E3 2014: Terítéken az EA sportjátékai

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 9.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts sajtókonferenciáján nagy hangsúlyt kaptak a sportjátékok. Most már tudjuk, hogy a FIFA 15 szeptember 26-án érkezik, de friss nyalánkságok landoltak az EA Sports UFC-ről, az NHL-ről és a Maddenről is.

Kezdjük a FIFA 15-tel, azaz a magyar játékosok kedvenc sportjátékával. A focis cím szeptember 26-án landol a boltok polcain, szinte minden létező platformon. Az első és legfontosabb változás, hogy a sportolók végre realisztikus érzelmekre képesek (csalódottak lesznek egy kihagyott lövés után, a rosszkedv rányomja a bélyegét a játékukra), illetve a stadionok atmoszférája is közelebb áll a valósághoz.



A Madden NFL 15 újdonságai legmarkánsabban a védekezést érintik. Játékosainkat közvetlen közelről is irányíthatjuk, Passzolhatunk, előretörhetünk és szerelhetünk minden irányban. Az irányítás kiforrottabb, többféle taktikai manőver is alkalmazható. A drámai kamerakezelés segítségével testközelből élhetjük át a mérkőzések izgalmát. Megjelenés augusztus végén az előző és a jelenlegi generációs konzolokon.


Jövő tavasszal generációt vált a PGA Tour-sorozat. Az EA Tiburon golfszimulátorát a Frostbite Engine mozgatja, tehát nem az Ignite motor. A PGA Tourban nincsenek töltési idők a lyukak között, akár 18 lyukas pályát is képes az technológia leképezni. Komplex, életszerű környezet vár ránk, valóságban is létező helyszínek (de a BF4-ből ismerős Paracel Strom csatahajóján is golfozhatunk), valamint realisztikus szimuláció.


Az NHL 15 is megkapta a saját dátumát: a jégkorong-szimulátor szeptember 9-én landol PS4-en és Xbox One-on, valamint az előző generációs masinákon, bár ott markáns változásokról nem számolhatunk be. Az EA Canada új korongfizikát, áttervezett arénákat és nézőket ígér, s persze a mechanikán is csiszoltak valamelyest.


És persze a jövő héten megjelenő EA Sports UFC sem maradhat ki a szórásból, bár már játszható demónk is van belőle. A friss képsorokon Bruce Lee csap össze egy kopasz ketrecharcossal, remek látvánnyal átitatott, igazi taktikus csihi-puhi vár ránk.

4.
4.
KeXxX
Na a szokásos sport játékok és a velük járó hibák és idegességek.. A fifával kapcsolatban: EA's shit, it's in the game. De komolyan.. ha 2 évente jönne egy fifa akkor szerintem jóval több mindent lehetne benne újítani. Panenka módra még mindig nem lehet 11-est lőni. Ráadásul ha online nyomod, és kapsz egy 13 éves kis pöcst, ha ő vezet akkor hátul elpasszolgat és nem tudod tőle elvenni mert 1-2 játékosod indul meg előre. Szeretném ha az online részét javítgatnák nem pedig az atmoszférát. + még 1 dolog. A leggusztustalanabb az ha az első 5-6 perc lősz egy gólt, az ellenfeled kilép és ugrott a 3 pontod.
2.
2.
Henry82
"Kezdjük a FIFA 14-gyel, azaz a magyar játékosok kedvenc sportjátékával."
Először szólni akartam a hiba miatt, de aztán rájöttem ez arra utal, hogy pont ugyan úgy néz ki, mint a Fifa 14 :)
1.
1.
csoki0619
Szánalmas! Komolyan mondom, a legboldogabb ember lennék a világon, ha az EA végre csődbe menne. Na jó, nem kívánom hogy a sok ott dolgozó munkanélkül maradjon, de ez már tényleg szégyen. Kár, hogy csak a kosaras témában van igazi konkurenciája az EA-nek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...