Véget érhet a Resident Evil-filmsorozat

Nem ússzuk meg, már készül a Resident Evil-filmsorozat következő része, Paul W.S. Anderson rendező és író azonban azt mondta, hogy az utolsó fejezetként tekint a folytatásra.

Mint tudjuk, készül a hatodik Resident Evil-film, azonban ha minden jól megy, ez lesz az utolsó felvonás a sorozatban. A Resident Evil-mozikat rendező és író Paul W.S. Anderson már dolgozik a forgatókönyvön, és azt mondta, egyelőre Resident Evil: The Final Chapterként emlegeti a filmet.


Az úriember a Collidernek adott interjút, ebben árulta el a nagy hírt. Mint mondta, a cím változhat a későbbiekben, de a film maga alapvetően azzal a szándékkal készül, hogy véget érjen a sorozat. Az persze egy nagyon jó kérdés, hogy mit szól majd ehhez a film gyártója, elvégre - minőségtől függetlenül - még a legutóbbi, Retribution alcímű epizód is nyereséges volt, de Anderson ezzel maga is tisztában van, tudja, hogy az új rész sikere átírhatja a terveit.

Andersont egyébként több játéksorozat megfilmesítése miatt is megkeresték az elmúlt években, ő azonban egyikbe sem mert belevágni: mint mondta, az ő neve túlzottan összekötődött a Resident Evil címével, biztosan lennének, akiknek nem tetszene az ötlet, ha más játékokat is feldolgozna, és ő maga is elkötelezte magát a Resident Evil mellett, csak ezzel a címmel szeretne foglalkozni.

29 komment - szólj hozzá!