Marty O'Donnell beperelte a Bungie-t

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 7.
  • Hír
Link másolása
Bár a Bungie igyekezett meggyőzni bennünket az ellenkezőjéről, úgy tűnik, mégsem mosolyogva szakított a fejlesztőcég Marty O'Donnell zeneszerzővel. Az úriember most perel.

Marty O'Donnell és a Bungie április közepén szakítottak, és hogy mi állhatott ennek a hátterében, azt azóta sem tudjuk; az mindenesetre beszédes, hogy a fejlesztőcég szerint "barátként" váltak el egymástól, míg a Halo-sorozat és a Destiny zeneszerzője azt mondta, a legfelsőbb szinten hozták meg a róla szóló döntést, és gyakorlatilag ok nélkül kirúgták.

Ráadásul Marty O'Donnell láthatóan nem is tudott belenyugodni a helyzetbe, május 1-jén beperelte a Bungie-t és Harold Ryan vezérigazgatót, O'Donnell indoklása szerint ugyanis a Bungie különféle juttatásokkal tartozik még neki. A benyújtott vádra május 27-én jött hivatalos válasz a fejlesztőcég illetékeseitől, akik tagadtak mindent.

A pereskedés során remélhetőleg több részlet is kiderül arról, miért mérgesedett el a viszony a két fél között.

7.
7.
Ruga
Azért a zenei világa elég markáns és egyedi része volt a halo sorozatnak, a zeneszerző megérdemli a figyelmet. Már mem is tudom melyik rêsznél, de volt olyan, hogy csak méztem a menü animációt és hallgattam a zenét percekig.. mert jó.. :)
4.
4.
DevilGamer
#2: Ha emiatt késik a Destiny, én belerugdosom a Napba! Cristiano, te meg akkor várhatod még egy kis ideig a játékot...
3.
3.
JackBauer
#1: Mondjuk ez lehetne egy alternatíva, ha szereti a Halo-t, és csak a Bungie-t utálta meg.
1.
1.
kopic
Nem akar esetleg a 343 Industries-hez menni ismét Halo zenéket komponálni ? PLS Marty !!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...