E3 2014: Ezt mind bejelentette a Nintendo

"Ha ők nem élőznek, mi sem élőzünk" alapon nem liveblogoltuk a Nintendo E3-as műsorát, ettől függetlenül összeszedtük egy cikkbe azokat a bejelentéseket, amiket a konzolgyártó ma este ejtett meg.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#14
NorbiiiModerátor
#6: Oksa, várom, azt majd nyomunk egy kis multit. :d
#13
Törölt felhasználó
Hát most már tényleg vennem kellene egy Wii U-t, a Splatoon eszméletlen poén, szanaszét festékezni a pályát TPS-ben :-D hatalmas! Végre megint valami innovatív, nem a szokásos lődözés. Ez a felhozatal tetszik, plusz a Bayonetta 2 és a korábbi Sonic All-Stars Racing Transformed, ez már három cucc amikkel heteket el lehet lenni :)
#12
#9: Kinek mi az érdekes, meg a jó. Ez szerintem az egyik legjobb E3 volt a Nintendo fanok számára. Őszintén szólva én egy ps4 xbox one mellett hamar megunnám magam, van 1-2 cim ami érdekelne. De még a Pc-n is már ott tartok, hogy jóformán semmi új játék nem köt le, mig wii u-n körülbelül 10 játék KELL.
#11
Az a Hyrule Warriors eszméletlen jól néz ki. Mindig is a Zelda játékok miatt sajnáltam, hogy a nintendo kimaradt az életemből. Eszméletlen menőn néz ki. Remélem az újszerű játékélmény mellett megmarad a régi hangulatú történet és narratíva is. : D Ha nem is lesz Wii U-m, de a neten mindenképp megnézem a végigjátszásokat, hogy lássam, mire mentek az új irányvonallal : )
#10
Na hol van az Ubisoft bejelentse a már kész játékait? Mert így már az Eshop kínálatába se férnek bele a játékai főleg amilyen minőségben és áron árulják azokat.
#9
Azért az durva, hogy a Wii U legérdekesebb címe,(Bayonetta) az a másik két konzolon, egy uborka szezonbeli erős közepes játék.
#8
Hat, mint retro N kedvelo, ettol a felhozataltol nem rohanok WiiU-t venni, sejhaj hol van mar a Nintendo :( egyre jobban csalodok :(
#7
Nekem a Splatoon tetszett a legjobban, de a többi is elég jó.
Ha lenne Wii U-m tuti beszerezném a Yoshi's Woolly World-ot, Zelda-t, Captain Toad-ot és a Kirby-t is.
#6
Norbiii ha meg van a gép írok aztán indulhat a csapatás
#5
marito volt legjobb
#4
NorbiiiModerátor
#3: Helyes döntés! :D
#3
Xenoblade! Eddig nem vettem wii u-t de így már meg van a motiváció! Wii re szerintem a legjobb játék volt minden téren. Nagyon kiváncsi vagyok! Ezért veszek egy Wii - U t.
#2
NorbiiiModerátor
Ja és Mario party 10, hát ez nagyon király.
#1
NorbiiiModerátor
Király felhozatal, na végre, hát ilyen játékok kellenek! A legjobban a Yoshi-nak örülök, és végre lesz egy külön játék a Nintendo Toad-al, a gombával is, hát azt is nagyon fogom várni. Kirby is lesz, építgetős Mario, verekedős sikercím, Zelda, csúcs az egész, és végre valamelyest kihasználják a gamepadot, valahol nem is kicsit! :D

Na lesz mire gyűjtögetni, félrerakni, mert ha ezek kijönnek, ajaj...XD