E3 2014: Valiant Hearts: The Great War trailer

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 11.
  • Videó
Link másolása
Egy lemaradásunk van a Ubisoft háza tájáról, ez pedig Michel Ancelék legújabb szívszorongató kalandja, a Valiant Hearts: The Great War. Az I. világháborús levelek alapján készült címről előzetessel és képekkel szolgálhatunk.

A háborús emlékiratok mindig szomorúak, ám az átélt borzalmak közben sem kell elfeledkeznünk a barátságról, még akkor is, ha egy kutya a kedvezményezett.

A UbiArt Framework engine-t használó alkotás egészen pontosan június 25-én jelenik meg letölthető formában PC-n, PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on. Az ára 14,99 dollár lesz.

14.
14.
Tyranio
#13 Érdekes döntés egy világháborús drámában, de a fejlesztők biztos jobban tudják.
13.
13.
Teuton
#5: Ha jól emlékszem az egyik fejlesztő mondta egy naplóvideóban hogy direkt kerülik benne az erőszakot.
12.
12.
ulikedegs
15 dollárt még akkor is megér ha esetleg alul teljesít...max végig nézünk egy 2d-s kisfilmet :)
11.
11.
Tyranio
#10 No mindegy, majd meglátjuk. Ha a Bastion képes volt érzelmi töltést adni a játékának, akkor valószínűleg az Ubisoft is megtudja csinálni.
10.
10.
guitarlord
#8: Hehe, akkor mellényúltam, elnézést a tudatlanságomért. Nem tudom mivel keverhettem össze, my bad.
9.
9.
Tyranio
#8 *besorolású. Miért is írtam beszorulásút?
8.
8.
Tyranio
#7 Értem is, hogy nem a brutalitással akarják fokozni a drámát és leginkább ennek a négy embernek + kutyának a kapcsolatán lesz a hangsúly, de azért egy T beszorulású játéknál se kellene a tiszteket úgy ábrázolni mint a Banános Joe-ban.

Utóirat: Az ismeretlen katona sírjai, emlékművek amik az első világháború be nem azonosított halottjainak állít emléket. Szobrok, nem film.
7.
7.
guitarlord
#6: Jól emlékeztem, T besorolást kapott, szóval tutira nem számíthatunk sok vérre és leszakadó végtagokra, itt más a cél.
6.
6.
guitarlord
#5: Nem filmre gondoltam, még nem láttam, de már hallottam róla.

Azért szerintem ez nem egészen egy M besorolású játék lesz, szóval nem tartom valószínűnek, hogy "teljes pompájában" mutatja meg Nekünk a háború borzalmait....Ergo ne várj túl sokat tőle ezen a téren, a trükk itt szerintem a hangulatban, érzelemkeltésben lesz.
5.
5.
Tyranio
#1 Már megtették. Láttad már az ismeretlen katona sírját?

Ami a játékot illeti, remélem egy kicsit komolyabban veszi magát. A francia tiszt föl-alá ugrálása, érthetetlen üvöltözése és a levegőbe, kardal való bökdösése, a tüzérségi lövedéket telibe bekapó katona CSAK elesése engem kicsit inkább a Rayman Origins-re emlékeztetett, mintsem egy 1. világháborús drámára.

De majd meglátjuk a végső produktumot. Remélem nem kell a németek/franciák fejére ugranunk csata közben.
4.
4.
Cristiano
2.
2.
toriell
Szerintem nagyon komoly kis game lesz..:)
1.
1.
guitarlord
Ez egy nagyon kemény trailer, az egyik legdurvább volt, amit a Ubisoft konferenciáján mutattak, eszméletlen érzelmi töltete van. Bízom benne, hogy méltó emléket állítanak ezeknek a hősöknek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...