E3 2014: Gameplay traileren a Dying Light

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 5.
  • Videó
Link másolása
A lengyel Techland is képviseli magát az idei E3-on, ahol kint lesz a nyitott világú zombis címe, a Dying Light is. Az expóra szánt gameplay trailer csak úgy tobzódik az agresszív élőholtakban.

A Dying Lightban egy egész város a lábunk előtt hever: háztetőkön ugrálunk, kerítéseket mászunk meg, ám éjszaka előmerészkednek rejtekükről az élőholtak, s akkor ugrásszerűen megnő a konfrontációk számra.

A Natural Movement rendszer segítségével a környezeti elemek leküzdése is játszi könnyedségű, de harc közben is bevethetünk parkour-mozdulatokat.

A játék 2015 februárjában érkezik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

11.
11.
LtK
Ja igen, amúgy jó trailer, meghozta a kedvem hozzá.
10.
10.
LtK
Dögöljek meg, de én is azon a részen húztam a szemöldököm. Ha lenne valami szerkezet ami odahúzza azt mondom oké, de ebben a formában tényleg gagyi. Zombik ide vagy oda.
9.
9.
Claymen
#3: Nem sértésként, de neked az egész videóban ez volt a legfurcsább? Zombik mászkálnak mindenhol, és ahogy előttem is írták, 4-5 emelet magasságból ugrál a földre, egy kalapáccsal ha megüti a földet mindenki felborul, puszta kézzel csúszik a drótkötélen, egy noki a3310-es és egy vascső keresztezésével teslatornyot csinál.

Játék. Érted, a kutya nem vár reális fizikát egy olyan játékba ahol machetével vágod ketté a zombikat.
De figyelj, itt egy másik sokkhatás neked. Zombik se léteznek a valóságban.
8.
8.
Cristiano
7.
7.
McDuff
#6: én is ettől félek, bár ez egyenlőre jobban bejön mint a Dead island
viszont azt sajnálom hogy itt is megmaradt fejlesztők azon elképzelése hogy egy zombi apokalipszis közepén az átlag ember kraftol magának egy lézervágót meg szuper kalapácsot...NEM!egy átlag ember örülne ha egy baltát találna,nem fog lézerkarddal rohangálni...ezt sztem hagyjuk meg a Dead Risingnek...
6.
6.
N!ghtmare
Attól tartok rövid időn belül monotonná és unalmassá válik a játék mint pl. a Dead Island. Remélem tévedek de furcsa lenne ha nem facsartak volna ki mindent ebből a borzasztóan menő zombis témából.
4.
4.
Ecneb
#3: Nem úgy néz ki a videó, mintha a valóságnak sok köze lenne hozzá. Pl: zombik, 4 emelet magasságból való leugrás, de ha már a fizikai erőnél vagy, az mennyivel könnyebb, hogy belenyúlsz valaki mellkasába és kitéped a szívét, mint ahogy a videó is mutatta.
Amin te akadtál ki, az pont egy olyan dolog, amit észre sem vesz nagyon az ember, hiszen ha ugrik hozzá és úgy rántja meg, ne adja isten, úgy hátba b@sz egy olyan betonalapzatot pörgető zombi, akkor igenis lehetséges.
A játék egy zombi henetlős fps-lesz, innentől kezdve miért vársz tőle bármiféle realitást?

Ettől független én várom, végre egy trailer, amiben a valós tartalom van és nem egy digic pictures által összerakott bomba videó, aminek a valósághoz nincs köze.
3.
3.
markoci555
Kicsit hanyagoltam a videók nézését róla, mert már régen volt egy viszonylag teljes gameplay, annyi elég is volt, ezért most nekem volt pár új dolog, de csak egy nem világos: 0:39-nél, feldob valami kampós dolgot a tetőre majd felhúzza a cucc, úgy hogy EGY KÉZZEL FOGJA! Belegondoltak a készítők, hogy ehhez milyen fizikai erő kell??? Szerintem rohadt sok.
Az teljesen normális, ha függőlegesen viszonylag lassan felhúzatja magát valaki, akár egy kézzel is, ilyen Batman-esen, de ez szinte kilőtt mint a rakéta és nem függőlegesen, hanem oldalról azaz még a becsapódást is kezelni kell. Ilyenkor 2 dolgot tudok elképzelni: 1. amikor megránt, akkor leszakad a kezed vagy csak kiugrik a vállad meg esetleg eltörik pár csont, 2. a becsapódáskor jól szétb*szod a másik épp kezedet is. Ezt a mozdulatot ahogyan a videóban csinálja, csak ilyen exoskeletonnal tudnám elképzelni, de lehet hogy én vagyok a retardált és erre simán képes egy apokalipszis után legyengült, esetleg éhező ember.
2.
2.
XStormsniperX
Hát itt azt hiszem kell is majd futni rendesen... :D Jó kis trailer.
1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...