Wolfenstein: The New Order - jöhet a folytatás?

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 25.
  • Hír
Link másolása
Konkrétumok természetesen nincsenek még, bejelentés pedig végképp, de a fejlesztők bizakodóak: azt mondják, egy csomó ötletük van arra nézve, mit lehetne még megcsinálni a folytatásban.

A Wolfenstein: The New Order lényegesen nagyobbat ütött a vártnál, aligha meglepő, hogy a galád újságírók már a folytatással kapcsolatban faggatják a játékot fejlesztő MachineGames csapatát. Jens Matthies kreatív igazgatóval például a Giant Bomb beszélgetett el, aki azt nyilatkozta, hogy reméli, belevághatnak valamikor a folytatásba, mert bőven lenne ötletük hozzá.

"Szeretnénk folytatást csinálni. Világosan látjuk, mit értünk el a legutóbbi játékkal, és azt is, hogy mit szeretnénk elérni a következővel" - mondta, majd hozzátette, hogy a The New Order alapján inkább sok kisebb leckét kaptak, nem pedig egy nagyot: a munkálatok során folyamatosan tanultak, mindig volt valami apróság, amin javítani akartak.

26.
26.
Batyesz
Aki szeret nosztalgiázni és a mai napig kimondhatatlan rajongást érez a Wolfenstein Enemy Territory valamint az RtCW iránt, azoknak nyitottam egy oldalt, ami immár lassan 5. éve fut. http://www.enemyterritory.hu
Bár szervereink karabntartás alatt vannak, januárra több Enemy Territory szerver nyitását tevezzük valamint a tervek között szerepel 1 RtCW szerver nyitása is. Akit érdekel a dolog azt szeretettel várjuk a 2015. február-márciusi időszakban. Addig is jó olvasgatást!
***************************************************************************
Kapcsolódva a témához, szerintem az elmúlt 13 év (ennyi idős az RtCW) egyik legjobb hangulatú és legizgalmasabb játékát sikerült a fejlesztőknek megalkotniuk. Őszintén remélem, hogy folytatás követi majd a játék ezen részét.
25.
25.
Mediczoli
Frau Engel visszatér ! És remélem lesz egy Enemy Territory folytatás ! :)
24.
24.
Claymen
#23: Ennyire nem sarkítanám le, de nem kevés igazság van a szavaidban. Én az utolsó 3-4 fejezetném untam meg véglegesen. Onnantól már csak azért mentem, hogy a végét lássam. Persze, ha tudom hogy mi a vége, ott abbahagyom...
Botrányosan silány befejezése lett szerintem.
23.
23.
hahota
Köze sem volt az eredeti szériához ennek a szappanoperának.
Ha egy teljesen más címmel adják aki, az oké. De ez ....
A játék nagy részében hallgathattam az unalmas történetet izauráról meg Alehandró szerelmi évődéséről, ahelyett, hogy a jól megszokott náci hentelésben lett volna részem. Már annak is örültem, ha 10 perc után náci jött.
Az meg külön röhej, hogy a legtöbb területen egy szaros késsel kellett hadonászni.
22.
22.
Drazhar
#20: Egyetértek mindenben, manapság ez a kampány kiemelkedően jó volt, egyszerűen évek óta nem volt ennyire korrekt FPS.
És igen, sajnos nagyon gáz, hogy most a FC is ilyen évente rókabőr lesz, mindig lesz egy új helyszín, meg egy új "őrült gonosz" és kvázi ennyi az egész lehet táborokat szabadítani - de ez már off. Inkább lennének ilyenek többen :)

A multi meg, fene se tudja - lehet simán működött volna, de így tényleg minden figyelem mehetett a kampányra. Szerintem mi játékosok jól jártunk ezzel!
21.
21.
guitarlord
Várjuk szeretettel! :)

A New Order ugyan nem ütötte meg a RtCW szintjét (Nálam legalábbis), de ettől még magasan a legjobb rész az említett klasszikus mellett! :)
20.
20.
Ra1D3n
#14: Azért hosszú távon több elfoglaltságot rejt magában a Far Cry 3(gondolom neked nem tetszett, ezért fikkantod a jövendő 4. részét). Félre ne érts, nagyon tetszett nekem ez az új Wolfenstein(bár szerintem a Return to Castle Wolfenstein a mai napig a legjobb még mindig a szériából)m de a Far Cry jelenleg nálam jobb helyen áll(hiába lesz valszeg a 4. rész receptje ugyanaz mint a 3. részé, csak más helyszínen).

A multi meg nem hiányzott ebből a wolfiból. Örültem, hogy végre inkább egy rendes kampányt raktak hozzá össze, és nem fecsérelték az időt egy gyér multis majomkodásra. Ráadásul hosszúság tekintetében is figyelemreméltó volt ez a Wolfenstein, mert általában a mai kötött pályás FPS-ek, fele ilyen hosszúságúak se szoktak lenni manapság.
19.
19.
Ruga
Szerintem is jó lett, hegeszthetnének hozzá egy multit. Nekem az is elég volna ha az rtcw/et multiját lekopiznák ezzel a motorral, az pont jó volt úgy ahogy volt.
18.
18.
maktub
17.
17.
BloodyDeath
Ez nagyon jó hír. Nekem iszonyatossan tetszik már hetek óta rendületlenül játszom. Szerintem teli találat lett. Van benne pár mulatságos rész is, ahol jókat lehet rötyögni. Meg a folyamatos darálás. Nincs nyugtod szinte egy percre sem. De a bázison eltöltött nyugis pályák is nagyon jók voltak. De egyedül az nem tetszett, hogy a Hold felszinén szinte alig töltöttünk időt. Pedig ellehetett volna marhulni, taktikázni ilyen kis gravitáció melett.
16.
16.
Ecneb
#15: És neked, hogy ennyire hülye?
15.
15.
maktub
#8: Nem fáj, hogy ilyen okos vagy?
14.
14.
Drazhar
Nekem idén a legnagyobb meglepetés volt FPS, sőt igazából az elmúlt évekből is. Kell a francnak "táborfelszabadító szimulátor" (FC4), inkább jöhetnének ilyen zúzdák.
13.
13.
DarkLord
Teljes mértékben megérdemlik a srácok a sok dícséretet hisz egy remek játékot tettek le az asztalra! Szerintem a folytatást nem kellene elkapkodni , most hagyni kell a címet pihenni egy kicsit (pár évet) azt jöhet a következő 4-5 év múlva.
12.
12.
Szelenas
#9: és mégis megéled a holnapot
11.
11.
Nem lett rossz de azért van még mit fejlődni itt ott.
A jatek maga tetszett de kb 1 óra utan untam már a sok öldöklést.
10.
10.
_Botika_
Jöhet ,csak ne évenként a nagy siker miatt.
9.
9.
Nem kell a szarnak folytatás...warezba se...
8.
8.
Ecneb
#1: Ezért kell vásárlás előtt utána nézni alaposan, hogy miért is szándékozol pénzt adni.
7.
7.
Humor nagyon nem volt benne, szerintem tul komolyra vettek, es a befejezes valami oltari rossz volt, amugy a jatekmenet tetszett.
6.
6.
#1: Nem értem az ilyen véleményeket... komolyan mondom! Sőt egyenesen herótom van tőlük. Nyilvánvaló volt, hogy ez a játék megosztja majd a játékostábort, mert valaki modern és újszerű FPS-t várt tőle, más meg - mint ahogy írva is van, régi oldshool FPS-t, ami egy agyatlan lövölde, humorral, komolytalansággal fűszerezve. Meg amúgy is, van egy pár olyan dolog, ami szintén ízlés kérdése, de ha egyszer Te meghoztál egy döntést és megvetted a játékot, akkor szerintem nem őket kéne hibáztatnod, csak azért mert nem épp a Te ízlésednek megfelelően rakták össze a játékot. Számomra is volt egy-két olyan játék, amit megvettem, de igazából nem érte meg számomra, de az már legyen az én hülyeségem.
5.
5.
Sun9us
Ha lenne vér a pucájukban, akkor kiterjesztenék, ezt a náci univerzumot, és egy Killzone-hoz hasonló eposzt kreálnának. Csak ugye ez nem PC téma.
2.
2.
anarchoid
nem fizettunk semmit, szvsz nagyon faja kis oldschool fps lett.... mondjuk a multit rakhattak volna bele...
1.
1.
maktub
Kár, hogy ezt a tanulópénzt a játékosok fizették meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...