E3 2014: Rainbow 6: Patriots - ennyi volt

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 10.
  • Gyászhír
Link másolása
Tegnap éjjel a Ubisoft bemutatta a legújabb Rainbow Six-játékot, és bár a Siege-dzsel annak rendje és módja szerint meglepte a közönségét, a kérdés valószínűleg többekben felvetődött: hová tűnt a Patriots?

Nos, a a Rainbow Six: Siege bejelentése egyúttal azt is jelenti, hogy a Rainbow 6: Patriots fejlesztését végleg leállította a Ubisoft, ezt Alexandre Remy, a Rainbow Six márkamenedzsere erősítette meg.


Mint mondta, a Rainbow 6: Patriots helyzete akkor vált neccessé először, mikor a játék 2011-es bejelentése után jártak néhány hónappal: bár a next-gen konzolok érkezéséről ekkor már lehetett tudni, a Patriots még az előző generációs gépekre készült, ráadásul a fejlesztőknek rengeteg munkájuk volt ebben a változatban. Az alapvető problémát viszont az jelentette, hogy a Ubisoft számára stratégiai kérdés, hogy a Rainbow Six mindig a legfrissebb technológiát használja, így bár generációt akartak váltani, a Patriots next-genné alakítása rengeteg energiát igényelt volna.

Ekkor született meg a döntés arról, hogy a projektet szélnek eresztik, a Rainbow Six-fejlesztőcsapat pedig 40 fővel egy teljesen új játékon kezdett el dolgozni. A Rainbow 6: Patriots így 18 hónapig készült: a helyzet érdekessége ugye, hogy az anyag törlését egészen máig nem erősítette meg a Ubisoft, korábban mindig azt felelte a címmel kapcsolatos kérdésekre, hogy egy új koncepcióval, de fejlesztés alatt áll a program.

4.
4.
mestermagyar
Aha, láttuk a watch dogsnál is, ott is k*szett sokatz segített a generációváltás. Konkrétan egy grafikai roncsot kaptunk a 2012-es videóhoz képest.
2.
2.
alex512
#1: A Rainbow six és a Division koncepciója, világa nagyon távol áll egymástól. A csapatalapú harc pedig annyira nem egyedi, hogy a rainbow sixből lenne átemelve. Kétlem hogy komolyan közük lenne egymáshoz.
1.
1.
ribizly
Nem ebből lett valójában a Division?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...