E3 2014: PC-re is jön a Fable Anniversary (Update!)

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 7.
  • Teaser
Link másolása
Bár a Microsoft azt mondta, az E3-on nem igazán foglalkozik majd a PC-vel, azért úgy néz ki, csurran-cseppen valami a számítógépesek számára is: már teaselik a PC-s Fable Anniversaryt.

A Microsoft komolyan veszi az E3-as felvezetést, csak úgy záporoznak a bejelentések és a teaserek a cégtől. Ezúttal a PC-s Fable Anniversary készültét lengette be a Lionheaddel, a fejlesztők YouTube-csatornájára az alábbi videó került fel, ami elég egyértelműen utal arra, hogy számítógépen is tolhatjuk majd a Fable felújított változatát.

Update! A Lionhead formálisan is megerősítette, hogy lesz PC-s verziója a Fable Anniversarynek, és azt is megjegyezte, hogy a várható megjelenéssel kapcsolatban is találunk infót a fenti teaserben.

A szemfülesek szerint a huszonnyolcadik másodpercnél feltűnő bináris kód az idevágó utalás, ami - fordítás után persze - szeptemberi premierre céloz.

50.
50.
Tyranio
#48 Ez a felhasználótól függ. Valakinek a játék csak másodlagos, de még ha nem is és volna is 50-70 ezer forintja azt valószínűleg nem egy játékkonzolra költené pár játékért, hanem a már meglévő PC-t fejlesztené fel és ez csak az az eshetőség amikor van 50-70 ezer forintod. Azonban ha nincs annyi pénzed, csak egy potens PC-d ami képes volna futtatni, de megfelelő port hiányában ki kell hagynod akkor érkezünk el a mostani igényekhez. Ezért mondom, hogy egy bizonyos idő után kiadhatnák PC-re is és még nyernének is rajta.

Mint a GTA 5 esetében. A konzol játékosok megkapták kiadáskor, a PC-sek meg megkapják egy évre rá és biztos lehetsz benne, hogy nem csak a kalózok fogják megvenni.

De ebben nem mi döntünk úgyhogy azt hiszem magamra kell, hogy vessek a fösvénységemért.
48.
48.
Ecneb
#39: Szerintem azért te is vagy annyira épp elméjű, hogy felfogd, aki egy PC-t meg tud engedni magának az egy konzolt is, hisz nem hatalmas összegekről beszélünk.
47.
47.
DON GONDOCS
#46: A 3ban legalább lehetett választani nehézséget, persze még a hard fokozat sem volt az igazi kicsit többet kellet védekezni és a annyi.
46.
46.
Tyranio
#42 Nekem is tetszett az első rész a második részről pedig nincs véleményem konzol hiányában. Habár én a hangulatot és az akkoriban még viszonylag ritkaságszámba menő morális rendszert szerettem. A kihívással kapcsolatban kastorhunnal kell egyetértenem, de ez valószínűleg egy Fable betegség lehet ha a 2 is könnyebbé vált, mert a 3 már nevetségesen könnyű volt.
45.
45.
Pain
#44: Sztem meg teljesen kellemes volt. Mondom ezt úgy, hogy mindent csak a legnehezebb fokozaton szeretek játszani. Viszont a Fable egy mese(ahogy a neve is ezt sugallja), így bőven ez a nehézség volt a legmegfelelőbb választás a játékhoz.
44.
44.
kastorhun
#42: Volt benne kihívás XD, ez jó vicc, nagyon könnyű volt és ez volt a játék legnagyobb hibája.
42.
42.
DON GONDOCS
Azért megnyugtatom a sok fanyalgót az első rész volt a legjobb (számomra) Volt benne kihívás és a küldetések is jobban össze voltak rakva. A 2 már lényegesen könnyebb volt rövid és a vége felé már unalmas is.
41.
41.
Benjoo
Bocsánat az OFF-ért.
A cikkhez szólva, nekem kimaradt a Fables első része, úgyhogy lehet, hogy majd PC-n pótolom.
40.
40.
Benjoo
Néha elcsodálkozom azon, hogy vajon az embereknek tényleg nincsen jobb dolguk egymás szidásánál az INTERNETEN?
39.
39.
Tyranio
#38 "Témához jól hozzászóltál, ezért kár volt regizni :("
Megint csak az a fránya irónia.

De azért most kicsit részletekbe megyek, nehogy nekem megint félreértsd.
- "másfelől meg mit akadsz ki ennyire? Vegyél egy konzolt és hajrá, lehet vele játszani."
Nem tudom fel tűnt-e, hogy egész eddig azért kardoskodtunk a PC verzió mellett, mert legtöbbünk nem tud megengedni egy konzolt a PC mellé, ám mi is szeretnénk játszani vele. Erre a logikus megoldás részedről az volt, hogy vegyünk egy konzolt.

- "Valamiért azt hiszi, ha az exclizív címek kijönnének PC-re megnőnének a vásárlások. Nem - teszem hozzá mellékesen - , a torrent letöltések nőnének meg"
Ezt nem tudom, hogy kimondtad-e hangosan. Valóban, hát csak egy példány kel el minden PC-s kiadásból, azok is csak a kalózok akik feltörik majd terjesztik pár napra rá. Nem is tudom, hogy miért adnak ki PC-re játékokat?
Nyilván egy PC-s játékot fel fognak törni és sokan nem fognak fizetni érte, de okkal adnak ki még PC-re konzolos játékokat is és okkal keresnek is rajta. A legtöbb embernek még mindig csak PC-je van és a legtöbbjük meg is veszi a játékokat.

"szid mindent, amit nem kéne"
Ez már csak kíváncsiság. Mégis mi az amit nem kéne? Netalán volt valami a regisztrációs szerződésben ami megtiltja, hogy számomra zavaró dolgokat kritizáljak egy kritikai oldalon?

És erre értettem, hogy "Ó, az irónia.", mert én szerintem igen csak sok értelmetlenséget hordtál össze.

Ami pedig a mostanit illeti, nem tudom feltűnt, de a "Témához jól hozzászóltál". Konkrétan semmit sem tettél hozzá, csak jöttél, jól megmondtad a magadét azoknak a vitatkozó "gyerekeknek", kiosztottál egy-két atyai jó tanácsot ("Kéne viselkedni, nem kiabálgatni") és ennyi.
Nem beszélve az érvelés teljes hiányáról. Csak elhintesz pár kijelentést mintha azok kőbe volnának vésve "Elég egyértelmű, hogy miért ezt adják ki és miért nem a folytatásokat.", "hozzászólásait olvasgatva még nagyon kicsi", "Valamiért azt hiszi, ha az exclizív címek kijönnének PC-re megnőnének a vásárlások. Nem - teszem hozzá mellékesen".

Miért? Ki tudja? A lényeg az, hogy te tudod, mi pedig nem.
"Témához jól hozzászóltál, ezért kár volt regizni :("
38.
38.
Ecneb
#30: Nem hiszem, hogy olyan régóta az oldal tagja lennél, hogy tudd én miket szoktam szidni és miket nem. Témához jól hozzászóltál, ezért kár volt regizni :(
37.
37.
Ra1D3n
#24: Nyilatkozz a magad nevében. Mindegyik rendes résszel játszottam(A Fable the Journey nevű valamit kihagytam, a gyatra kinect miatt, amit még véletlenül sem vettem meg, mert szar volt...), és azt kell mondjam, hogy összességében a 2. rész nyújtotta a legtöbbet, és messze az volt a leghangulatosabb. Az első rész is nagyon jó, de összességében a 2 jobb. Egyetlen hibája a 2. résznek, hogy nagyon gyatra főellenfelet kapott, de minden mást tekintve rettenetesen ott volt a szeren.
33.
33.
kastorhun
#26: Szerintem ő tök logikusan beszél hogy kiadhatnának pc-re egy 2008-as játékot és rohadtul sikeres lenne, nem helyette kiadják tökre ugyanazt csak szebb és ennyiben jobb, a gépigénye nagy lesz, lesznek benne technikai bakik, elvész belőle a fable hangulat, és még soroljam hogy mennyi baja lesz neki,
32.
32.
kastorhun
#24: Csak a tesztek nagy részében leírják hogy elment belőle az a Fable 1 játékélmény amit sokan régen megszeretek, a csillogás és fények sem hozzák vissza azt a hangulatot, és szerintem néhol ronda mint a bűn elég csak az arcokat nézni, a céhmester arcán kívül mindenkié tök ronda, és hülye vagy te, csak szerintem értelmetlen ezt kiadni ott a fable 1 teljesen ugyanaz!
És szinte mindenhol panaszkodnak miatta hogy optimizálatlan 360-on akad és még csomó technikai hiba, a Fable 2 egy teljesen új játék lenne a pc-sek számára nem kapnánk meg ugyanazt.
31.
31.
kastorhun
#25: Inkább újra fogalmazom csak neked hogy megértsd, ki az az idióta nem normális aki egy olyan játékot akar pc-re ami már van pc-n csak szebb, és állítólag még rosszabb is mint az eredeti, ahelyett nem lenne tök logikus hogy egy teljesen olyan részt adjanak ki pc-re amivel még a pc-sek nem játszottak.
30.
30.
Tyranio
#26 "szid mindent, amit nem kéne és ráadásul értelmetlenségeket is hord össze vissza."

Ó, az irónia.
28.
28.
Szerintem már csak idő kérdése,hogy mikor adják ki a Fable 2-őt PC-re,vagy majd abból is csinálnak egy pár év múlva egy felújítottat.
25.
25.
Ecneb
#7: Elég egyértelmű, hogy miért ezt adják ki és miért nem a folytatásokat.
Kéne viselkedni, nem kiabálgatni, másfelől meg mit akadsz ki ennyire? Vegyél egy konzolt és hajrá, lehet vele játszani.
Személy szerint PC-s vagyok mégsem siránkozom, hogy istenem miért... pedig egyik kedvenc játékom.
24.
24.
SLi
#7: hülye vagy
ki szidja?
milyen undormány?
közelébe nem ért ennek a fable 2 akármennyire szerettem is
23.
23.
Moldren
#HideTheChickens
Ezen felnevettem. :D
22.
22.
Pain
#11: Az olyan címeknél amik alapjáraton több konzolra is megjelentek én sem értem mi az oka, hogy nincs pc megjelenés. Az ms azért elég sok játékot kiadott pc-re is. Uncharted, Infamous? Sztem ez teljesen egyértelmű. Belsős Sony címek, amik nem fognak megjelenni egy olyan platformon, aminél nekik nincs érdekeltségük. :)
21.
21.
Pain
#19: Nem volt rossz a 2. rész, de sztem hangulatban nem tudta felülmúlni az elsőt. Én elég nagy rajongónak tartom magam, nagyon sok időm van mindegyik részben. Szóval nem értek egyet sem a kritikusokkal, sem a nagy rajongókkal. :)
20.
20.
kastorhun
#19: A Rajongók is a Fable 2-őt mondják a legjobbnak.
19.
19.
Tyranio
#15 Nos a kritikusok és játékosok körében a Fable 2 volt a legjobb, de honnan is tudhatnám? Én csak az 1-el és a 3-mal játszottam és nem véletlenül szóltam a PC-s port érdekében. Ezért is szeretnék játszani vele, de anélkül, hogy vennem kéne egy konzolt.

Ami a véleményedet illeti, miért hurrognám le? Azért vagyunk itt, legalábbis szerintem, hogy megismerjük a kritikusok és egymás véleményét, még ha különbözik is. Egyedül a parasztokat "fújolom" le, de belőlük is még csak egy szólt hozzám a regisztrációm óta.
17.
17.
MangaBoyKing
A Gears of War 2-őt kéne már kinyomni, nem ilyeneket .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...