Ma végleg leáll az árverés a Diablo III-ban

  • Írta: Arell
  • 2014. június 24.
  • Hír
Link másolása
A Diablo III-as aukciós ház felhasználóinak nem sok ideje maradt, hogy lecsapolják aranyukat és pénzüket, melyet korábbi tranzakcióikkal termeltek. A játékon belüli árverés mától végleg bezárja kapuit - emlékeztetett a Blizzard.

Bár a cég már márciusban berekesztette a funkció működését, a játékosoknak mindezidáig lehetőségük volt hozzájutni aranyukhoz, és visszaszerezni tárgyaikat, melyek nem találtak gazdára az aukciós házban. Akik még nem tették volna meg mindezt, azoknak néhány órájuk maradt csupán, hogy beizzítsák a játékot, és összeszedjék korábbi tranzakcióik gyümölcseit.

A bezárás okát a Blizzard korábban azzal magyarázta, hogy bár a játékban nagy előnyökre lehet szert tenni a funkció működésének köszönhetően, ez közben aláaknázza a cím játékmenetének lényegi részét. A Diablo legfőbb célja ugyanis, hogy a démonok legyőzése közben átélt izgalom és a nagy zsákmány reménye legyen az, ami a felhasználókat továbbhaladásra ösztönzi. Bár a legendás erejű cuccok összevásárlása kényelmesebb útvonalnak tűnhet, közben a hősies harcok élvezetétől és a diadaltól foszt meg minket. A készítők ezt óhajtják ellensúlyozni a drasztikusnak tűnő lépéssel.

26.
26.
Accelerator
ha olyan lenne a játékélmény meg a többi is mint a 2 nél (pl: lehet offline ban is játszani)
akkor senkinek sem fájna a feje
25.
25.
Stranger
#22: Ha annyira király lenne a Diablo nem mondanák egyesek azt, hogy egy olcsóbb költségvetésű Torchlight vagy POE jobb. Ráadásul ezek folyamatosan fejlődnek. Az egyiket szénné moddolják, a másikat pedig hivatalosan frissítgetik.
24.
24.
23.
23.
Ecneb
#22: Letettek valamit az asztalra, viszont azt állítani, hogy D3 nem volt túlhypeolva már nem igaz. Hatalmas csalódás volt D3 a gamerek körében, nézz nyugodtan utána.
22.
22.
Elyas
A Blizzard nem a hype miatt tart ott ahol, (nem is nagyon volt túlhypeolva a játék) hanem mert a játékaik zseniálisak. Ennyi. Ha nem jön be vmi azt kiveszik vagy lecserélik.
21.
21.
Sun9us
#19: Én pl pont, hogy rühelltem végignyomni normal-on, mert annyira könnyű volt, hogy az tett be a játéknak.
20.
20.
selejtes
#18: Igen az a problémám, hogy a kezdeti 5 karakter közül 1nél találtam meg a számításaimat, erre azt is hazavágják végleg.Bocs, hogy szerettem volna találni számomra legalább egy élvezhető buildet-karaktert ha már megvettem ezt a szart.

Az lehet, hogy a két játék harcrendszere nem egy kategória, viszont maga a két játék viszont az.
Ott ahogy haladsz előre úgy fokozódik a harcok intenzitása, nem beszélve arról, hogy ott alapból úgy futok szimplán a gearből eredő movement miatt mint d3ban ha felveszem az összes speed, movement shrinet, nekem fontos, hogy pörgős legyen, ne ilyen sétálgatós, lomha vacak. A másik ami engem teljesen megnyert, hogy semmilyen idegesítő elemmel nem találkoztam még a játékban. D3 meg csurig van ilyenekkel. Szabályosan nem is értem mi célja van ezekkel a blizznek, gondolok itt az arcane, wall, jail, vampire, fagyasztós faszságokra, akkor hogy egyesével másznak fel a mobok a terepre, menekülnek előled, sokszor leáll az ütésekkel hiába adagolom rá, és még sorolhatnám.Viszont ezek jelentős részét ki tudtam zárni a medvés barbár buildel, remélem nem kell tovább magyarázni.
19.
19.
DarkLord
Én egyet nem értettem (na jó többet sem miért tették, de ezt főleg), hogy mi a francért vették ki azt, hogy minden szinten szépen végig kelljen zongorázni? Kezdetkor végigmentél a 4 nehézségen és akkor örült a fejed, hogy legyőzted Inferno Diablo-t. Ehelyett mi van? Lecsapod Malthaelt-t normálon azt mehet a Rift meg a Bounty és a fejlődgetés..hát mi ez? Én ugyanúgy kötném, hogy kötelező legyen végigcsapni egy karakterrel az összes szintet és csak Torment Malthael kill után lehessen Rift-elgetni meg Bountyz-ni. Jó ezt hc-nál tartanám eszméletlen fontosnak! Aki nem öli meg Torment Malthaelt single-ben az nem fejlődgethessen addig a könnyen jövő xp-kkel. Lehet geci vagyok, de én egyedül értem el az összes hc achi-t és elvárnám, hogy más is ezt tegye :D A sima karaktereimmel már a RoS -ban nem sokat játszottam, annak én sem látom már semmi értelmét, hogy fejlődgessek velük, mert mi a francnak?

Most jön ez a Season..ehhez megmár öreg vagyok, hogy belevágjak, teljesen feleslegesnek tartom. Hc-ban elleszek azt cső nekem ennyi a játék azt várom a kieget azzal megint el lesz az ember 1-2 hónapig azt lezárjuka Diablo 3-at örökre és a Diablo sorozatot is majd.
18.
18.
pimpa25
#17: POE-ztam is,bár nem tagadom,közel sem annyit,mint amennyi dio-t adtam neki.3 karit vittem el mercilessig,ebből a marauder lett a legmagasabb,talán 79es szinten,viszont azért némi tapasztalatot így is magamra akasztottam.Ha RoS-ban nem vagy megelégedve a combattal,akkor érthetetlen számomra,h a POE miként tudott számodra 1,a D3-at minden téren verő játékká válni.A 2 játék harcrendszere még csak nem is egy kategória,ezt még POE fórumon is elismerik,ahol pedig a blizz reputációja olyan jó,mint egy talicska fosnak.Vagy nem öltél még bele elég időt,vagy egyszerűen csatlakoztál a POE fanatikusok táborába,akik ha véresre kell,h harapják is az ajkukat,akkor sem ismernék el,h bizony igen gyenge lábakon áll néhány téren az imádott játék.
Részemről elismerem,h a D3 messze nem tökéletes játék,sőt,mennyivel,de mennyivel jobb lehetne,ha nem kukázzák a 2010-ben látott játékot,és tudom,h bizonyos tereken(mint pl az általad említett boss fightok) a POE jobban teljesít,mégis remekül szórakozok vele,ha elunom,akkor van annyi erőm,h pár napig ne nézzek felé,és utána megint jól esik.
Ahogy már lentebb is írtam,nekem aztán marhára mind1,ki mivel játszik,mivel ez ízlés dolga,de a te korábbi hozzászólásodon érződött,h egyszerűen a sértettség beszél belőled,mint a D3 fórumokon fröcsögők többségéből.
Ha az a gond,h tönkretették a kedvenc builded,akkor írd azt,h:"Tönkretették a kedvenc buildem,ezért már nem szeretek leülni a játék elé,és mérges vagyok érte a blizzardra",ne pedig azt,h:"Hurrdurr,ez egy szörnyű,semmirevaló játék,amivel soha,de soha,semmilyen körülmények között nem tudnék tovább szórakozni,mint 2000óra".Nem túl meggyőző,csak szólok.
17.
17.
selejtes
#16: Látom te se tudsz olvasni, írtam, hogy ismerem a többi kasztot. Ez nem azt jelenti, hogy main screenen nézegettem őket, hanem játszottam velük.
A barbár medvés játékmenete volt olyan energikus, hogy képes legyen odaszögezni hosszú órákra, igen. Olyan harcot biztosított amit elvárok egy ilyen játéktól.
Crussaderrel is mentem jópár órát, dög unalmas. Akárcsak a többi kaszt, szó szerint nyugdíjas tempó az ami most megy.
Nem beszélve a sok idegesítő elite affixról, meg arról, hogy nekem kell egyesével üldöznöm a mobokat, eliteket mert ők menekülnek sokszor. Nevetséges, milyen elite az ilyen ami inkább elsompolyog.
POE nyílt béta óta követem, hogy fejlődik a játék, és azt kell, hogy mondjam, minden téren übereli a d3at, már béta állapotában is jobban tetszett, most meg főleg.Nekem személy szerint a grafika is sokkal jobban tetszik, egyáltalán nem gagyi.
Nézz meg egy ottani boss harcot meg egy d3ast, nevetséges ami d3ban van.
Nem beszélve arról, hogy maga a d3 lopkod ötleteket a POE ból, ami szintén nevetséges, pl a leg potion, a rift.Csakhogy mindezek sokkal jobban vannak kivitelezve poe ban.

Igen amúgy morci vagyok mert elvették az örök jetit mivel volt egy baromi jól összerakott build, amivel lehetett rendesen hentelni.Erre szétkúrják az egészet. Ennek mi értelme? bocs, de nekem speciel nem tűz ki célt az, hogy ha megszerzem x y tárgyakat, meg elegendő cdr-t és akkor megint medvézhetek.
Mindeközben az AS-t csökkentik globálisan, az alap movement speed is nagyon gyenge.Olyan mintha valamilyen rejtélyes oknál fogva le szeretnék lassítani a játékmenetet.
16.
16.
pimpa25
#15: Úgy nézem,én leszek ma a hivatalos dio fanboy,de kakálom.
Szóval,na,ne haraguggyá',de állításod szerint beleöltél 1800 órát a játékba(csak barbival),és azt mondod,h üres,fostaliga,semmirevaló a játék?Hát sztem ez inkább téged minősít.Értem,morci vagy,mert elvették az örök jetit,légy erős,én is az voltam nagyon hosszú ideig,nem örültem neki,de tudni kell adaptálódni,most is vannak erős buildek,és van annyi élvezeti értékük,mint anno a jetizésnek volt.Ha a többi kasztba pedig bele se szagolsz,az meg szíved joga,de a játék 1/6odát elvágod ezzel magadtól-na jó legyen 1/5öd,mert a monk szemétre való :D
A legokról meg annyit,h az a 20%,ami affixes,többet ér,mint a vanilla teljes felhozatala,a többit meg 2.1-ben átdolgozzák-nagy részét legalábbis.
15.
15.
selejtes
#13: 1800 órám van a barbárban, még ROS előtt.Viszont csak a barbárban találtam meg azt a fajta játékmenetet amit elvárnék az egész játéktól.Hozzáteszem, hogy darkd3 +diablo betütipus nélkül képtelen voltam vele játszani annyira színes, meseszerű az alapjáték.Van némi rálátásom, nem csak barbároztam, ismerem a többi kaszt elvárásait is buildekben.Akkor is azon a véleményen vagyok, hogy egy irgalmatlan buta, és üres játék annak ellenére, hogy ennyi időt öltem a barbárba, abba is csak azért mert kurvára élveztem, hogy bitang gyorsan lehet vele haladni,darálni, hozzáteszem, hogy berserkerben 3.5 körül volt az AS-em.ww+hota+op+medve kombó(mellé elég res,armor,dex,hp, chc, chd mp10re). Szóval brutális volt.
Imádtam mikor összecsaltuk adott területen az eliteket és egyszerre csaptuk szét őket, olyan tempóban csapkodott hota-val a barbim, hogy szinte szünet nem volt két ütés közt, de ez csak egy karakter az 5ből.1 build.(amiben fontos szerepe volt a beérkező sebzés által generált furynak is a folyamatos hotázáshoz)
De ennek vége
Most egy riftet nincs türelmem lenyomni annyira lagymatag az egész, a legek 80%a buffolt main statos rare. Ha van is proc a legen harc közben semmit nem érzel belőle, íztelen, szagtalan úgy ahogy van, nincs benne lendület, teljesen céltalan, ha szintet lépek olyan mintha meg se történt volna, semmi varázsa nincs. Egy pozitívum se jut eszembe már róla, ja de a quit game gomb.
13.
13.
DarkLord
A Van Helsing tény jó játék,DE 2.-szorra már a hátam is borsódzott, mikor belekezdtem..sajnos azt a szintet nem hozza, hogy akár több száz órát belerakjon az ember. És ugye ez a lényege az ilyen játékoknak. Míg emelett leszarozza mindenki a D3-at azt mégis egy leszarozó is belerakott már 100 órát..ha valamivel 100 órát játszik valaki azt már csak divatból fikázza. Nekem ne mondja senki, aki megvette, hogy minimum nem rakott bele 100 órát, mert akkor fossa le a bokáját és szégyelje el magát, hogy mit hazudozik :)

A lentebb említett Dungeon Siege-l (kivétel a DS3...) egyetértek, hogy alázza a Diablo-t :)
11.
11.
Chrysh
#10: bocsánat, ott összhatást akartam írni, nehogy jöjjön egy grammar professional :D
10.
10.
Chrysh
Én a Torchlight 2vel és a Path of Exile-lal játszok, és hamarosan a Van Helsing is sorra kerül, de az említett előző két cím, ha részleteiben nézve nem veszi fel sok esetben a versenyt a Diabloval, az összehatást nézve ha nem is hagyja le, de simán egy mezőnyben van vele. Pláne, ha azt nézzük, hogy ez a két cím messze kevesebb büdzséből csinált közel olyan (helyenként még jobb) játékot. Nem csodálkoznék, hogy ha hamarosan jönne egy cím, ami a Diablo trónfosztását eredményezné a kategóriában.
8.
8.
Sun9us
#6: Játszottam, a felsorolt játékokkal, sőt, kifejezetten tetszettek is, viszont egy dolgot nem lehet vitatni. Durván, 10-20 órát játszottam a fentiekkel, egyenként, (steam), aztán kakukk. Míg közel 400-at a Diablo III-al. Emellett ott van a sokak által istenített Path of Exile. kb. 5 órát játszottam vele, és töröltem is. 0 hangulat, 0 atmoszféra, lelketlen az egész.
3.
3.
Ecneb
#2: +1 Még az online kötelezettséget kéne kilőni és tökéletes lenne. Mármint amennyire ez a játék tökélete lehet.
2.
2.
Sun9us
Legalább elismerik a saját hülyeségüket, és nem azzal pedáloznak, hogy a rendszer jó, csak a játékostársadalom hülye hozzá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...