E3 2014: PC-re is jön a Fable Anniversary (Update!)

Bár a Microsoft azt mondta, az E3-on nem igazán foglalkozik majd a PC-vel, azért úgy néz ki, csurran-cseppen valami a számítógépesek számára is: már teaselik a PC-s Fable Anniversaryt.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#51
#49: +1
#50
#48 Ez a felhasználótól függ. Valakinek a játék csak másodlagos, de még ha nem is és volna is 50-70 ezer forintja azt valószínűleg nem egy játékkonzolra költené pár játékért, hanem a már meglévő PC-t fejlesztené fel és ez csak az az eshetőség amikor van 50-70 ezer forintod. Azonban ha nincs annyi pénzed, csak egy potens PC-d ami képes volna futtatni, de megfelelő port hiányában ki kell hagynod akkor érkezünk el a mostani igényekhez. Ezért mondom, hogy egy bizonyos idő után kiadhatnák PC-re is és még nyernének is rajta.

Mint a GTA 5 esetében. A konzol játékosok megkapták kiadáskor, a PC-sek meg megkapják egy évre rá és biztos lehetsz benne, hogy nem csak a kalózok fogják megvenni.

De ebben nem mi döntünk úgyhogy azt hiszem magamra kell, hogy vessek a fösvénységemért.
#48
#39: Szerintem azért te is vagy annyira épp elméjű, hogy felfogd, aki egy PC-t meg tud engedni magának az egy konzolt is, hisz nem hatalmas összegekről beszélünk.
#47
#46: A 3ban legalább lehetett választani nehézséget, persze még a hard fokozat sem volt az igazi kicsit többet kellet védekezni és a annyi.
#46
#42 Nekem is tetszett az első rész a második részről pedig nincs véleményem konzol hiányában. Habár én a hangulatot és az akkoriban még viszonylag ritkaságszámba menő morális rendszert szerettem. A kihívással kapcsolatban kastorhunnal kell egyetértenem, de ez valószínűleg egy Fable betegség lehet ha a 2 is könnyebbé vált, mert a 3 már nevetségesen könnyű volt.
#45
#44: Sztem meg teljesen kellemes volt. Mondom ezt úgy, hogy mindent csak a legnehezebb fokozaton szeretek játszani. Viszont a Fable egy mese(ahogy a neve is ezt sugallja), így bőven ez a nehézség volt a legmegfelelőbb választás a játékhoz.
#44
#42: Volt benne kihívás XD, ez jó vicc, nagyon könnyű volt és ez volt a játék legnagyobb hibája.
#42
Azért megnyugtatom a sok fanyalgót az első rész volt a legjobb (számomra) Volt benne kihívás és a küldetések is jobban össze voltak rakva. A 2 már lényegesen könnyebb volt rövid és a vége felé már unalmas is.
#41
Bocsánat az OFF-ért.
A cikkhez szólva, nekem kimaradt a Fables első része, úgyhogy lehet, hogy majd PC-n pótolom.
#40
Néha elcsodálkozom azon, hogy vajon az embereknek tényleg nincsen jobb dolguk egymás szidásánál az INTERNETEN?
#39
#38 "Témához jól hozzászóltál, ezért kár volt regizni :("
Megint csak az a fránya irónia.

De azért most kicsit részletekbe megyek, nehogy nekem megint félreértsd.
- "másfelől meg mit akadsz ki ennyire? Vegyél egy konzolt és hajrá, lehet vele játszani."
Nem tudom fel tűnt-e, hogy egész eddig azért kardoskodtunk a PC verzió mellett, mert legtöbbünk nem tud megengedni egy konzolt a PC mellé, ám mi is szeretnénk játszani vele. Erre a logikus megoldás részedről az volt, hogy vegyünk egy konzolt.

- "Valamiért azt hiszi, ha az exclizív címek kijönnének PC-re megnőnének a vásárlások. Nem - teszem hozzá mellékesen - , a torrent letöltések nőnének meg"
Ezt nem tudom, hogy kimondtad-e hangosan. Valóban, hát csak egy példány kel el minden PC-s kiadásból, azok is csak a kalózok akik feltörik majd terjesztik pár napra rá. Nem is tudom, hogy miért adnak ki PC-re játékokat?
Nyilván egy PC-s játékot fel fognak törni és sokan nem fognak fizetni érte, de okkal adnak ki még PC-re konzolos játékokat is és okkal keresnek is rajta. A legtöbb embernek még mindig csak PC-je van és a legtöbbjük meg is veszi a játékokat.

"szid mindent, amit nem kéne"
Ez már csak kíváncsiság. Mégis mi az amit nem kéne? Netalán volt valami a regisztrációs szerződésben ami megtiltja, hogy számomra zavaró dolgokat kritizáljak egy kritikai oldalon?

És erre értettem, hogy "Ó, az irónia.", mert én szerintem igen csak sok értelmetlenséget hordtál össze.

Ami pedig a mostanit illeti, nem tudom feltűnt, de a "Témához jól hozzászóltál". Konkrétan semmit sem tettél hozzá, csak jöttél, jól megmondtad a magadét azoknak a vitatkozó "gyerekeknek", kiosztottál egy-két atyai jó tanácsot ("Kéne viselkedni, nem kiabálgatni") és ennyi.
Nem beszélve az érvelés teljes hiányáról. Csak elhintesz pár kijelentést mintha azok kőbe volnának vésve "Elég egyértelmű, hogy miért ezt adják ki és miért nem a folytatásokat.", "hozzászólásait olvasgatva még nagyon kicsi", "Valamiért azt hiszi, ha az exclizív címek kijönnének PC-re megnőnének a vásárlások. Nem - teszem hozzá mellékesen".

Miért? Ki tudja? A lényeg az, hogy te tudod, mi pedig nem.
"Témához jól hozzászóltál, ezért kár volt regizni :("
#38
#30: Nem hiszem, hogy olyan régóta az oldal tagja lennél, hogy tudd én miket szoktam szidni és miket nem. Témához jól hozzászóltál, ezért kár volt regizni :(
#37
#24: Nyilatkozz a magad nevében. Mindegyik rendes résszel játszottam(A Fable the Journey nevű valamit kihagytam, a gyatra kinect miatt, amit még véletlenül sem vettem meg, mert szar volt...), és azt kell mondjam, hogy összességében a 2. rész nyújtotta a legtöbbet, és messze az volt a leghangulatosabb. Az első rész is nagyon jó, de összességében a 2 jobb. Egyetlen hibája a 2. résznek, hogy nagyon gyatra főellenfelet kapott, de minden mást tekintve rettenetesen ott volt a szeren.
#35
#34: Na ez meg a másik, a fable 1-ben a karakterek (korhoz képest) szépek nem mondhatók műnek az arcok lélektelenek de ma már a technológia áll ott hogy életű arcokat csináljanak az új animációk helyett kapott minden új skin-t hát fasza, de nagyon remélem hogy a fable 2 jön valaha pc-re mert képek, videók alapján az a legszebb fable mind közül.
#33
#26: Szerintem ő tök logikusan beszél hogy kiadhatnának pc-re egy 2008-as játékot és rohadtul sikeres lenne, nem helyette kiadják tökre ugyanazt csak szebb és ennyiben jobb, a gépigénye nagy lesz, lesznek benne technikai bakik, elvész belőle a fable hangulat, és még soroljam hogy mennyi baja lesz neki,
#32
#24: Csak a tesztek nagy részében leírják hogy elment belőle az a Fable 1 játékélmény amit sokan régen megszeretek, a csillogás és fények sem hozzák vissza azt a hangulatot, és szerintem néhol ronda mint a bűn elég csak az arcokat nézni, a céhmester arcán kívül mindenkié tök ronda, és hülye vagy te, csak szerintem értelmetlen ezt kiadni ott a fable 1 teljesen ugyanaz!
És szinte mindenhol panaszkodnak miatta hogy optimizálatlan 360-on akad és még csomó technikai hiba, a Fable 2 egy teljesen új játék lenne a pc-sek számára nem kapnánk meg ugyanazt.