E3 2014: Metal Gear Solid V gameplay ízelítő

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 5.
  • Teaser
Link másolása
Hideo Kojimáék ugyan a jövő hétre tartogatják az igazi Metal Gear Solid V-bemutatójukat, de egy kétperces gameplay ízelítővel azért igyekeztek felcsigázni bennünket. Az is kiderült, mennyire lesz nagy a játék világa.

Hideo Kojima tegnap a Twitteren árulta el, hogy a jövő heti E3-on gameplay bemutatóra és trailerre egyaránt lehet tőlük számítani Metal Gear Solid V: The Phantom Pain-fronton, és hogy csigázzon picit bennünket, a legfrissebb Kojima Stationben mutatott is egy rövid jelenetet a játékmenetből.

Az ötvenhatodik perchez kell ugorni, előkerül a sorozat ikonikus doboza is:

További érdekesség még, hogy Kojimáék végre szemléltették is, mennyire lesz nagy a The Phantom Pain játékvilága: az alábbi ábrán az látható, hogy a korábbi Metal Gearekben és Metal Gear Solidokban mekkora terepet jártunk be ahhoz képest, mint amekkorát a folytatásban fogunk:

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra készül, a megjelenési dátumáról nincs infónk, de valószínű, hogy csak jövőre érkezik.

Update! Kojima azt is elkotyogta, hogy a játék E3-as trailere 5 percig tart majd, míg a gameplay demó 30 (!) perces lesz - ez utóbbi 300 órán át készült állítólag.

12.
12.
névtelenség
11.
11.
Hoshigaki Kisame
#10:Nagyon szépen köszönöm a választ.
Metal Gear Rising-ot ismerem és van belőle játékom.
Nekem felejthetelen játékélményt nyújtott;)
10.
10.
Yanez
#9: Utána a Peace Walker, majd MGS1, MGS2, MGS4. Játszhatod felváltva is a sztorikat, ha akarod. Mondjuk az MGS 3 után mehet az MGS1, MGS2, majd a Peace Walker. Utána folytathatod és MGS4. A lényeg, hogy hiába egy nagy egészet alkot az összes játék, de a kezdetek az MGS 3-mal kezdődnek és a Peace Walker-ig folytatódnak, vagyis a hamarosan érkező Phantom Pain-ig. Az amolyan "jelen" idők eseményei és kissé a "jövő" az MGS1-2 és MGS4-el zárulnak. A Metal Gear Rising már egy teljesen másik torta, ami a többi szereplőt és a játékmenetet illeti. Nekem nem jött be, de sokak szerint jó kis játék.
9.
9.
Hoshigaki Kisame
Ha a 3-al kezdek mi a folytatás?
Mármint miylen sorrendben játszam ki őket?
6.
6.
Yanez
#5: Kezd az MGS 3: Snake Eater-el, az a történet eleje és az egyik legjobb rész!
5.
5.
Hoshigaki Kisame
Sziasztok!
1Metal Gear Solid játékom sincs és szeretnék bekapcsolódni a mókába.
A kérdés az hogy melyik részt ajánlanátok egy teljesen kezdőnek.

Előre kössz a választ.
3.
3.
EBR2000
Engem ez érdekel a legjobban az E3-on (az UC mellett).
Addig meg próbálom ezerrel pótolni a lemaradásom...
1.
1.
Neo1989
Kár h nincs hozzá angol felirat így nem sokat ér de azért kösz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...