E3 2014: Forza Horizon 2 - itt vannak az első képek

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 3.
  • Képek
Link másolása
Folytatódik az E3-at felvezető teaser kampány, a Forza Horizon 2 tegnapi bejelentése után ma megkaptuk az első screenshotokat is a játékról - a motor a Forza 5-é, de csak Xbox One-on.

A Forza Horizon sokat pletykált folytatását tegnap jelentették be, ma pedig befutottak róla az első screenshotok is, amiken nemcsak a dél-európai környezet csodálható meg, de a képek készítői láthatóan meg akarták villogtatni az új időjárásrendszert is.

A Forza Horizon 2 egyébként ősszel jelenik meg Xbox One-ra és Xbox 360-ra, de nem árt tudni, hogy csak az Xbox One-os verziót fejleszti a Playground, és csak ez a változat az, ami a Forza Motorsport 5 motorjára épít: az Xbox 360-as játék a Forza Horizon engine-jét használja, a fejlesztését pedig a Sumo Digital végzi.


Ismerős? Ez a brit stúdió készítette többek között a Sonic & All-Stars Racing Transformedet, a Nike+ Kinect Traininget és a Virtua Tennis 2009-et is.

Köszi, BTi!

7.
7.
BTi
szivesen , a kepek X-one rol vannak !!
6.
6.
ATi0021
3: Azért meglepne, ha tényleg így nézne ki, ezek szerintem csak előrenderelt képek.
3.
3.
xxxgamer4ever
Nem akarok sokat beleböfögni a boxosok dolgába, mert nekem nincs is, de ezen képeken csodásan fest a játék, szerény véleményem szerint.
2.
2.
Ghost26Dave
Op *_*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...