Véget érhet a Resident Evil-filmsorozat

Nem ússzuk meg, már készül a Resident Evil-filmsorozat következő része, Paul W.S. Anderson rendező és író azonban azt mondta, hogy az utolsó fejezetként tekint a folytatásra.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#29
Szerintem meg nagyon fasza a sorozat egyre jobb minden egyes résszel többet megismerünk a darabból vagy ti örökké egy mansionben akartok szaladgálni igaz az az első film sem erről szólt de akkor meg miről beszéltek?Resident Evil filmeket még!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#28
Törölt felhasználó
#23: szerintem a játékok is irtják, sajnos ez ilyen.
reboot lesz ebből megint, de már unalmas
#27
Csapás lesz az emberiségnek ha abbafejezik ezt az istenverte sorozatot.
#26
Hát így 6 részen keresztül sikerült neki is ,,megerőszakolni'' ezt a címet, ideje lesz, ha abbahagyja.
#25
Az első rész még úgy ahogy jó volt, relatíve hogy milyen részek készültek azután, hát az ... :D
#24
Nekem nagyon bejön a film sorozat szerintem egyre jobb lesz!Imádom a Resident filmeket!Nagyon remélem nem az utolsó film lesz!KB mint a régi Batman filmek imádtam őket mind a 4 részt sőt Arnolddal volt a legjobb de a sajtó lehúzta!Ezek a mostani Batman filmek talán a középső Jokeres volt valamire való a többi a 15-20 éveseknek szólt!Kaptár filmeket még!
#23
Eleve el sem kellett volna kezdeni. Nagyon remélem, hogy tényleg ez lesz a befejező rész, mert ez a film nagyon csorbítja és megalázza a resident evil-t.
#22
Ideje volt... De már a második rész után be kellett volna fejezni. Az első kettő is csak elfogadható volt, a többi egyenesen gyalázat. Mondjuk ez a helyzet a játékkal is az utóbbi években...
#21
#10: a számból vetted ki a szót :) ez a női szuper főszereplő egy katasztrófa :D 1-2 rész után egy részt se bírtam 10 percig se nézni :) azt is csak azért mert mesze volt a távkapcsoló :D
#20
Az első 3 rész...talán még a 4. azok jók voltak, nagyon tetszettek. De inkább csak az első 3.
#19
Nagyon vártam az első részének megjelenését 2002 környékén aztán rájöttem hogy valami übergagyi. Nyomokban tartalmaz Resident Evilt is, de nem sok köze volt még az akkori játékok hangulatához se. Nem azt mondom hogy teljesen rossz, de különálló filmként jobban megállta volna a helyét.
#18
Adná az ég, hogy az utolsó legyen... sőt, ha el se készülne, jobban örülnék...
#16
Szerintem be kellene venni Tom Cruise-t meg Harison Fordot és máris jó lenne. El tudom képzelni ahogy Ford menekül a zombik elől törött bokával
#15
Arcba kimászó 3D hegyek legyenek benne és jó lesz....
#14
#12: +1 Coop rettenetesen feldobta!
#13
#12: Utolsó sikeres Resident Evil játék szerintem Resident Evil 4 volt.
Resident Evil 5 tényleg csak a Coop mentette meg.
De ,hogy a Resident Evil 6 milyen rossz lett felfoghatatlan.Egyik kampány rosszabb , mint a másik.Leon kampányába helyenként klasszikus RE darabok találhatóak.
#12
Ha azt vesszük figyelembe hogy a játéksorozat is elérte a filmek színvonalát, akkor tulajdonképpen elégedettek lehetnek a nézők és a Capcom is hisz a siker garantált.
De az már kicsit aggodalomra ad okot hogy az utolsó sikeres ResidentE játék 2009-ben jöttki azis a coopnak a Grafikának és a körítésnek köszönhette a sikerét. A filmek is a 2 résztől erős hanyatlásnak indult pedig az első 2 rész is csak egy erős közepes volt.
#11
#3: az rossz lett
#10
Az egész filmsorozat egy k*rva nagy vicc volt... mikor jött az első film, teljesen azt vártuk hogy a Resi első részének a hangulatát fogják megfilmesíteni...erre összehoztak egy ilyen hulladék filmet, majd azt folytatták is. Felőlem mehet a kukába az egész