E3 2014: Független címek bemutatói

  • Írta: Arell
  • 2014. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Az E3 nem csak a nagykutyák játszótere. A tegnapi ID@Xbox rendezvényen bemutattak néhány független játékot is, melyek közül kiválogattunk nektek néhányat, ami ígéretesnek tűnik.

Az E3 nem csak a nagy fejlesztőcsapatok és kiadók termékeit hivatott felvonultatni. Az eseményen ugyanis bemutatásra kerülnek független címek is, melyek közül néhány említésre méltót kiválogattunk nektek az ID@Xbox rendezvényéről. Íme, a trailerek:

Habitat - 4gency

A Föld körüli pályán található űrszemétből építkezve, saját kreativitásod gyümölcséből építsd meg az emberiség túléléséhez elengedhetetlen lakóállomásokat.


Get Even - Farm 51

A Get Even egy gyors játékmenetet ígérő akciójáték PC-re és next gen konzolokra. Két frakció sötét története ez, melyben egy mindkét fél számára tragikus szituáció egymás ellen fordította őket egy azóta is tartó, véres konfliktusban.


Lifeless Planet - Stage 2 Studios

Miközben élet után kutat egy távoli bolygón, egy szkeptikus asztronauta rálel egy elhagyatott orosz településre. Egészen addig azt hiszi, hogy átverik, amíg egy nő meg nem menti egy potenciálisan végzetes jelenségtől. A hátsó nézetes akció-kaland cím old-school sci-fi történetével hozza el a klasszikus kalandjátékok hangulatát.


Aztez - Team Colorblind

Az Aztez egy valós-idejű akció és körökre osztott stratégia keveréke, mely az aztékok világába repít. Kezeld a politikai káoszt és harcolj a határaidon. De légy résen, győzelmeid és bukásaid azonnali hatással lesznek a birodalmadra!


There Came an Echo - Iridium Studios

A cím egy valós idejű stratégia, melyben a játékos hangvezérléssel irányíthatja egységeit a harcmezőn.


Cuphead - Studio MDHR

A Cuphead egy egyjátékos vagy kooperatív oldalnézetes lövöldözős játék, ami hangsúlyozottan épít a főellenség harcokra. Az 1930-as évek rajzfilmjei által ihletett cím kézzel rajzolt, és a zenéje eredeti jazz felvételekből lett összeállítva. A játék két főhőse Cuphead és Mugman (Csészefej és Bögreember) különös világokat járnak be, hogy felfedjék azok titkait.


Never Alone - E-Line Media, Upper One Games

Az alaszkai őslakosokkal együttműködve készített Never Alone mélyen beássa magát a sarkköri Inupiat nép hagyományaiba. Az oldalnézetes rejtvények megoldásán át játszódó túlélő kalandjátékban olyan helyeken kell életben maradnod, ahol ennek nem lenne szabad lehetségesnek lenni.


Remélem, ti is találtok majd közöttük egyet-kettőt, ami érdekes lehet számotokra!

1.
1.
Cristiano
nem annyira rossz címek ezek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...