E3 2014: HD-változattal jön a Final Fantasy Type-0

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár a Final Fantasy XV-öt otthon hagyta, azért készült meglepetéssel a Square Enix az E3-ra: bejelentette, hogy nyugaton is megjelenik a Final Fantasy Type-0, méghozzá HD-változatban, ami az újgenerációs konzolokra készül.

A Final Fantasy Type-0 eredetileg mobilokra készült Final Fantasy Agito XIII címmel, végül PSP-re jelent meg a játék, ráadásul csak Japánban volt kapható. Nos, a jó hír, hogy Amerika és Európa is megkapja majd a címet, azonban hozzánk már egy HD-változat érkezik, amit PS4-re és Xbox One-ra fejlesztenek.

Ha túl sok részletet nem is olvashattunk a Square Enix sajtóközleményében ezzel kapcsolatban, azért egy másik bejelentés még elfért benne: ezzel párhuzamosan a kiadó azt is megerősítette, hogy az iOS-re és Androidra írt, és a Type-0 világában játszódó Final Fantasy Agito is megjelenik nyugaton. Utóbbiról egy trailert tudunk mutatni, a Type-0 HD-változatához pedig egy screenshotunk van.

4.
4.
mzsolt91
A PSP-s Final Fantasy tulajok akik nagy részük már Vita tulajok 3 éve könyörögnek, hogy jöjjön nyugatra a játék és ezt kapják...

Pluszként rájön az, hogy a Playstation blog legelőször azt írta, hogy kijön Vitára. Vita tulajok örülnek, hogy végre meghallgatta őket a SqureEnix. Aztán pár perc múlva Sony módosította a hírt, hogy jön PS4-re ( meg Xbone-ra) is. Az emberek furcsálták, hogy mit keres egy PSP-s játék a következő generációs konzolokon, de ez van. Az igazi nagy seggbe rugás akkor volt, amikor 10 perccel később már azt írták, hogy Vitára mégse jön. Na ekkor sok Vita tulajnál elszakadt a cérna (nálam is) és most a psblog és twitter tele van szebb és szebb üzenetekkel a Sony-nak meg a SquareEnix-nek címezve.
http://blog.us.playstation.com/2014/06/10/final-fantasy-type-0-hd-coming-to-ps4/comment-page-12/
https://twitter.com/search?q=%23novitanobuy&src=typd
3.
3.
Sun9us
Nem lett volna logikusabb Vitára kiadni? Egy felturbózott psp játék hogy néz ki ps4-en?
2.
2.
Naridar
Kicsit elkéstek vele, 2 napja jött ki a PSP-s változathoz az angol fordítás.
1.
1.
deviques
Meglep, hogy nem inkább VITA-ra jön inkább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...