Alakul a Metal Gear Solid-mozifilm

Ha hihetünk a szóbeszédeknek, a régóta parkolópályán pihenő Metal Gear Soild-film új lendületet vett. A Sony Pictures állítólag tárgyalásokat folytat az egyik potenciális rendezővel. Mégis lesz belőle valami?

Évek óta nagy a csend a Metal Gear Solid-mozifilm kapcsán, ám úgy néz ki, a Sony Pictures még nem tett le róla. A Deadline értesülései szerint a stúdió jelenleg tárgyalásokat folytat a The Kings of Summer rendezőjével, Jordan Vogt-Robertsszel - elképzelhető, hogy ő ülhet majd a direktori székben.

Az oldal forrása szerint eddig azért pihent parkolópályán a projekt, mert a gyártó és az alkotók nem tudtak közös nevezőre jutni. Jelen állás szerint a film cselekménye az első Metal Gear Solid történetét, azaz a Shadow Moses-incidenst meséli el.

A széria 2012 augusztusában ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. Akkoriban a Columbia Pictures és a producer, Avi Arad jelentette be, hogy részt vesznek a munkálatokban. Egy hónappal később Kojima megerősítette, hogy az alkotás főszereplője Solid Snake lesz, akit egy relatíve ismeretlen színész játszik majd. Két éve még úgy volt, hogy a mozifilmet 2015 végén vetíthetik.

Reméljük, hogy az új fejlemények tükrében végre megszületik a film.

19 komment - szólj hozzá!