E3 2014: Megvan a The Witcher 3 dátuma

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A CD Projekt RED az E3-ra készülve, tegnap este tartott konferenciát, ahol bejelentette a The Witcher 3 végleges megjelenési dátumát, kiadott a játékhoz egy új trailert, és a társasjátékának adaptációját is megmutatta.

A CD Projekt RED bejelentette, hogy 2015. február 24-én kerül boltokba a The Witcher 3: The Wild Hunt, és egyúttal bemutatta a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő játék E3-as trailerét is - benne Charles Dance szinkronjával.

A játékból több különböző kiadás is érkezik majd. A standard kiszerelésben a játék egy példányán kívül kézikönyvet, soundtracket, matricákat és egy, a Witcher-univerzumot összefoglaló kompendiumot találunk majd, míg a gyűjtői kiadáshoz egy 10 hüvelykes Geralt-szobor, egy fémtok, egy medál és egy 200 oldalas album is tartozik:

Érdemes lehet megfontolni a digitális változat beszerzését is. A GOG-ra érkező kiadás DRM-mentes lesz, ajándékként pedig digitális albumot, extra videókat, térképet, kibővített soundtracket, háttereket, artworköket, digitális képregényt, The Witcher: Adventure Game-bétakulcsokat és ingyenes Neverwinter Nightsot adnak a készítők.

Az előrendelők 10 százalék kedvezményt kapnak, és további 5-5 százalékot faraghatunk le a játék árából, ha megvannak a korábbi Witcher-epizódok, és regisztráltuk is őket a GOG-on.

PC-re is jön a The Witcher: Adventure Game

Bár a CD Projekt RED sosem titkolta, hogy "digitális játékváltozatot" is csinálna a The Witcher: Adventure Game nevű társasjátékából, de eddig úgy tudtuk, hogy csak tabletes verzió készül majd belőle.

Nos, nem így lesz: a játék PC-re, Macre, iOS-re és Androidra is elérhető majd, sőt a zárt bétatesztelés PC-n és Macen veszi kezdetét, itt lehet rá jelentkezni. Az első bétakulcsokat már az E3 után kiszórják a készítők.

Az árazásról nem tudunk semmit, de a free-to-playt modellt kizárták a lengyelek.

36.
36.
janikapró
nagyon várom!én a witcher 1 bővített kiadása van meg és nagyon tetszik
30.
30.
Corran
#26: Próbáld legyűrni az ellenérzést, és próbáld ki újra, a 2őtr mindenképp, gyorsabb, összeszedettebb, bár egyszerűbb. Egy végigtolást mindenképp megér egy fannak, én nemrég játszottam ki 3adjára, immár a könyvek ismeretében, és őrületes mennyi pluszt ad hozzá. (Azért kell ennyi játék, mert egy döntésed miatt teljesen más lesz MINDEN. Ilyet még sehol máshol nem látta, hogy nem csak npck, de a teljes sztori, 2. fejezet, végikifejlet, 3. fejezet más annak függvényében hogy mit csinálsz az 1. fejezetben. A harc nem túlzottan nagy része amúgy sem, ahol Kindzsal is mondta, nem az a veleje.
26.
26.
selejtes
#25: Igen, ezekkel úgy nagy részben egyet is értek maximálisan, engem mindössze tényleg ez a lomhasága zavart. Akárhogy nézem a könyvekben leírt harci jeleneteknél mindig kiélezték, hogy Geralt milyen extrém sebességgel van megáldva, hogy még az ellenfél is leblokkol tőle olykor.Ez az egy fájó pont van amiatt nem toltam végig egyik részt se, mert úgy a környezet meg a többi elem még szimpatikus is lenne. Nos, kifejezetten várom ezt az új részt, remélem javítanak ezeken addigra.(bár kétlem)
25.
25.
Corran
#24: Szimpatikus dolgokat említesz, bár a a Claymoret még nem láttam. Viszont, véleményem szerint így volt a jobb, hiszen Geralt mutáns de valamikor ember volt. És nem a játékokhoz, vagy más fikciókhoz hasonul a játék ,hanem a való élethez, ami szabályai többé kevésbé érvényesülnek a Vaják könyvekben is, van varázslat, de minden a föld közelében van tartva. Ha ezen a vonalon akarok indulni, mondhatnám, hogy a Berserkben a főhős Guts, aki egy ember egy szép éjszakán egymaga levágott egy egész páncélozott századot. Geralt több volt mint ember, de mégsem volt hihetetlen, így nem törte meg az immerziót a játékokban, és könnyebben lehetett kapcsolódni hozzá mindenféle tömegeknek. Emiatt pedig az olyanok mint én elolvasták a könyveket, amik persze szinte minden szempontban erősebbek, a filozófiai megközelítéstől a hangulaton át a karakterekig, akik mind annyira rétegzettek, és emberiek, hogy nem tudsz nem foglalkozni velük, érdekel a sorsuk. Saját példám Kökörcsin (Dandelion) akit egészen addig nem sikerült megkedvelnem, amíg el nem olvastam a Végzet karjában a sztorit ahol a herceg és a sellő szerelméről van szó - biztos emlékezni fogsz rá - annak a vége pedig egyszerűen annyira emocionális, és tömény, hogy képtelen vagy nem megkedvelni, vagy legalábbis érezni iránta.
Aztán jönnek a játékok, és a képernyőre teszik a karaktereket, egy új sztoriba, rejtéllyel, stabil struktúrával, és olyan odafigyeléssel, és tisztelettel amit megkíván az alapanyag. Eközben folyamatosan kikacsint a könyvekre, olyan poénokkal, utalásokkal amit csak akkor értesz ha olvastad őket. Fanservice az egész, de az a fajta, amit nem bánok, mert jól van kivitelezve.
Ha az ember valóban gyalázatos szégyenfoltra vágyik, nem kell tovább menni az említett sorozatnál és filmnél ami készült. Nem az effektekkel, vagy a színészekkel van baj, hanem mindennel - az olyan apróságoktól ,hogyha Geraltnak nincsenek pigmentjei, és mindene fehér, akkor a szakálla miért fekete, az olyan hatalmas buktákig mint pl a Blavikeni mészárlás súlyos és kemény mivoltának és végkifejletének elbagatellizálása egy nagyon gyatra és súlytalan salimpálássá. Az első és második könyv legjobb sztorijait koncolják fel, és a 3.1 pont IMDB nem véletlen. Az a gyalázatos, és szutyok dolog, a játékok nagyon messze, és nagyon másfelé állnak :D
24.
24.
selejtes
#23: Most kezdtem a 3. kötetet szóval ehhez nem tudok hozzászólni még, de eddig nagyon lehengerelt az első két rész.Dolog érdekessége, hogy úgy álltam neki, hogy nem is tudtam, hogy játék is készült belőle, csak jóval később.

Játékra visszatérve meg, egy nem fantasy hős is lekaszálja azt a 30 katonát más játékokban, Geraltot úgy képzelem el egy játékban harc közben, mint pl gore animek-ben látott kard forgatókat.Pl mint a Claymore, vagy Ninja Scroll, Afro samurai hősei.
Pl :http://www.youtube.com/watch?v=8iPHMAyfR4k
23.
23.
Corran
#18: A személyiségekre gondoltam, főleg Geraltra - mert ugye a többiek vagy újak, vagy váltogatják magukat játékonként. Azért tetszett,m ert Geralt személyisége közelebb áll az Utolsó kívánságban foglaltakhoz, és az a kedvenc könyvem, mielőtt a végzet kardjában Yennefer pincsikutyájává alacsonyodott volna. Néha szinte fájt olvasni, és persze jó volt, de akkor is.
Node ezen nem veszünk össze :D A könyveket imádtam, a játékokat élveztem, de más más okokból. Persze az egész magja a történet, a karakterek, és az a roppant szórakoztató írásmód, de mégis más élményt nyújt mindkettő, és szépen kiegészíti egymást, véleményem szerint - hátránya talán inkább az a játékoknak, hogy pl ha a 2ben nem az elfeket válaszod az elején, egy nagy részéről lemaradsz a sztorinak, és a legjobb részekről, a sárkány eredetéről, és végzetéről, ami könyvrajongóknak egy nosztalgikus mosolyt mindenképp csal az arcára.

(És a reflexek... hát, egy kissé. Persze nekem annyira nem tűnt fel, főleg amikor a 2ben le kell vágni kb 30 katonát, ott pedig elég egyértelmű, hogy egy sima ember erre képtelen lenne.)
19.
19.
bitbandita
A trailerben 1:40-nél Geralt bal oldalán az Yennefer? Kíváncsi leszek mi történt vele. A trailer elején egy ősz hajú nőt mutatnak mialatt a hang mondja, hogy "She's returned, Geralt", gondolom Yenneferre céloz. 1:40-nél viszont sötét a haja (amilyen Yennefernek, bár a könyv alapján én kicsit még sötétebbnek képzeltem) fiatalabbnak néz ki. A készítőknek meg kezet csókolnék, ha össze lehetne hozni, hogy Yernnefer és Triss hármasban gabalyodna össze Geralttal...
18.
18.
selejtes
#16: Mindössze olyan alap dolgokat mellőztek a könyvből, hogy geraltnak természetfeletti reflexei, és sebessége van. Csak ilyen apróságokat, szó szerint lapos volt számomra az első két rész, egész mást vártam a könyvek után.
17.
17.
EBR2000
Egyre jobban várom a játékot. Igazából (a skyrimen kívül) nem nagyon játszottam kaland-fantasy rpg-vel de annó még nagyon megtetszett és ezért pótoltam be mind a könyveket és a játékokat. Szomorú hogy majdnem lemaradtam róla! :D
Addigra talán lesz PS4 is szóval még nem is kell a temérdeknyi walkthroughra pazarolnom a nyálam.
16.
16.
Corran
A rohadt élet, ez a trailer! Úgy látszik valóban epikus lezárást terveznek, ahol összeszednek mindent, nem csak a játékokból, de a regényekből is. Igaz rühellem Yennefert nagyon, de mégis kíváncsi vagyok mi lesz itt.
És persze, a könyvek stílusát kissé már hátrahagyták, de mégis jó volt az 1-2, mégpedig a sztori terén is. És persze a könyvek mesteriek, és nagyon sokrétűek, a játékok jó munkát végeztek, és tisztelték az alapanyagot. Nem úgy mint a film és a sorozat.
15.
15.
DevilGamer
Hú... Ez volt még aztán egy pörgős trailer! (a legfelső)

A Witcher 2-t nem nagyon szeretem, mert bele untam, de ez... nagyon meghozta kedvem az új részhez, valahogy ennek jobb a feelingje. Nagyon fasza kalandjátéknak ígérkezik!

És most megnézem a trailert még egyszer.
13.
13.
goblinfing
A király hangja (Charles Dance) aka Tywin Lannister?
12.
12.
kopic
Ez a trailer ütött mint a 220 !:O Mihamarabb kell egy XO....

#2: Egyetértek.
11.
11.
roli33
Nagyon jó trailereket tud összerakni ez a CD Project Red!
10.
10.
dshadow
#5: a trailer tele van ingame jelenetekkel, én most csak mosolygok, hogy valóban ilyen jó lett a grafikája, hogy nem tudják megkülönböztetni az ingame és az átvezető jeleneteket :D Például amikor Geraltot hátulról veszi a kamera akkor az mind ingame jelenet (lovaglás, menés, hajózás).

Valahol itt kell legyen a földön az állam :)
9.
9.
AlexSchneider
#3: Sajna nem, pedig arra is kivancsi lettem volna.. Es sajnos a Witcher 3 is csak jovore jon csak ki. Na se baj, legalabb jol megcsinaljak.
8.
8.
temes69
ps4re elő is rendeltem :)
7.
7.
xxxgamer4ever
Hát ez a trailer nagyon betalált, egyre biztosabb vagyok benne hogy igényt formálok a játékra! Erősen bízom benne hogy nem rontják el, nekem az első kettő is bejött, eddig ez is nagyon meggyőző.
6.
6.
ulikedegs
5.
5.
selejtes
A trailer valóban jól van összerakva, de mégis fenntartásokkal kezelem. Elvégre ezek nem in game jelenetek, hanem átvezető mozgóképek amik mindig sokkal hatásosabbak mint maga a játék. Nekem speciel az első két rész nagyon nem adta vissza azt az érzést amit a könyvek olvasása alatt éreztem, tehát kivárom milyen lesz.
4.
4.
tyber16
Te jószagú szentséges atyaúristen !!! na ez igen kérem szépen, Na Ez már Játék lesz a javából, ilyen ütős hangulatú trailert ! És azok a szereplők, végre benne lesz Yennefer és Ciri is ! És jól láttam 0:31 körül hogy ott van Letho is ? :D
3.
3.
Dresa
a sci fi projektrol volt vmi tegnap ??
2.
2.
azureknight0715
Na ez a trailer rendesen odabaszott. Erősen elgondolkodtató a megrendelése, mert ebből rögtön lehet látni hogy valami über fasza játék lesz, merem állítani hogy az év rpg-kalandjátéka lesz.
1.
1.
DarkLord
Ejjj, de sokára lesz ez még :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...