Szombat reggeli animációk!

  • Írta: fojesz
  • 2006. március 4.
  • Letöltés
Link másolása
Egyre több érdekes játék megjelenése közeledik, ily módon egészen pontosan nyolc trailer érkezett kicsiny szerkesztőségünkbe.
Egyre több érdekes játék megjelenése közeledik, ily módon egészen pontosan nyolc trailer érkezett kicsiny szerkesztőségünkbe.

Bizton állíthatom, hogy bármilyen beállítottságú játékos megtalálja az ínyére való videjót, lévén - magam is meglepődtem rajta - a felhozatal roppantul változatosra sikerült. A stratégák a Kánaánban érezhetik magukat, mivel olyan RTS-ek prezentáló animációja tekinthető meg, mint a Spellforce II: Shadow Wars, a Rise of Nations: Rise of Legends és a Paraworld. Az akciójátékokat a The Godfather és a Hitman: Blood Money, míg a taktikai akciókat a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter illetve a Commandos: Strike Force képviseli. Végül amolyan desszertként a The Elder Scrolls IV: Oblivion is a mai múvik listáját erősíti. Tessék-lássék:
2.
2.
Myko Alto
Quicktime 7.X pro kell a kicsikének!
1.
1.
Dakkon
Én letöltöttem az Oblivion animációt, de semmiben sem különbözik a 2005-ös hiv. trailertől, sőt ugyan az amit már látthattunk.



Nem tudja valaki miért akadozik a hd treaser, és miért nincsen hang? Valami codec?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...