E3 2014: PC-n is motort vált a FIFA (Update!)

EA Sports-híreink következnek, a kiadó egymás után kedveskedett a Madden NFL-, a FIFA- és az NBA Live-sorozat rajongóinak is. A legfontosabb hír: idén a PC-s FIFA is megkapja az Ignite motort.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#20
Nyilvánvaló volt hogy az első évben így akartak egy kis konzolvételt ösztönözni az emberekre.
#19
#17: pontosan...mindkettő kell, én sem tudnám elképzelni vagy vagy alapon (nem vagyok hardcore gamer, úgy igazán tényleg csak 2-3 játék érdekel évente az utóbbi években, sajnos azok csak konzolra jöttek ki...GTA, Red Dead Redemption stb.) Mindenképp a PC felújítás sokkal drágábban jön ki, mint egy konzol vásárlás, a kérdés csak az, hogy hosszútávon melyik éri meg jobban, annak tudatában persze, hogy évente max 4 játék van, amit végigviszek (jó most az olyasminket nem számolnám ezekbe, hogy FIFA meg egyéb, mert azokat nagyon nem lehet "végigvinni") Ha az új konzolok megint 7-8 évre terveznek, mint elődjük akkor nem kérdés...mert egy jobbacska PC felújítás se bírja 3-4 évnél tovább s már az alapból 2 konzol ára. Az a gond, hogy túl sok még a kérdés, megvárom most mindenképp, mielőtt döntenék az E3at s a nyár végét, mert kíváncsi vagyok a "jövőre" legalábbis az ígéretekre.
#18
#17: Én is beszereztem egy használt ps4-et a gamer pc-m mellé. Ez így kerek. Valami pc-re jobb illetve minden olcsóbb, egyes cimek és az exclusiveok meg konzolra.
#17
#16: Ha az egész gép kuka, majdnem biztos, hogy konzolban éri meg gondolkodni, de egy dolgot mindenképp szem előtt kell tartanod, még pedig, hogy mennyit játszol?!
Ha nem veszel minden hónapban 2-3 játékot, hanem el vagy havonta egyel, akkor nem számít a játékok ára, de ha nem, a pc olcsóbb.
Én is mérlegelek, hogy mit mire veszek meg...

Meg az is fontos, hogy én képtelen vagyok elképzelni egy olyan állapotot, hogy csak pc legyen itthon vagy csak egy konzol. Szerintem idővel te is kilyukadnál erre a megállapításra. Az a nagybetűs KOMPROMISSZUM, nem a gyenge pc vagy csúnyább grafikát produkáló konzol...
#16
#14: Talán konzol inkább. Most egy valamit érő pc-hez költened kéne 250ezret kb. Egy nvidia gtx770 4gb 100ezer. A 2gb-os vga-kat el kell felejteni, már a WD-nek is 3 kell ultrán. Egy i5 40ezer, 8gb ram 20ezer, egy jobb alaplap 30-40 ezer, ehhez egy 550es táp kb 20ezer. Illetve hogy ne járj így mint most kb évente, 2 évente vga-t kell cserélni. Ha ez sok akkor inkább konzol.
#15
#14: Én azt hittem az erős gép már adott, ez esetben megéri a konzol. Rosszul biztosan nem jársz.
#14
#7: eddig én is így voltam vele, most viszont az a helyzet, hogy ahhoz, hogy újra "gamer" gépem legyen egy konzol árát kéne beletegyem (s talán még nem is lenne elég, annak tudatában, hogy 127k egy PS4 egy i5ös jobbacska proci, meg már 40k s még hol marad a vidikari s az alaplap, meg ram)...még a régi socket 775ös alaplapom van legkisebb ddr3as ramokkal (1333mhz 4gb), s a vidikari is már csak az ilyen "casual" dolgokra jó mostanság...szóval ezért vetődik fel újra a kérdés, 5 éve 2 konzol árát pakoltam bele egy teljesen új PC-be és csak tavalyig volt toppon...most már erős kompromisszumokat kell kötnöm...watchdogs low-medium BF4 medium stb. szóval magyarán teljesen újra kell indítanom mindent, a kérdés, hogy most melyik irány éri még jobban...s azért is beleakarom azért kalkulálni, hogy nemrég vettem egy nagyobbacska FullHD TV-t...PC-s full hd élményhez meg biza atom egy gép kell, hogy stabilan menjen minden...
#13
NorbiiiModerátor
#11: Hoppá, az nem jó. :(
#12
NorbiiiModerátor
#10: Jelenleg SNES, Wii, Wii U (gyenge PC) tulaj vagyok, pár hónapja váltam meg a Ps3-tól, és előtte a Ps2-től, nekem így jó. :) Ha annyira kellett volna a Ps3, akkor nem váltam volna meg tőle. Megvettem, kipróbáltam, jó volt, szép volt, de a Wii U-nak 100x jobban örülök. A kérdésed meg köszönöm, ha lesz kedvem, és pénzem, akkor elgondolkodom rajta. :)
#11
#1: Tudtommal az EA bojkottálja a WiiU-t, semmit nem adnak ki rá.
#10
#1: vagy ideje lenne a wii-d mellé vagy helyett egy másik konzolt venni, nem gondolod?
#9
NorbiiiModerátor
#8: Ez a beszéd! Én is szerettem. :)
#7
#5: Nincs miért vitázni. Ha nem érdekelnek a konzol exkluzív játékok és viszonylag jó géped van akkor felesleges konzolt venned.
#6
Tudni lehetett hogy az ignite koruli hype egy jo nagy marketing bullshit. Meglepett de nagy orom ez nekunk fifa fanoknak, ideje volt fejleszteni a motort.
#5
Hoppá ez most meglepett...gondolkodtam next gent konzolokon, pontosan a sport játékok miatt erre tessék...PCn is ugyanaz lesz. Lesz megint mint átgondolni s megint előjön a jó öreg konzol vs PC vita :/
#3
minimum vha 650 és ajánlott 460 hát ez hogy vanO.O?
#2
#1: A WiiU-ba olyan hardver van, ami 10 éve volt erősnek mondható, nem tudom mit vársz tőle...
#1
NorbiiiModerátor
Jól látom, hogy a Wii U megint kimarad? Azért az már durva lenne, ha két Fifa maradna ki egymás után, nem lehet örökké a Fifa 13-al nyomulni. Ha meg nem adják ki, akkor a Nintendo adjon ki egy saját focis játékot,mert ez így nem állapot!!!