E3 2014: Jön a The Walking Dead Pinball

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A magyar Zen Studios és a Telltale Games partnerségének köszönhetően nyáron egy The Walking Dead témájú flipperjátéknak örülhetünk. Hasonlóan az ihletadóhoz, döntéseink itt is befolyásolják a játékmenetet.

A The Walking Dead-kalandjáték történései hamarosan flipperasztalokon születnek újjá. A stílus nagyágyúja, a magyar Zen Studios lepacsizott a Telltale Gamesszel, ám a fejlesztésben részt vesz a The Walking Dead-képregények atyja, Robert Kirkman is.


A Season One névre keresztelt táblán a játékosok Clementine otthonától kezdve, Maconön át, egészen Savannah városáig terelgethetik a golyót, a játék közben felcsendülő dialógusok szintén az eredeti alkotásból származnak. Zombitámadást akadályozhatunk meg a golyó segítségével, javíthatjuk a csapatunk morálját, élelmet és más ellátmányt kutathatunk fel a forgatókönyvek során.

A The Walking Dead Pinball kint lesz az idei E3-on is, méghozzá a Telltale standján. Megjelenése nyáron várható letölthető formában, konzolokon, PC-n és mobilokon is.

2.
2.
Cristiano
1.
1.
Cipo3
"fejlesztésben részt vesz ... Robert Kirkman is. "
Öööö Már van 40 pálya, mért kell, hogy részt vegyen a 41-ben? "Hé a golyó balra guruljon ne jobbra itt meg legyen egy híd amin átgurul. Oda meg tegyünk háttérképnek egy zombit." - Ezt nagyon meg kell beszélni.


Húúú de utálom ezeket a pinballokat.

Ingyenes a cucc nem kéne érte haragudnom, de:

1, ma már semmi érdekeset nem látok benne, hogy egy golyót lökdösünk sokáig.
Ez a valóságban érdekes lehet ahogy villog a gép meg kattog, meg zenél, de konzolon..bah. Ezt úgy mondom, hogy játszottam vele.
2, tele van szemetelve vele a store. minden második játék egy pinball merthogy minden pálya külön termék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...