Brit toplista: harmadszor is Watch Dogs

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 16.
  • Toplista
Link másolása
A múlt hét csütörtökön rajtolt labdarúgó-világbajnokság komolyan éreztette a hatását a brit játékeladási toplistán is, amit a megjelenése óta hétről hétre vezet a Watch Dogs. Ez már a harmadik aranyérme.

Noha a Watch Dogs eladásai újabb 47 százalékkal csökkentek az előző héthez képest, a focivébé miatt annyira nem ment a brit játékboltok üzlete, hogy így is meg tudta tartani az első helyét. A tornából egyébként egy játék profitált igazán: a 2014 FIFA World Cup Brazilból 16 százalékkal több példány talált gazdára, ezzel pedig a cím felkúszott a lista második helyére.


A dobogó harmadik fokára az új Wolfenstein állhatott fel, miközben egyetlen újoncot köszönthetünk a legjobbak között: az Enemy Front a tizenkilencedik helyen rajtolt.

  1. Watch Dogs
  2. 2014 FIFA World Cup Brazil
  3. Wolfenstein: The New Order
  4. Mario Kart 8
  5. FIFA 14
  6. Titanfall
  7. Minecraft: PlayStation 3 Edition
  8. Call of Duty: Ghosts
  9. Murdered: Soul Suspect
  10. Minecraft: Xbox 360 Edition
  11. Grand Theft Auto V
  12. Battlefield 4
  13. Assassin's Creed IV: Black Flag
  14. The LEGO Movie Videogame
  15. Tomodachi Life
  16. LEGO Marvel Super Heroes
  17. Plants vs. Zombies: Garden Warfare
  18. LEGO The Hobbit
  19. Enemy Front
  20. Terraria
20.
20.
alex512
Vicces hogy pont azok jönnek a 10 évesekkel, akik azt szajkózzák, ami épp most menő és elhordják mindennek a Watch Dogsot. Arról beszéltek, hogy a sok hülye pár videó meg cikk alapján döntött, amikor a többségetek se jobb egy fikarcnyit sem. Ha egy játék szar, mert nem pont olyan jól néz ki, mint E3-on és nem annyira mindent megváltó, ahogy mondják, akkor szinte kivétel nélkül szar játékok jelennek meg a piacon.
19.
19.
Szelenas
Először egy durva kommentet akartam írni, de már meguntam. Fogadjátok már el, hogy az Ubi túlmarketingelt, új franchise, kellett a hírverés. Nem 10/10, de is annyira rossz ahogy mindenki beállítja. PS4en semmilyen gond nincs vele. Jöhetne már az új cod, hogy lehessen azt szidni.
18.
18.
kopic
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=23846&news&Watch_Dogs:%20visszamodolt%E1k%20a%20j%F3grafik%E1t
17.
17.
selejtes
#10: Egyenlőre téged evett meg a marketing nem engem, úgyhogy neked mindegy már minden.
16.
16.
ArrowCross
Ez a Figyelő Kutyák játék hatalmas nagy bukás számomra. Nem elég, hogy ocsmány, de még unalmas is. A kocsik vezethetősége még az Alvó Kutyák-ban is jobb volt. Milyen az már, hogy vezetés közben nem lőhetsz? Szerintem még a Postal2 is kenderbe veri ezt a játékot. :)
14.
14.
Yacrest
Na bakker ezt nezzetek meg: http://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/289v3m/apparently_watch_dogs_e3_2012_graphic_effects_are/

Ubisoft faszolni fog ezért, ez bőven false advertising kategória.
13.
13.
robi009
Tényleg nem egy 10/10-es játék a watch dogs meg nemis az jelenik meg előttem a képernyőn amit a jubiszoft ígért , de nekem ígyis elnyerte a tetszésem , amit egyedül észrevettem hogy így a játék közepefele kezd ugyan az az érzésem lenni mint amikor az ac 1-el jàtszottam , ellaposodik kicsit a játék ismétlődnek a feladatok , de, remélem az ubisoft azért meghallotta a játékosközönség véleményét és a második részt megcsinálják olyanra mint anno az ac2-t
12.
12.
alex512
#4: Azért az első héten rendben van, hogy az előrendelések sokat számítanak, de a WD már 3. hete van az élen és ehhez már semmi köze nincs az előrendeléseknek szerintem. A marketingnek sincs már ilyenkor akkora szerepe, mert a net tele van lehúzó kritikákkal és már szinte szégyen birtokolni és szeretni a játékot. Lehet hogy botrány van a játék körül, mert nem olyan szép, újító, mint mondták, de azért annyira rossznak nem mondanám, hogy ember meg ne venné.
11.
11.
alex512
#2: Watch Dogs, BF4, Titanfall, GTA5,Wolfenstein, AC4...stb Én nem látom itt, hogy miért lenne a vásárlók többsége 10 éves. Én 23 vagyok és ezen játékok egy részével játszok és még többel szívesen játszanék is.
10.
10.
Ghost26Dave
#8 Próbáld ki.Neked már úgy is mindegy ;)
9.
9.
Ghost26Dave
A játék tényleg korrekt semmi gond nincsen vele.Viszont ez a kenyérpirítós marhaság nem kellett volna bele.:DD
8.
8.
selejtes
Az ilyen jelenségről mindig az jut az eszembe, hogy ha az embereknek azt mutatnák, hogy a kutyaszar egészséges akkor az emberek kutyaszart ennének.Csak a megfelelő körítés kell mellé.
7.
7.
norbio
Meg is erdemli kegyetlen jo jatek most vittem vegig. Es imadtam minden percet! (Ps4) #5 +1
4.
4.
Ecneb
#3: Köze sincs ahhoz, hogy nincs nála jobb. A gond, hogy hála marketingnek a sok gyökér 10 éves előrendelt (a listából látni, hogy tényleg sokan vannak).
Az megint más kérdés, hogy félkész és buggos és év csalódása meg stb. Nem vitát robbantok, csak még megjelenés után és csalódások után, még mindig megy a hype.
3.
3.
ArrowCross
#1: Csak azért vezeti még mindíg a toplistát mert nincs nálla jobb, ami elég szomorú dolog, mert ez sem egy jó játék. Erős közepesnek mondanám a Figyelő Kutyákat.
2.
2.
GAMEROD
Nagyon komoly címek. Kb. 10 év átlagéletkorú lehet ott a játékostábor.
1.
1.
Yacrest
Remek, a sok gyökér veszi ezt a félkész, lebutított szart (Watch Dogs), ezzel mit közöl a fejlesztőkkel? "Igen a félkész, bugos, lebutított játékok full áras kiadása elfogadható".Aztán csodálkoznak, amikor pár év múlva egy fél órás játék jön majd ki, 300 DLC-vel, és 150$ lesz az alapár.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...