Hátborzongató képeken a H1Z1

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 16.
  • Képek
Link másolása
A Sony Online Entertainment zombis MMO-ja a semmiből tűnt fel, sokat ígért, de az az igazság, hogy még mindig gyerekcipőben jár. A hamarosan a játékosok is megismerkedhetnek a H1Z1-gyel, hiszen jön az early access.

Habár a fejlesztők májusra ígérték az early access verziót, a kiadás egyelőre csúszik. A H1Z1 egy igazi túlélőjáték, amely elsősorban a játékosok kooperációjára épül, a zombik intelligensek lesznek, de a legérdekesebb funkció az, hogy saját erődítményeket is építhetünk. Ha már lesz egy menedékünk, az életben maradás is könnyebb.

Csekkoljátok az új screenshotokat!

12.
12.
Rakottkrumpli
hát most tényleg egy borz ongat a hátamon...
11.
11.
mestermagyar
#10: Nyugi, vannak bőven, csak nem pont AOE-szerűek.
10.
10.
Chrysh
#8: Ez így igaz! Tessenek másféle játékokat csinálni, én személy szerint hiányolom a jó kis RTS játékokat.
9.
9.
GAMEROD
Engem a háborús téma jobban idegesít mint a zombis. A zombik viszont az ötlettelenségbe kezdenek belefulladni. Ha választani kéne a Resident Evil 1-2 és 100 zombi játék között akkor inkább a Resident Evilt választanám mert az a két rész többet ér az összesnél. Abba tényleg el tudott merülni az ember.
8.
8.
Stranger
#4: Mert hülyén jönnek a játékok. Régen 2. vh volt a trend, most pedig a modern háború vagy épp az ilyen zombis játékok. Ezekből van 100, másból pedig alig valami. Miért nem lehetne jobban eloszlatni a dolgokat és vegyesen készíteni mindenféle játékot? CoD-ot is fejleszti már vagy 4 csapat, de egy sem menne vissza 2. vh-ra... ..
7.
7.
mestermagyar
Ez mióta zombis játék? Ez nokedlis játék, mert több lesz belőlük 1km-en mint zombiból. Pont mint a dayz Ez csak egy túlhypeolt játékelem, aminek tizedannyi lesz a jelentősége, mint gondolnánk.
5.
5.
pjoco
#4: Ezt jobban várom mint a DayZ-t.
4.
4.
pjoco
De ha nem lennének akkor az lenne a baj. Mostanság egyre több embert látok akik vissza sírják a 2. VH-s játékokat.
3.
3.
Tyranio
Engem nem igazán zavar ameddig a saját területükön maradnak. Az viszont amikor oda nem illő játékokba tesznek zombikat vagy adnak ki zombi alapú kiegészítőket, már annál inkább.

Suszter, maradj a kaptafánál és minden rendben lesz. Mindig is lesz egy trend amit unalomig fognak kihasználni a népszerűsége miatt. Ha a zombik kimúlnak akkor jönni fog valami más és a zombik még retróvá is válhatnak pár évtized után. Mint a második világháborús FPS-ek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...