Alakul a Metal Gear Solid-mozifilm

Ha hihetünk a szóbeszédeknek, a régóta parkolópályán pihenő Metal Gear Soild-film új lendületet vett. A Sony Pictures állítólag tárgyalásokat folytat az egyik potenciális rendezővel. Mégis lesz belőle valami?
  • Írta: zoenn

Kommentek

#19
Na neee. Én azt hittem Kojima azért odafigyel hogy ne adják oda mindenféle jöttment embernek a film rendezését. Mégis ki ez a figura?! Melegen ajánlom ha legalább nem is oscar esélyes film lesz de egy nézhető kategória legyen belőle. Vagy akkor hagyják ezt az egész film témát.
#17
#1 igen biztos
#16
Jah a filmet meg inkább hagyják. 90%-ban borzalmasak a játék adaptációk. (Tisztelet a kivételnek)
#15
Szerencsére senki sem tart pisztolyt a tarkódnak, ha nem játszol MGS-el. Én minden pillanatát imádtam a 3-nak, nálam az eddigi a legjobb játék amivel VALAHA nyomtam. Ez ilyen hardcore filmszerű stuff...ezért szeretjük. A 4 outro jelenete 1 kere órás volt...nekem fel se tűnt elsőre.
#14
#13: Szerintem kishazánk viszonylatában elég jól beszélek angolul. Ahogy azt lent is írtam, szeretem, a jó történeteket. Egy Warcraft\Starcraft- nál alig vártam az átvezetőket, meg hogy a karakterek váltsanak pár szót. Sőt, az új wolfi, is kb speed run- ba lett kitolva, mert jobban érdekelt a story, mint a játék. DE az MGS baromira átesett a ló túloldalára. Gyakorlatilag a játék nem hagy játszani. A 3. rész elején van egy olyan rész, amikor Snake benyit egy ajtón, és átvezető.... lassan benyit, körülnéz,.............és SEMMI folytatódik a játék. Nem lehetett simán bemenni az ajtón, nem, ki kellett zökkentenie a játékból, teljesen feleslegesen.
#13
YanezModerátor
#12: Ha rendesen vágnád az angolt, de főleg az MGS univerzumot, akkor alig várnád az átvezetőket játék közben. Sok ember van akinek nem tetszik és pont azért, mert nem tudnak semmit sem a történetről, úgy pedig nem nagy móka a játék annyi átvezetővel. :)
#12
#10: Engem ezért taszít a MGS. Szeretem a jó story-kat, de párszor majdnem falhoz csaptam a kontrollert, mert lépek kettőt, átvezető. (minimum 5 perc.) utána felhívja a főnököt, hogy elmesélje, mi volt az átvezetőben. (ismét 5 perc.) Megyek tovább, elsunyok\megölök 2 ellenfelet, (30 mp.) megint átvezető, (2 perc), utána telefonálás, (10 perc.) 45 perc játékból, jó, ha 5-öt játszom effektíven. Kedvencem az volt, mikor a 2. részben megöltem a dagadt bombás fószert, és jött az átvezető dömping, ekkor valaki felhívott. Gyorsan kinyomtam az átvezetőket, elrendeztem a dolgaimat, mentem vissza játszani, és ekkor esett le, hogy halvány lila gőzöm sincs, hogy mit kell csinálni, mert a quest log, és a pause az luxus. Vissza kellett töltenem a boss fight elejére, hogy legyen valami fogalmam, az egészről. Issszonyat fárasztó tud lenni.

Amúgy a film akár jó is lehet, csak a béna pózerkedést ne tegyék bele, mert az eléggé megmosolyogtató, elég sok helyen.
#11
#8: "Raiden meg egy buzi Solid Snake-hez képest."

Oh anyám ezt a lehető legrosszabb embernek írtad. Egy MGR fan-nak.
#9
A Shadow moses story nagyon penge tény hogy ha valamelyik részt meg akarják filmesiteni akkor ez legyen az.
Ellenben bármilyen jó a story, egy másfél órás akciófilmnél többet egy atlagos rendező nem tudna kihozni belőle.
Egy "külsős" ugy sem lát ebben a játékban semmi olyat mint a rajongók, így egy ilyen rendező sem tud semmi olyat varázsolni a mozivászonra ami számunkra kielégítő lenne.
Én azért várom, de semmi jót nem fűzök hozzá, egyedül még a noname színész az ami bármi jót sejtethet.
#8
#3: Azért ne túlozzunk, az első MGS (mármint az első 3Ds MGS) sztorija simán beférne egy két-két és fél órás filmbe. Egy nagyon jó Die Hard jellegű mozi lehetne belőle. A későbbi MGS-eket annyira nem ismerem, mert PS2-3 híján csak a Sons of Liberty-vel játszottam. Ott már nem találták el annyira a sztorit, Raiden meg egy buzi Solid Snake-hez képest.
#7
Én várom mert az biztos hogy sztoriba ütős lenne.
Tényleg jó lenne ha Kojima rendezné (ha jól tudom filmművészetire járt.) de ennek szerintem kicsi az esélye.
#6
YanezModerátor
#5: Na abban az esetben befizetnék rá! De akkor minimum egy 9 órás trilógia kéne, ahogyan névtelenség is szóba hozta odalenn.
#5
#2: Kojima rendeze s kész!!
#4
Ebben a filmben csak akkor bíznék ha Nolan rendezné.
#3
#2: Maximálisan egyetértek veled!
Egy átlagos MGS sztorit képtelenség egy film játékidejébe idejébe sűríteni! Azt meg kizárt, hogy trilógiába gondolkodjanak.
#2
YanezModerátor
"Reméljük, hogy az új fejlemények tükrében végre megszületik a film." - mindigis arra vágytam, hogy csináljanak egy MGS filmet, de ma már inkább azt mondom NEEE! Szinte biztos vagyok benne, hogy a film rossz fényt vetne a játékra. Képtelenség felülmúlni, bárki ne rendezné!
#1
biztos remek film lesz