Az új konzolokra is megjelenhet a Sleeping Dogs

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 15.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint a Sleeping Dogs is kap egy olyan kiadást, mint a Tomb Raider a Definitive Edition képében: a játék felújított változata ősszel érkezhet az újgenerációs konzolokra és PC-re.

Bár a Square Enix még nem erősített meg semmit hivatalosan, a gamrReview találata szerint a ShopTo áruház oldalán egy időre előrendelhetővé vált a Sleeping Dogs felújított változata, méghozzá PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A megjelenési dátumnak november 21-ét jelölte meg az üzlet.

Arról nem szól a fáma, hogy mit tud majd az új kiadás, de nem lepődnénk meg, ha a Tomb Raider Definitive Editionjéhez hasonlóan a grafikai ráncfelvarrás mellé néhány DLC is beleférne a csomagba.

Az újbóli kiadást indokolhatja, hogy már készül a Sleeping Dogs új része, ráadásul a játék - a Tomb Raiderhez hasonlóan - csak nagyon nehezen hozta vissza a fejlesztésére költött pénzt, nem lenne meglepő, ha a Square Enix egy viszonylag olcsó újgenerációs átirattal próbálna javítani a projekt nyereségességén.

23.
23.
NoRush
#19: kimoderált üzenet
22.
22.
SLi
#21: bocsi én csak egy bevándorló vagyok
21.
21.
RangerFox
#19: Ehelyett, nem ez helyett.. Komolyan ilyen nehéz magyarosan írni??
20.
20.
shatterhand
#18: Semmi. De ha olyan tempóban készül mint az első akkor még legalább 2év:)
19.
19.
SLi
#3: na ha ilyen gyászos a helyzet, esetleg boldogíthatnád a sok más hobbidal foglalkozó oldalakat ez helyett
18.
18.
Füge
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a játék 2. részéről volt szó az E3-on?
17.
17.
shatterhand
Az hogy nem lett nyereseges csak maguknak koszonheto (elnyulott fejlesztesi ido, kiadovaltas,stb)

De legalabb jo jatek lett. gta-t kenterbeveri azzal higy nincs uresjarat. Ossz vissz a jarmuiranyitas az egyetlen hibaja. Amugy nonstop valtozatos es latvanyos akciojatek!!!
16.
16.
shatterhand
15#
2. resz mar keszul.
15.
15.
p3ti
Kiráz a kibaszott hideg mikor ilyenekről olvasok.... indul az ötlettelen újra kiadott játékok dömpingje. Miért nem a Sleeping Dogs 2 jön? Most a HD változatok helyett jönnek az új trend : Adjuk ki ugyan azt még 1x...
13.
13.
mestermagyar
#3: Akkor mi a francért nézed az E3-at? Az E3 lényege a felhypeolás. Sőt továbbmegyek, a konzolos játékok értelme a hype-olás. Láttál már konzol játékot, aminek ne adtak volna legalább pár hírt a gamekapocson mindenféle random hány FPS lesz hülyeséggel?

Ha sok és minőségi játék kell, akkor tele vagy opciókkal: ps3, xbox360, PC. Nem a videójáték hobbidat nyírják ki, hanem a konzolodat. lol :D
9.
9.
strike19
#6: Nem is baj.Legalább nem kell előfizetni rá.Pár éven belül úgy is lemegy az ára a Store-on.
8.
8.
Stranger
#7: Bár ha PC-re is megjelenik akkor nem hiszem el, hogy nem lenne elég egy patch...
7.
7.
Stranger
Ha megváltoztatnák a járművek irányítását, tényleg megérné egy ilyen kiadás. De a GTA5-el egyszerre nem hiszem h kihoznák...
6.
6.
maktub
Annyi játékot újítanak fel, hogy mire elindul máris feleslegessé válik a Playstation Now szolgáltatás.
5.
5.
DarkLord
#4: *milyen Ps+? :d PS3 na reggel van :)
4.
4.
DarkLord
#3: Írtam is anno, hogy aki eddig nem vett régi konzolt (PS+. Xbox360), az már ne is tegye hisz úgyis arról fog szólni eleinte ezen generáció, hogy szépen újítgatják fel a régi játékokat :) Ennek a PS4 és Xbox One-nak kb. jövő év vége felé lesz igazán értelme, addig meg nézegessétek a polcon :D és hasonló régi felturbózott játékokkal szórakozgassatok. 1-1 cím azért elvétve, majd akad.

Btw.: ez a Sleeping Dogs egy nagyon jó játék! a Watch Dogs-ot simán veri, hangulatban és játékmenetben is. A története jó és a fő szereplő is szóval, aki eddig nem játszott vele nyugodtan szerezze be az új gépére.
3.
3.
NoRush
Hát ez már tényleg gusztustalan... majdnem minden címet áthoznak az "új" konzolokra, de újakat meg alig jelentenek be (ez az E3 is, hát...). Szégyen.

Új játékokkal szeretnék játszani, nem olyanokkal, amikbe beleöltem Isten se tudja már hány órát. A sok hobbim közül az egyiket (videojáték) úgy tűnik szépen lassan kinyírják.

Egyébként is kicsi a választék, ha minőségi játékot keresel, felhypolt vackokat nem nagyon szeretek venni. Akkor most az új konzolomra kapok majd évente 3 értelmes játékot?! Gyönyörű...
1.
1.
Yanez
Épp gondolkodtam ezen a gamén, mert kimaradt, de akkor már inkább PS4-re szerzem be. Azt se felejtsük el, hogy a PayDay 2 is jön az új konzolokra!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...