Szabadalmi pert bukott a Nintendo

Noha a Nintendo-Philips harcra leginkább a múlt hónapban történt amerikai fejlemények miatt emlékezhetünk, a szabadalmi háború valójában jóval korábbra nyúlik vissza: az Egyesült Királyságban három éve pereltek a hollandok.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#66
YanezModerátor
#65: Nem azt mondtam, hogy az Usa jó csapat, hanem hogy Portugália most pocsékul játszik. És igen, a két első mecs már bőven elég arra, hogy lássuk mi van. Ez nem lesz mindig így, de most ez van. Szerinted M.O miért volt egykor olyan erős, most pedig sehol sincs? Ott sem 1-2 sztár számított igazán. Egy VB-n nincsenek rossz csapatok, legalábbis annyira. Egyedül a csapatmunka számít, nem pedig az, hogy van 1-2 nagy név a csapatban. És igen, Costa Rica meg Chile (is) pl erre jó példa.
#65
NorbiiiModerátor
#64: Yanez nem értek veled egyet: Akkor ezek szerint Costa Rica jobb Olaszországnál, mert megverték őket? Ugyan! A fenéket jobb. A Portugálok esetében sem lehet egy-két meccs alapján messzemenő következtetéseket levonni. Portugália keretében, a támadósorban Nani, és Ronaldo az a két játékos, aki megüt egy világszínvonalat, a többi támadó sajnos nem, ez itt a gond. A németeknek vannak klasszisaik, a hollandoknak is, az argentínoknak is, de nekik kevés, ez a baj, ezért sajnálom Ronaldo-t, és ugye ha ő nem adja ilyen jól be, akkor THE END!

Lényeg a lényeg, hogy azért mert USA majdnem megverte Portugáliát, még nem lesz jobb csapat, de gondolom ezt Te is tudod
"
#64
YanezModerátor
#63: Már bocs, de ha szerinted a Portugálok kikerülnek, akkor egyáltalán nem értesz a focihoz. Ne azt nézd kik játszanak benne és hogyan játszott a válogatott régebben. Most az van, hogy az Usa-val egy szinten nyomják, de még náluk is rosszabbul.
#63
#61: A portugálokna -4 a gólkülönbsé, sz USA-nak +1, nem? A németek úgy is megszórják őket, Ronaldoéknak csak nyerni kell....
#62
YanezModerátor
#61: VAGY! Ha Ghana nyer legalább 2:0-ra a Portugáloktól, amcsik meg veszítenek vagy 2 gólra a Németektől, akkor Ghana megy Usa helyett. A vicc pedig az, hogy elméletileg még a Németek is kieshetnek, de erre tényleg nagyon kicsi az esély. :D
#61
YanezModerátor
#60: Sajnos ez nem húzza ki a Portugálokat. Ahhoz legalább 4:0-ra le kell győzniük Ghana-t, amcsinak meg vagy 3 gólt be kell engednie a Németek ellen. Szóval Germany és Usa mennek tovább.
#60
NorbiiiModerátor
#59: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

EZ AZ!!!! :)
#59
NorbiiiModerátor
Kiesik Portugália, nem hiszem el....Sajnálom Ronaldo-t, amiért ilyen kerettel van együtt...:(
#58
#49: Ahogy sok más emberére sem... De hát ez az internet...
#57
NorbiiiModerátor
#56: Egy példa: Az Olaszország-Costa Rica meccsen, 10-ből 9 ember vagy az olaszokra tesz, esetleg döntetlen, és mi lett? Nyert Costa Rica. A Spanyolorszá-Chile meccsen kire fogadtak az emberek??? A spanyolokra. Szóval azért mert a jó csapatok, rosszul játszanak, és vannak meglepetések, attól még aki megrakja tippmixen mondjuk Portugáliát, nem ő tudja rosszul, hanem a csapat játszik rosszul.


Na már 2-1, ez is meglepetés eredmény, most már egy X-nek is örülnék. :DDDD
#56
NorbiiiModerátor
#55: Nem nézem a meccset, csak megy a tv, néha belenézek. A tanácsodat köszönöm, de eléggé értek a focihoz, tudom mi a dörgés. Meglepetések mindig is vannak, és én egy szóval nem mondtam, hogy Portugália tökéletes, mert nem az! Ronaldo-n kívül (+Nani) senki nincs a támadó szekcióban, ez egy, egy játékosra épülő csapat, kis túlzással. Én csak annyit mondtam, hogy Portugália megveri USA-t, még van idő, azt majd meglátjuk. :)
#55
YanezModerátor
#54: Az a baj, hogy nem látod, hogy Portugália szarul játszik. Más csapat már vagy 3:0-ra vezetne az Usa ellen. Ghana tuti legyôzi ôket! C. Ronaldo egyedül kevés.

Te pedig, ha tippmixelsz, elôtte tanulmányozd a csapatok adott játékát. Nem tippelhetsz vakon, csak mert híres a válogatott. Nem mondom, 4 évvel ezelôtt szétszakították volna az amcsikat. De ez a játék abszolut nem vall a Portugálokra. Inkább akkor már az Usa vagy Ghana jusson ki a Németekkel.
#54
NorbiiiModerátor
#52: 1-1 a fenébe...:( Na de még van a meccsből. :D Hajrá Portugália!
#53
NorbiiiModerátor
#52: Ma nem játszottam, de 100%, hogy Portugáliára raktam volna! Nekem egy USA-Portugál sima V. :d
#52
YanezModerátor
#50: Hogyhogy mi van? :D Eddig még beválhat a jóslatom! Megtippmixelted?
#51
NorbiiiModerátor
#48: A brazilok teljesítménye botrányos, hazai közönség előtt, a bírókról meg nem is beszélek...:( Olvastam, (néztem videón) hogy tegnap Nigéria meccsén milyen bírói hibák voltak, eszméletlen. Egy szabályos gólt nem adtak meg, aztán a Nigériai, ha jól emlékszem fellökte a vendég védőt, és semmi....
#50
NorbiiiModerátor
#32: 0-1, vezet Portugália...Na mi van Yanez? XDDD
#49
#48: Úgy, hogy egyenes kieséses szakasz sincs??
És senki nem kíváncsi a véleményedre...
#48
#46: Botrányos?! A brazilokat már csak a bírók tartják benn, hogy legyen néző....
Ez már tóbb mint botrány :(
#47
NorbiiiModerátor
#38: A tegnapi meccset?