E3 2014: Gauntlet - megérint a nosztalgia

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 13.
  • Videó
Link másolása
Az eredeti Gauntlet volt az első négyfős kooperatív játékok egyike, így aztán a veteránok örülhetnek, hogy az Arrowhead jóvoltából már készül a remake. Az E3-on már bele is nézhettünk a hack 'n' slashbe.

A játékmenet gyakorlatilag maradt a régiben, a látvány viszont teljesen modern. Ismét négy hős közül választhatjuk ki a saját stílusunknak megfelelőt, lesz Warrior, Valkyrie, Wizard és Elf. A pályákon kulcsok után kutathatunk, amelyek a kivezető ajtót nyitják, az utunkba került rémségeket megöljük, és felszedjük a lootot - ennyi a recept.

Minden osztály idővel új képességekre tehet szert, illetve minden karakter egyszerre két mágikus tárgyat cipelhet magával. Nem mindegy, hogy mikor sütjük el a speciális kunsztokat, pontosan kell időzítenünk, mert utána egy bizonyos ideig nem használhatjuk azokat. 

A különböző képességek és harci kombók segítségével a játék kellően változatos, mi határozzuk meg a saját taktikánkat, kísérletezhetünk kedvünkre, rendkívül addiktív az egész.

A Gauntlet szeptemberben érkezik kizárólag PC-re, 19,99 dolláros áron.

4.
4.
Adamknight
#2: Diablo 1, 2 ,3, Titan quest, Loki, Path of Exile, Torchlight 1, 2. Így hírtelen ennyi ugrott be, de ha rákeresel biztos akad még :D.
3.
3.
Cristiano
régen szeretem nagyon: )
2.
2.
B-Shaggy
A Gauntletet régen imádtam, remélem ez is jó lesz!
(OFF: valaki tudna valami jóféle, Gauntlethez hasonló játékot ajánlani?) :))
1.
1.
pjoco
Jézusom ezt de imádtam régen. Igaz csak demo-ja volt meg de azt szénné nyúztam. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...