Szabadalmi pert bukott a Nintendo

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 21.
  • Hír
Link másolása
Noha a Nintendo-Philips harcra leginkább a múlt hónapban történt amerikai fejlemények miatt emlékezhetünk, a szabadalmi háború valójában jóval korábbra nyúlik vissza: az Egyesült Királyságban három éve pereltek a hollandok.

Szabadalmi pert bukott a Nintendo az Egyesült Királyságban, a Philips még 2011-ben rángatta bíróság elég a konzolgyártót, miután az állítása szerint nem volt hajlandó peren kívül elintézni vele a problémáját.

A holland cég három szabadalmának megsértésével vádolta a kiotóiakat, ebből kettő esetében igazat is adott neki a bíróság - ezek egyébként olyan technológiát védenek, ami a felhasználó mozgásának és kézmozdulatainak felismeréséhez szükséges. A harmadik szabadalom miatt nem kell felelnie a Nintendónak, ez "a felhasználó testének virtuális lemodellezésére" vonatkozik.

A Nintendo büntetésével kapcsolatos részletek júliusban futhatnak be, de a cég várhatóan nem hagyja annyiban az ítéletet, és fellebbezni fog.

A hír azért is érdekes, mert a Philips több fronton, több országban is támadja a Nintendót, májusban Amerikában is beperelte a céget, és már Franciaországban és Németországban is van hasonló ügye. Habár máshol is segíthet a Philipsnek a brit bíróság döntése, alapvetően a helyi hatóságokon múlik majd, hogy a Nintendo ellen döntenek-e.

Köszi, DON GONDOCS!

66.
66.
Yanez
#65: Nem azt mondtam, hogy az Usa jó csapat, hanem hogy Portugália most pocsékul játszik. És igen, a két első mecs már bőven elég arra, hogy lássuk mi van. Ez nem lesz mindig így, de most ez van. Szerinted M.O miért volt egykor olyan erős, most pedig sehol sincs? Ott sem 1-2 sztár számított igazán. Egy VB-n nincsenek rossz csapatok, legalábbis annyira. Egyedül a csapatmunka számít, nem pedig az, hogy van 1-2 nagy név a csapatban. És igen, Costa Rica meg Chile (is) pl erre jó példa.
65.
65.
Norbiii
#64: Yanez nem értek veled egyet: Akkor ezek szerint Costa Rica jobb Olaszországnál, mert megverték őket? Ugyan! A fenéket jobb. A Portugálok esetében sem lehet egy-két meccs alapján messzemenő következtetéseket levonni. Portugália keretében, a támadósorban Nani, és Ronaldo az a két játékos, aki megüt egy világszínvonalat, a többi támadó sajnos nem, ez itt a gond. A németeknek vannak klasszisaik, a hollandoknak is, az argentínoknak is, de nekik kevés, ez a baj, ezért sajnálom Ronaldo-t, és ugye ha ő nem adja ilyen jól be, akkor THE END!

Lényeg a lényeg, hogy azért mert USA majdnem megverte Portugáliát, még nem lesz jobb csapat, de gondolom ezt Te is tudod
"
64.
64.
Yanez
#63: Már bocs, de ha szerinted a Portugálok kikerülnek, akkor egyáltalán nem értesz a focihoz. Ne azt nézd kik játszanak benne és hogyan játszott a válogatott régebben. Most az van, hogy az Usa-val egy szinten nyomják, de még náluk is rosszabbul.
63.
63.
Mr.Dead
#61: A portugálokna -4 a gólkülönbsé, sz USA-nak +1, nem? A németek úgy is megszórják őket, Ronaldoéknak csak nyerni kell....
62.
62.
Yanez
#61: VAGY! Ha Ghana nyer legalább 2:0-ra a Portugáloktól, amcsik meg veszítenek vagy 2 gólra a Németektől, akkor Ghana megy Usa helyett. A vicc pedig az, hogy elméletileg még a Németek is kieshetnek, de erre tényleg nagyon kicsi az esély. :D
61.
61.
Yanez
#60: Sajnos ez nem húzza ki a Portugálokat. Ahhoz legalább 4:0-ra le kell győzniük Ghana-t, amcsinak meg vagy 3 gólt be kell engednie a Németek ellen. Szóval Germany és Usa mennek tovább.
60.
60.
Norbiii
#59: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

EZ AZ!!!! :)
59.
59.
Norbiii
Kiesik Portugália, nem hiszem el....Sajnálom Ronaldo-t, amiért ilyen kerettel van együtt...:(
58.
58.
sloth
#49: Ahogy sok más emberére sem... De hát ez az internet...
57.
57.
Norbiii
#56: Egy példa: Az Olaszország-Costa Rica meccsen, 10-ből 9 ember vagy az olaszokra tesz, esetleg döntetlen, és mi lett? Nyert Costa Rica. A Spanyolorszá-Chile meccsen kire fogadtak az emberek??? A spanyolokra. Szóval azért mert a jó csapatok, rosszul játszanak, és vannak meglepetések, attól még aki megrakja tippmixen mondjuk Portugáliát, nem ő tudja rosszul, hanem a csapat játszik rosszul.


Na már 2-1, ez is meglepetés eredmény, most már egy X-nek is örülnék. :DDDD
56.
56.
Norbiii
#55: Nem nézem a meccset, csak megy a tv, néha belenézek. A tanácsodat köszönöm, de eléggé értek a focihoz, tudom mi a dörgés. Meglepetések mindig is vannak, és én egy szóval nem mondtam, hogy Portugália tökéletes, mert nem az! Ronaldo-n kívül (+Nani) senki nincs a támadó szekcióban, ez egy, egy játékosra épülő csapat, kis túlzással. Én csak annyit mondtam, hogy Portugália megveri USA-t, még van idő, azt majd meglátjuk. :)
55.
55.
Yanez
#54: Az a baj, hogy nem látod, hogy Portugália szarul játszik. Más csapat már vagy 3:0-ra vezetne az Usa ellen. Ghana tuti legyôzi ôket! C. Ronaldo egyedül kevés.

Te pedig, ha tippmixelsz, elôtte tanulmányozd a csapatok adott játékát. Nem tippelhetsz vakon, csak mert híres a válogatott. Nem mondom, 4 évvel ezelôtt szétszakították volna az amcsikat. De ez a játék abszolut nem vall a Portugálokra. Inkább akkor már az Usa vagy Ghana jusson ki a Németekkel.
54.
54.
Norbiii
#52: 1-1 a fenébe...:( Na de még van a meccsből. :D Hajrá Portugália!
53.
53.
Norbiii
#52: Ma nem játszottam, de 100%, hogy Portugáliára raktam volna! Nekem egy USA-Portugál sima V. :d
52.
52.
Yanez
#50: Hogyhogy mi van? :D Eddig még beválhat a jóslatom! Megtippmixelted?
51.
51.
Norbiii
#48: A brazilok teljesítménye botrányos, hazai közönség előtt, a bírókról meg nem is beszélek...:( Olvastam, (néztem videón) hogy tegnap Nigéria meccsén milyen bírói hibák voltak, eszméletlen. Egy szabályos gólt nem adtak meg, aztán a Nigériai, ha jól emlékszem fellökte a vendég védőt, és semmi....
50.
50.
Norbiii
#32: 0-1, vezet Portugália...Na mi van Yanez? XDDD
49.
49.
Mr.Dead
#48: Úgy, hogy egyenes kieséses szakasz sincs??
És senki nem kíváncsi a véleményedre...
48.
48.
sloth
#46: Botrányos?! A brazilokat már csak a bírók tartják benn, hogy legyen néző....
Ez már tóbb mint botrány :(
47.
47.
Norbiii
#38: A tegnapi meccset?
46.
46.
Norbiii
Yanez: Egy mérkőzés alapján, ne írd le Portugáiárt! Mr.Dead-nek meg abban van igaza, hogy a bíráskodás sok mérkőzésen egyszerűen botrányos, abban viszont neked van igazad, hogy a végeredmény számít!

sloth-al meg egyetértek, nyerjen Portugália. :)
45.
45.
sloth
#38: Remélem nyernek ronaldoék, mert akkor még lesz esélye ghánának a továbbjutásra
44.
44.
Mr.Dead
#43: Nen ez döntötte el, de emiatt lett akkora a különbség...
43.
43.
Yanez
#42: Igen, jó sok hiba volt már, sőt több, mint kéne, de nem ez döntötte el a Német-Portugál meccset. Azért remélem csökkenek ezek a bírói hibák!
42.
42.
Mr.Dead
#41: Azért nem volt szorosabb, mert a bíró eldöntötte a meccset. Ezen a VB-n meglepően sokat hibáznak, nem??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...