Húsz percen át mozog a Destiny

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 8.
  • Videó
Link másolása
Egy Bungie-fejlesztőtől szivárgott ki a Destiny legújabb gameplay felvétele, amely a PS4-es alfaverzióból származik. Magányos farkasok is megtalálják a számításukat az akciójátékában.

Nem lennénk Ryan Butler helyében. A grafikus a PS4-es verzióval eltöltött percek izgalmában "véletlenül" feltöltötte a netre az alábbi felvételt:

Butlernek minden bizonnyal felelnie kell a malőrért, az Activisionnek lesz néhány keresetlen szava hozzá. A videóból viszont kiderül, hogy a magányos farkasok is megtalálják számításukat a Destinyben.

A folytatást ezen és ezen a linken érheted el letölthető formában.

21.
21.
p3ti
Tuti nem fogja visszahozni azt az 500 milliót amit belenyomtak...
20.
20.
Yetikoma
#19: Én is nagyon várom, sőt ha olyasmi lesz amire számítok ezért a játékért veszek PS-t. De én viszont kivárom a teszteket, mert akár az első árcsökkentéséig is szívesen várok, ha ez nem lesz jó.
19.
19.
DevilGamer
Én vagyok az egyetlen, aki tűkön ülve várja?
Jöhetne már a Beta! :D
18.
18.
traumraise
#17: kivéve pc. de amúgy igen, ez egy multiplatform játék. Ez a baj amikor túltájékozott emberek benyögik az okosságot...mint randall :)
17.
17.
DON GONDOCS
#16: Milyen ps4 exclusive cím? Minden platformon elérhető lesz.
16.
16.
randall13
#15: bocs hogy elvárom egy ps4 exkluzív címtől, hogy legalább az előző generáció szintjét lépje meg
15.
15.
traumraise
#12: hogy lehet a kettőt összehasonlítani, mikor a TLOU egy single, történetalapú játék, ez meg egy online, coop fps....ég és föld. Ezt maximum Battlefieldhez, Armahoz, Halohoz, Borderlandshoz lehet hasonlítani. A videóban emberünk a 6-7-ik szinten mozog, és közbe egyetlen playerrel találkozik mert még zárt körben fut csak a tesztelés. Ha megjelenik tele lesz playerrel, sokkal élettelibb lesz az egész plusz több bolygó is lesz, más más látványvilággal és szörnyekkel. Lesz béta egy hónap múlva majd akkor lehet ítélkezni.
14.
14.
simon 555
#11: Alpha verzió van a videón.
A grafika ugyan már nem fog változni, de azzal nincs is baj, egy nyitott világos játékhoz képest jó.
Az MI-t még biztos fogják javítani.
13.
13.
Gumiember
Ha nem tudnám hogy melyik konzolon játsszák nem mondanám meg hogy next-gen cím.
12.
12.
randall13
Grafikailag közel sem ocsmány, de e 20 perc alapján nem üti meg a Last of Us szintjét. MI meg inkább no comment, a legelső Wolfeinsten-t idézi. A falakat kikerülik, de semmi több. A fizika meg kimerül annyiban, hogy ugrás után visszaesek a földre. Bár még ez se biztos, mert ugrást még nem láttunk.
11.
11.
bane
#10: szeptember elején fog megjelenni(hanem egy Driveclub lesz), de akkor ez már szerintem majdnem egy végleges verzió. Persze még az MI-n lehet javítani, de szerintem ez kinézetre közel(85-90%ban) ilyen lesz
10.
10.
Yetikoma
...és arra nem gondoltatok, hogy ez nem is az a játék amit mi fogunk kapni? Még nincs kész és kitudja itt milyen fázisával játszottak és, hogy miért... lehet csak egy gyorsan összecsapott pálya zéró MI-vel, hogy lehessen grafikai vagy más bugokat keresgetni.
8.
8.
Sid3481
#6: Hát igen, elég tucat fps-nek tűnik eddig, engem egyáltalán nem nyűgözött le. Csilli villi, de szerintem ebben ki is fog fulladni, bár ne legyen igazam
7.
7.
Cristiano
6.
6.
shatterhand
Azt hittem velem van a baj. Mióta bejelentették azóta csökken az érdeklődésem iránta. Egyre unalmasabbak a videók, mennek azt lőnek. Persze más játéknál is erről van szó, de ott még a videók is felcsigázzák az embert, de itt szinte semmi újat nem tudnak mutatni.
Hangulat ami erősen hiányzik eddig.
5.
5.
DON GONDOCS
Eléggé tucat fps érzetét kelti, jó persze nyilván a coopban van az erőssége, de az ellenfelek is elég zombinak tűnnek. Szintezve vannak és csak jönnek és lőnek. Ezt már a Borderlands vagy Dead island is tudta
4.
4.
imchristailor
Őszintén az első egy perc érdekes, aztán belefásultam a dologba. Nekem is a Borderlands jut eszembe, de az valahogy le tudott kötni, még ennél a játéknél már ezt a 3 perces videót is végig untam.
3.
3.
Jared
hát ez nagyon fasza game :D
2.
2.
MoRT2195
Na... azt hittem a Division-ről van szó, mindig keverem ezt a két játékot. Megláttam a videó képét azt el se indítottam, ez annyira nem érdekel. Jöhetne valami a Division-ről is. :)
1.
1.
Hunszi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...