E3 2014: Ilyen lesz a Stronghold Crusader 2

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 16.
  • Képek
Link másolása
A várépítős stratégiák szerelmesei tapsolhatnak örömükben, elvégre hosszú pihenő után visszatér a Stronghold Crusader, amely telesen új grafikus motorral, egységekkel és kifinomult játékmenettel várja az érdeklődőket.

A fejlesztő Firefly nem győzi hangsúlyozni a self-publishing előnyeit: a csapat kényelmesen dolgozhat a stratégián, nem sürgetik őket a határidők. Az első rész szerelmesei imádni fogják a játékot, a fejlesztők az elmúlt hónapokban rengeteget javítottak az egységek balanszán, a várostromok kivitelezésénél figyelembe vették a rajongók elvárásait.

Jelen állás szerint a Stronghold Crusader 2 szeptember 2-án landol a Steamen, de a béta már elérhető. 

8.
8.
Skyer
#7: Lehet, hogy nem állja meg, de sokkal hangulatosabb így, mint egy fszom AAA-s engine alatt, ahol lehetne látni Richárd király seggén a szőrt.
RTS-ben nem érdekel milyen a grafika, főleg egy Strongholdnál.
7.
7.
Hunszi
jó lesz, nagyon várom...de 2014 ez a grafika nem épp állja meg a helyét sajnos :/
6.
6.
N!ghtmare
A grafikával semmi bajom, ragaszkodjanak is az előd stílusához de azért lett volna még mit pofozni az animációkon, mozgáson, a fizikán, hangokon... ez inkább tűnik DLC-nek a 2002-es alapjátékhoz mint egy méltó folytatásnak ~12 év után.
5.
5.
Tyranio
#3 Ami a hangulatot illeti, az számomra a trailerben meghalt ezzel a ricsajjal. Remélem a régi vagy ahhoz hasonló soundtrack lesz és nem ehhez hasonló zenék.
3.
3.
Sniper Fox
#1: Na igen az adott neki egy hangulatot :)
"Gyerünk kutyák!"
2.
2.
Cristiano
1.
1.
Palcikaman
és vajon lesz magyar szinkron? anélkül kb semmit nem ér
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...