Ingyenesen tölthető a Sniper Elite V2

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 4.
  • Hír
Link másolása
Újabb játék lett ingyenes, igaz, ez az akció csak egy napig tart: most a Sniper Elite V2-re úszhatnak rá a második világháborús címek szerelmesei, ami bemelegítésnek pont jó lesz a harmadik rész előtt!

A következő huszonnégy órában ingyenesen tölthető le a Steamről a Sniper Elite V2, ha szereted a második világháborús lövöldéket, és ez pont kimaradt, egy kattintással tudsz pótolni.

A Sniper Elite V2 2012 tavaszán került boltokba, PC mellett PS3-on, Xbox 360-on és Wii U-n is játszható, és a játékot fejlesztő Rebellion szerint ez a pályafutásának egyik legsikeresebb címe. A készítők szerint az ingyenességgel mindenki jól jár: a hardcore rajongóik örülhetnek, amiért kapnak egy kis friss húst a multiplayer módba, illetve szerintük ez is egy kiváló lehetőség arra, hogy bemelegítsünk a Sniper Elite III érkezésére.

A harmadik rész egyébként PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra készül, június 27-én jelenik meg.

62.
62.
LucyFerr
Jaj de örülök! Csak nem annak, hogy ma kaptam meg a hírlevelet, amikor már 3 napja lejárt az akció.
61.
61.
RiKolto
60.
60.
csoki0619
#59: Még skizó is vagy! Neeeee! :D
59.
59.
RiKolto
#55: A lehúzást a te vécédre értsed, nekem ez az 1 accountom van, viszont sokan használják ezt :D nem tudod melyikőnknek írsz :D
58.
58.
_Botika_
57.
57.
Ghabor76
Valaki co-op-ban nyomni ? :)
56.
56.
JackBauer
#55: Egyet kell értenem veled.
55.
55.
csoki0619
#52: "a gyerekes viselkedés viszont már nem az erősségem,"
Ezen jót nevettem! :-) Akkor nem te voltál aki itt siránkozott, hogy jajj, de le lettél húzva!
54.
54.
Ecneb
#53: Tudom, ezért is írtam, amit.
53.
53.
Hunszi
#51: igaza van Giggsy-nek...ha csak hozzáadod a játék könyvtáradhoz, de nem telepíted, holnap törlődik a listádról és nincs lehetőséged újra telepíteni a steamről
52.
52.
RiKolto
Na ezt szeretem, hogy a téma 50 komment felé emelkedett. Legalább elindítottam, mint terhesnőből a magzatvizet :) a gyerekes viselkedés viszont már nem az erősségem, de szeretek témázni, elolvasni mások reakcióit+véleményét. Akinek lejött a játék, annak jó szórakozást kívánok hozzá! (Vagy Co-op-ot akik többen játszanak vele)
51.
51.
Ecneb
#45: Szép öngólt rúgtál. Szövegértés: ülj le 1-es...
50.
50.
Giggsy
#45: Feltűnt, hogy a Steam-en van külön olyan menüpont a játékkönyvtáradban, hogy TELEPÍTETT? Ez nem véletlen van ám. A játékkönyvtáradba nem telepíted a játékot, hanem hozzáadod. A telepítésnél igenis a konkrét telepítést érti a Steam.
Amúgy magyarra fordítva a szöveg:

"Hogy megszerezd a saját ingyenes Sniper Elite V2 példányod, csak keresd fel az áruházi oldalát, és kattints a telepítés gombra*! Ha nem telepíted, visszaáll az eredeti árra holnap és lemaradsz!

*Az ajánlat június 5. délelőtt 10 óráig tart, csendes-óceáni idő szerint" (Az magyar időben úgy este 6.

Ha azt akarták volna, hogy hozzáadd a játékkönyvtáradhoz, azt írták volna, hogy: "If you don’t add it to your game library, it goes back to regular price tomorrow." Remélem érthető a különbség a kettő között.
49.
49.
xxxgamer4ever
#22: Simán lejött a maximum letöltési sebességemet szinte végig kihasználva! (10 mbit/sec) :))
48.
48.
kelanow01
#22: Dögöljön meg a szomszéd tehene is nemde?
Ha már te fizettél érte nehogy más megkapja ingyen!!!
47.
47.
pjoco
#43: Na végül is rájöttem hogy a családi megosztás miatt nem engedte letölteni. Kikapcsolta uncsim és így már egyből sikerült leszedni. Jó játékot mindenkinek. Steam-et meg szeretjük.
46.
46.
giligain
#45: #45: #33-nak szerintem igaza van... Mikor rámentem a játék telepítésére gombra, betette a könyvtáramba. Nem indítottam el a telepítést, 10 perc múlva nem volt a könyvtárban, törölte magát. Újra katt a játék telepítésére, ekkor elindítottam az installt. Most bent van a könyvtárban.
45.
45.
Danikika94
#33: Ember! Szövegértés! Fordítsd le magyarra és értelmezd. Telepítésnél nem a te vagy az én gépemre való telepítést érti a steam! Hanem a játékkönyvtáradba való betelepítést aféle jelképes telepítést érti! Azaz ha nem veszed meg ingyen akkor már nem is fogod holnap! Ennyi! Ha csak az intsallra mész akkor már a tied örökre! Red Orchestrát is megvettem de azóta se tőltöttem le de megvan még! RiKolto te meg ne itt verd már a nyálad a hülyeségeddel! Le se szarja se a steam se senki a véleményedet erről! Írígy vagy és szar helyen voltál szar helyen! Ha vársz még a megrendeléssel akkor most 3ezerrel több marad neked. De ez van! FOGADD EL!
44.
44.
pjoco
Hiba történt a kérésed feldolgozása közben:
Probléma merült fel e termék fiókodhoz adása közben.
Na ezzel mit kezdjek?
43.
43.
makkandis
#28: Anno teljes áron vettem a Battlefield 3-at, most ingyen adják, féláron a Left 4 Dead 2-őt, azt is adták ingyen, de ugyanez volt a Dead Space-szel is, Sőt mivel elég sok játékom van így eléggé esélyes, hogy ha a jövőben is lesznek ilyen akciók, akkor lesznek még olyan játékok, amikért pénzt adtam és most más ingyen juthat hozzá. Még sem zavar, pedig megdolgoztam fizetésemért. Nekem ettől ugyan olyan élmény marad az adott játékkal töltött idő, ugyan úgy fontos marad, hogy egyes játékokkal a megjelenésükkor játszhassak, és a játékgyűjteményem értékéből se érzem hogy ez csökkentene bármit. Ellenben aki rosszabb anyagiak között van annak tök jó, hogy legálisan és ingyen tud jó játékokhoz jutni, míg a kiadóknak ez remek marketing, szerintem ezen mindenki nyer.
42.
42.
JackBauer
#40: Én elkezdtem telepíteni is biztos ami biztos :D Aztán majd holnap meglátom, hogy a könyvtárban ott van a játék vagy sem.
41.
41.
csoki0619
#28: Nagyon rosszul állsz az egészhez! A te döntésed volt, hogy megvetted annyiért amennyiért, persze erre mondhatnád hogy, "de hát ha én tudtam volna hogy 2év múlva ingyen adják akkor nem veszem meg, hanem várok", de akkor te sem vagy különb azoknál akikre most, irigykedsz amiért ingyen játszhatnak a játékkal. Nincs logika abban amit mondasz, ráadásul elég gyerekes is a gondolkodásod!
40.
40.
Giggsy
#38: szerintem mindegy, hogy ott a fórumon mit okoskodik valaki. A hivatalos leírás a játék hivatalos Steam oldalán azt mondja, hogy ha nem TELEPÍTED akkor holnaptól visszaáll az eredeti árra. Nem azt mondja a leírás, hogy ha nem adod hozzá a könyvtáradhoz, a fogalmazás telepítésről beszél.
Igazából mondanám, hogy tulajdonképp tökmindegy, csak nem szeretném, hogy valaki egy félreértés folytán amiatt szopja meg, hogy nem tölti le, és így veszítse el a lehetőséget.
39.
39.
LeBlanc
hejj clemencau! vivát trianon!
pezsgőt mindenkinek!
áldott légy, június 4!
38.
38.
randall13
#36: Install alatt szerintem csak a gombot értik. Fórumon ezt írja valaki:

"It is clearly indicated when you click on the Install button the first time that "The game is added to your Steam library". Once it is done, the game is indeed registered to your library.

It is not required to start the download right away."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...