E3 2014: Mit visz magával a Sega?

  • Írta: Arell
  • 2014. június 7.
  • Hír
Link másolása
A Sega bemutatójában szerepel majd az Alien: Isolation, és egy új Sonic-, valamint Hatsune Miku-cím is - jelentette be a cég a mai napon. Ugye nem csak mi várjuk kíváncsian, mi történik majd Ripley lányával?

A belsőnézetes, sokak által nagy reményekkel várt Alien: Isolation túlélő horror mellett a Sega elhozza nekünk az első két címet a Sonic Boom-sorozatból, mely egy spin-off az eredeti Sonic the Hedgehog frencsájzból.

A Sonic Boom: Rise of Lyric a Wii U-ra, míg a Sonic Boom: Shattered Crystal a Nintendo 3DS-re fog megjelenni. Mindkét játék kipróbálható lesz az E3-on, és bemutatkozik majd bennük a már megszokott szereplők mellett egy új karakter, Sticks, és az ellenséges Lyric, aki beveti minden műszaki tudását, hogy véghezvigye gonosz tetteit.

Bemutatják még a Hatsune Miku: Project Diva F 2nd-ot is a PlayStation Vitára és a PS3-ra, mely a legújabb játék a népszerű virtuális énekesnőről. Húsz, már ismert zeneszám kerül bele a korábbi, eddig csak Japánban megjelent PSP-s címekből, emellett pedig számos új dal és a Vita és a PS3 közötti cross-save funkció is elérhető lesz.

12.
12.
Yanez
#3: Szerintem a többséget inkább a hozzád hasonlók zavarják, mert teleoffoljátok a híreket, ahelyett hogy a témához szólnátok hozzá. Ha nem lenne kemuri, gondolom más dolog lenne a probléma. Olyan nehéz figyelmen kivül hagyni? Nem szól senkihez, nem bánt senkit, egyedül a helyesírással vannak gondjai, ez még nem ok a picsogásra. Ha pedig úgy adódik, úgyis ki lesz bannolva, de nem azért, mert egyeseket zavar.
11.
11.
Exinor
#3: Engem sem zavar és ahogy mások is írták már része a gamekapocsnak, mindig várom mit ír be és inkább röhögök azon, ahogy a hozzád hasonlóak kiborulnak.

Az Alienen kivül egyik játék sem érdekel SEGA fronton.
10.
10.
SLi
#7: " Kemuriként is megelégelték az itt tartózkodását,"
Kik elégelték meg? hm? felkértek téged szóvivőnek? vagy miért beszélsz királyi többesben?

"Cristianoként sincs itt jogosultsága."
mi az hogy nincs jogosultsága? ezt ki dönti el kinek van jogi ide írni? Te? mégis mi alapján?

"és márnem csak, hogy unom, de utálom is."
ez esetben jobban teszed ha orvoshoz fordulsz, ha egy totál idegen valakit utálsz akivel még csak soha nem is találkoztál és soha nem is szólt hozzád csak olvasod a neten a kommentjeit
parancsolj, itt kérhetsz segítséget:---->
http://nygy-opai.hu/altalanos-informaciok/betegellatas/osztalyok/86-i-pszichiatriai-osztaly
9.
9.
Birkazoli
#7: Szerintem épphogy fordítva, csak téged zavar. Mindenkinek joga van írni mindenhova, még ha nem is helyesen, de joga van írni. Nem provokál senkit, azért látni, hogy próbálja néha kifejezni véleményét az adott hír kapcsán. Nem szidalmaz Téged se, engem se, senkit se.
8.
8.
DON GONDOCS
Kigondolta volna hogy a Sega konferencia érdekesebb lesz mint a Nintendo. Bár személy szerint egy "új" Sega konzolnak is örülnék
7.
7.
Ra1D3n
#6: Kemuriként is megelégelték az itt tartózkodását, és Cristianoként sincs itt jogosultsága. Még csak nem is mondat amiket kreál, mert szökőévente egyszer hajlamos csak mondatvégi írásjelet használni, mondatközit meg sose... Engem zavar, hogy minden hírhez valami random baromságot böfög össze aminek ráadásul értelme sincsen. Az én szememben csak egy kurvára zavaró tüske, és márnem csak, hogy unom, de utálom is. A hülyeség lehet vicces is, de az ő esetében ez még csak nem is vicces, vagy megmosolyogtató. Vegyétek magatokat az 1%-ba SLi-vel, mert amúgy a legtöbben ki nem állhatják. OFF vége...
6.
6.
Ooorky
#3: Mert tényleg iszonyatosan zavaró az egy darab mondata, amiről úgyis tudod, hogy minden cikknél ott lesz.
Bezzeg az nem zavaró mikor egyesek (néha én is :-P ), oldalakon keresztül baszogatják a másikat konzolos/pcs, BF-es/COD-os... mivolta miatt.
Ahogy SLi is írta, Kemuri az oldal része, afféle udvari bohóc, nélküle unalmasabb lenne az egész.
5.
5.
KeXxX
#3: Akkor kezdjük el az Operation Kemuri-t (Cristiano)
4.
4.
SLi
#3: hát inkább ne nyilatkozz senki más nevében mert pl engem egyáltalán nem zavar sőt egyenes hiányérzetem van ha nem látom a kommentjét egy cikknél, olyan mintha egy reggel nem kelne fel a nap

#teamcristiano
3.
3.
Ra1D3n
#1: Tisztelt Gamekapocs stáb! Kérlek titeket magam és az oldalra regisztrált felhasználók 99%-ának nevében, hogy keressétek elő a "mighty banhammer" nevezetű ősi internetes csodafegyvert, hogy azzal végleg kitöröljétek Cristiano-t(közismertebb nevén Kemurit) az oldalról, és ezáltal a téridő kontinuumból. Bátran nyilatkozom szinte az összes felhasználó nevében, mert mindenkit zavar, hogy minden témánál egy baromságot kell látnunk ettől a szerencsétlen flótástól! Mindenkitől elnézést az off-ért!

ON: Kíváncsi vagyok milyen új látnivalókkal szolgál majd a Sega az új Alien játékból, mert eddig csak egy pályáról láttunk anyagot.
2.
2.
dzsiádzsó
Kedves Cristiano!
A mondat helyesen: AZ Alien lesz AZ, ami (engem) érdekelni fog. Amennyiben úgy értetted, hogy minden Alien-é változik, ami téged érdekel én kérek elnézést...
1.
1.
Cristiano
Alien lesz ami érdekelni fog
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...