E3 2014: Dead Island-bejelentések a láthatáron?

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 9.
  • Pletyka
Link másolása
Talán véletlen egybeesés, de egy önéletrajz lebuktatta a Dead Island 2-t, míg egy domainregisztráció a Dead Island Universe-ről árulkodik. Dead Island-bejelentések jönnek az E3-on?

Újabb szaftos pletyka jutott az E3-ra, igaz, ez az utolsó pillanatban esett be: elképzelhető, hogy Los Angelesben leleplezik a Dead Island-sorozat valódi, számozott második részét, sőt valami Dead Island Universe címmel is készül.

Előbbiről Andrew Lamb grafikus LinkedIn-profilja árulkodott, amiben azt lehetett olvasni, hogy emberünk a Star Wars: The Old Republic, az Aliens: Colonial Marines és a FarmVille 2 mellett a Dead Island 2-t is a referenciái között tudhatja: a játéknak a storyboardjain dolgozott egészen pontosan, és további érdekesség, hogy 2014-es megjelenéssel van feltüntetve az anyag, ami mindenképpen egy közeljövőben esedékes bejelentést sejtet.

A Dead Island Universe-ről még ennyit sem tudunk, a létezéséről az tanúskodik, hogy a Deep Silvert is birtokló Koch Media levédette a deadislanduniverse.com domaincímet. Tippre valami nagyon online játékról lehet szó, reméljük, a következő napokban okosabbak leszünk!

2.
2.
kastorhun
#1: Jön a másik zombis játékuk ami alapból hasonlít rá, elég nagy ökörség lenne megcsinálni.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...