E3 2014: Evolve - akcióban a Kraken

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 16.
  • Videó
Link másolása
A Turtle Rock Studios illetékesei a múlt héten megerősítették, hogy az Evolve-ban tizenkét vadász és három szörny kap helyet a megjelenéskor. A bestiák közül most a Kraken mutatkozik be éles körülmények között.

A fejlesztők hivatalosan is megerősítették az Evolve startjakor elérhető vadászok és szörnyek számát. A játékban 12 hunter közül lehet választani - tehát osztályonként három hőst -, míg a rémségekből hármat irányíthatunk majd.

Az első DLC-vel érkezik a negyedik szörnyeteg - a kiegészítő nem az őszi megjelenéskor érkezik, hanem később, és ingyenes lesz az előrendelők számára.

Most a Kraken elleni hajtóvadászatba nézhettek bele.

5.
5.
hadzsime
Persze ettől még jónak tűnik.
4.
4.
hadzsime
Ehelyett a 'szteroidozottkigyúrtizompolipvagyokmegbaszlak' stílus helyett inkább csempészhettek volna egy kis lopakodást a játékba, hogy izgalmasabb legyen.
Ha jól emlékszem valamelyik CoD-ban volt egy olyan játékmód hogy valaki kap egy teljes golyóálló páncélzatot a többieknek pedig meg kell ölnie ezt a valakit, na erre hasonlít jelenleg a játék.
3.
3.
Yetikoma
Kicsit pörgősebbé kellene tenni azzal, nem bírnak ennyi találatot mert ez így nem vadászat.

Megtalálod a szörnyezetet körbe állod a társaiddal rámutatsz az egérrel és nyomva tartod a balgombot, közben arra figyelsz hogy az egér mutató a szörnyezetetn maradjon... .

A szörnyezet meg közben kéri ám hámhuszat és van vagy három emelet magas.

Na szóval lehetett volna tahtikásabb vadászósabb olyan alien hangulatú, mert ez a homokzsák nem tűnik túl izgalmasnak.
2.
2.
Ecneb
Tetszetős, de szerintem hamarabb cthulhu, mint kraken.
1.
1.
DarkLord
Ez a játék szerintem pár kör után unalomba fullad...és jönnek, majd a lehúzások újabb vadászok újabb szörnyek hehe. Nekem nem szimpi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...