Véget érhet a Resident Evil-filmsorozat

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem ússzuk meg, már készül a Resident Evil-filmsorozat következő része, Paul W.S. Anderson rendező és író azonban azt mondta, hogy az utolsó fejezetként tekint a folytatásra.

Mint tudjuk, készül a hatodik Resident Evil-film, azonban ha minden jól megy, ez lesz az utolsó felvonás a sorozatban. A Resident Evil-mozikat rendező és író Paul W.S. Anderson már dolgozik a forgatókönyvön, és azt mondta, egyelőre Resident Evil: The Final Chapterként emlegeti a filmet.


Az úriember a Collidernek adott interjút, ebben árulta el a nagy hírt. Mint mondta, a cím változhat a későbbiekben, de a film maga alapvetően azzal a szándékkal készül, hogy véget érjen a sorozat. Az persze egy nagyon jó kérdés, hogy mit szól majd ehhez a film gyártója, elvégre - minőségtől függetlenül - még a legutóbbi, Retribution alcímű epizód is nyereséges volt, de Anderson ezzel maga is tisztában van, tudja, hogy az új rész sikere átírhatja a terveit.

Andersont egyébként több játéksorozat megfilmesítése miatt is megkeresték az elmúlt években, ő azonban egyikbe sem mert belevágni: mint mondta, az ő neve túlzottan összekötődött a Resident Evil címével, biztosan lennének, akiknek nem tetszene az ötlet, ha más játékokat is feldolgozna, és ő maga is elkötelezte magát a Resident Evil mellett, csak ezzel a címmel szeretne foglalkozni.

29.
29.
MrBollok
Szerintem meg nagyon fasza a sorozat egyre jobb minden egyes résszel többet megismerünk a darabból vagy ti örökké egy mansionben akartok szaladgálni igaz az az első film sem erről szólt de akkor meg miről beszéltek?Resident Evil filmeket még!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28.
28.
#23: szerintem a játékok is irtják, sajnos ez ilyen.
reboot lesz ebből megint, de már unalmas
27.
27.
kiskenguru
Csapás lesz az emberiségnek ha abbafejezik ezt az istenverte sorozatot.
26.
26.
Pain
Hát így 6 részen keresztül sikerült neki is ,,megerőszakolni'' ezt a címet, ideje lesz, ha abbahagyja.
25.
25.
Simonus18
Az első rész még úgy ahogy jó volt, relatíve hogy milyen részek készültek azután, hát az ... :D
24.
24.
MrBollok
Nekem nagyon bejön a film sorozat szerintem egyre jobb lesz!Imádom a Resident filmeket!Nagyon remélem nem az utolsó film lesz!KB mint a régi Batman filmek imádtam őket mind a 4 részt sőt Arnolddal volt a legjobb de a sajtó lehúzta!Ezek a mostani Batman filmek talán a középső Jokeres volt valamire való a többi a 15-20 éveseknek szólt!Kaptár filmeket még!
23.
23.
bodortamas1
Eleve el sem kellett volna kezdeni. Nagyon remélem, hogy tényleg ez lesz a befejező rész, mert ez a film nagyon csorbítja és megalázza a resident evil-t.
22.
22.
Mortician
Ideje volt... De már a második rész után be kellett volna fejezni. Az első kettő is csak elfogadható volt, a többi egyenesen gyalázat. Mondjuk ez a helyzet a játékkal is az utóbbi években...
21.
21.
keiji maeda
#10: a számból vetted ki a szót :) ez a női szuper főszereplő egy katasztrófa :D 1-2 rész után egy részt se bírtam 10 percig se nézni :) azt is csak azért mert mesze volt a távkapcsoló :D
20.
20.
HipCross
Az első 3 rész...talán még a 4. azok jók voltak, nagyon tetszettek. De inkább csak az első 3.
19.
19.
GAMEROD
Nagyon vártam az első részének megjelenését 2002 környékén aztán rájöttem hogy valami übergagyi. Nyomokban tartalmaz Resident Evilt is, de nem sok köze volt még az akkori játékok hangulatához se. Nem azt mondom hogy teljesen rossz, de különálló filmként jobban megállta volna a helyét.
18.
18.
Raam989
Adná az ég, hogy az utolsó legyen... sőt, ha el se készülne, jobban örülnék...
16.
16.
Cipo3
Szerintem be kellene venni Tom Cruise-t meg Harison Fordot és máris jó lenne. El tudom képzelni ahogy Ford menekül a zombik elől törött bokával
15.
15.
crytek
Arcba kimászó 3D hegyek legyenek benne és jó lesz....
14.
14.
Ecneb
#12: +1 Coop rettenetesen feldobta!
13.
13.
strike19
#12: Utolsó sikeres Resident Evil játék szerintem Resident Evil 4 volt.
Resident Evil 5 tényleg csak a Coop mentette meg.
De ,hogy a Resident Evil 6 milyen rossz lett felfoghatatlan.Egyik kampány rosszabb , mint a másik.Leon kampányába helyenként klasszikus RE darabok találhatóak.
12.
12.
DON GONDOCS
Ha azt vesszük figyelembe hogy a játéksorozat is elérte a filmek színvonalát, akkor tulajdonképpen elégedettek lehetnek a nézők és a Capcom is hisz a siker garantált.
De az már kicsit aggodalomra ad okot hogy az utolsó sikeres ResidentE játék 2009-ben jöttki azis a coopnak a Grafikának és a körítésnek köszönhette a sikerét. A filmek is a 2 résztől erős hanyatlásnak indult pedig az első 2 rész is csak egy erős közepes volt.
11.
11.
Cristiano
10.
10.
p3ti
Az egész filmsorozat egy k*rva nagy vicc volt... mikor jött az első film, teljesen azt vártuk hogy a Resi első részének a hangulatát fogják megfilmesíteni...erre összehoztak egy ilyen hulladék filmet, majd azt folytatták is. Felőlem mehet a kukába az egész
8.
8.
Ecneb
Ideje volt. Nekem első része tetszett egyedül. Nem fog hiányozni!
7.
7.
SLi
hát ez kb 2 éves infó, már akkor lenyilatkozta Jovovich is hogy lesz még egy rész és az lesz az utolsó
6.
6.
N!ghtmare
Ez a Paul W.S. Anderson az egyik legtehetségtelenebb rendező, író aki jelenleg tevékenykedik. Nem sokkal múlja felül a hírhedt Uwe Bollt hisz nem csak ezt a Resident Evil-sorozatot cseszi el hanem volt egy Alien vs Predator, The Three Musketeers, Pompeii ámokfutása is amit nehezen lehet megbocsátani neki.

Szóval ideje lenne elhúznia és valaki másra bízni a Resident Evilt mert már nagyon paródia felé viszik a szériát.
5.
5.
DarkLord
Nem lenne baj sok sorozattal, ha végre véget érnének és helyettük a nagy kiadók felvállalnák és lenne vér a pucájukban új címeket is hozni sűrűbben. Mert sokat annyira nyújtanak a pénz kapzsiság miatt, hogy ezzel azt nem is veszik észre a pénz csillogása mellett, hogy a nevet szépen egyre lejjebb döngölik.

Persze egy bejáratott nevet könnyebb eladni, mint egy új dolgot és ezért nem engedik el a nagy címeket soha, mindig lesz valami előzmény szál amit berakhatnak, ha már a főhős meghalt, mert egyszer lezárták akkor is.
4.
4.
strike19
#3: Az nekem se tetszett az utolsó 10 perc-re tekertem.Bőven elég volt az a 10 perc is.
3.
3.
trion96
Az utolsó rész nagyon gáz lett az biztos!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...