E3 2014: Novemberben jön a Sonic Boom

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 4.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sega bejelentette, hogy a Sonic Boom mindkét változata kint lesz a jövő heti E3-on, egyúttal azt is elárulta, mikorra várhatjuk a kizárólag Nintendo-gépekre készülő játékokat.

A Sega az E3-as beharangozó blogposztjában árulta el, hogy a Sonic Boom két változata idén novemberben kerül a boltok polcaira. A játék Wii U-n a Sonic Boom: Rise of Lyric, 3DS-en a Sonic Boom: Shattered Crystal címen fut majd.

A kiadó meglehetősen merész projektre vállalkozott a Sonic Boom képében, ami egyébként a Nintendóval kötött, három játékra szóló exkluzivitási együttműködésének az utolsó projektje lesz. A történet az azonos című rajzfilmsorozat előzményeit meséli el, Sonicéknak pedig a gonosz Lyrickel gyűlik majd meg a bajuk - a harcban egy új karakter, Sticks is segít majd nekik.

A játékmenet is más lesz, mint korábban: ahogy az a fenti gameplay előzetesből is kitűnik, a fejlesztők visszavettek a megszokott "Sonic-tempóból", a Sonic Boom inkább a hagyományos akció-platformerekre hajaz, aminek hála jobban előtérbe kerülnek az egyes szereplők képességei is. A Wii U-s változatot egyébként a CryEngine hajtja, ez lesz tehát az első Wii U-játék, ami a Crytek motorjára épít.

A 3DS-es változatban inkább a fejtörők és az ügyességi részek kapják a főszerepet.

1.
1.
DON GONDOCS
CryEngine egy platformerben? Jó látni hogy ilyen játékban is használják ezt a motort nem csak fps-ben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...