Új címen dolgozik a Lionhead

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 21.
  • Hír
Link másolása
Ahhoz képest, hogy korábban a Lionhead arról beszélt, hogy nem lesz belőle Fable-stúdió, nyolc éve jelent meg az utolsó olyan játéka, ami nem kapcsolódott a sorozathoz. Most viszont tényleg újítanának a srácok.

A Lionhead tavaly kinevezett fejese, John Needham mesélt a német Eurogamernek a fejlesztőcég jövőbeli terveiről, ebben az interjúban árulta el azt is, hogy egy nyolcfős csapatuknak az a feladata, hogy prototípusokat gyártson az új, nem Fable-kötődésű projektjeikhez, illetve ők tervezgetik azokat a játékokat is, amiket a Fable Legends berkein belül lehet majd életre kelteni.

"Ez egy nyolcfős csapat a stúdión belül, ami a következő nagy IP-nken dolgozik" - mondta Needham. "Ezen kívül csinálnak néhány új prototípust teljesen más játékokhoz, és olyan új játékokhoz is, amiket a Fable Legendsen belül helyezhetünk el. Mégis, az elsődleges célja a teamnek, hogy új IP-vel rukkoljanak elő, remélhetőleg jövőre már lesz miről beszélnünk."

Needham még februárban beszélt arról, hogy a 2015-ben, Xbox One-on elrajtoló Fable Legendsre inkább szolgáltatásként, platformként tekintenek, amit hosszabb távon ki lehet majd bővíteni olyan spin-off játékokkal, mint amilyen például a kinectes Fable: The Journey volt.

Needham hozzátette, hogy a korábbi címekhez nincs lehetőségük visszanyúlni, elvégre azokat nem a Microsoft birtokolja - a Black & White például az EA-é, a The Movies pedig az Activisioné. A Lionhead egyébként 2006-ban készített utoljára olyan játékot, aminek nem volt köze a Fable-höz, a szintén 2006-os Microsoft-felvásárlás óta csak ezen a szérián dolgozott.

10.
10.
kopic
#4: Nekem is a kedvencem a 2.rész, amit vagy 5x biztos végigjátszottam. De ez a része eddig nem bejövős.:/
9.
9.
Raam989
8.
8.
kastorhun
#1: Miért lenne borzalmas?
Lehet hogy tényleg nem fog hasonlítani annyira a régi fable játékokhoz de attól még jó lesz, és úgy hallottam hogy open world lesz.
7.
7.
drat576
mert 1 account nem elég
5.
5.
Kraudo
Kár.. Egy black and white 3-nak nagyon örülnék..
4.
4.
Mr.Dead
#2: Én is. A második rész a mai napig kedvencem, minden kis titkát tudom. De amit most ki akarnak adni Fable névvel, az minden, csak nem Fable...
2.
2.
kopic
#1: Egyetértek.:( Pedig szeretem a Fable világát.:/
1.
1.
Mr.Dead
Örülök, hogy valami újat akarnak összedobni, mert ez a Fable Legends borzalmas...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...