Free-to-play játék a Sleeping Dogs alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Free-to-play játékon dolgozik a United Front Games, amit a Nexon America ad majd ki. Az új fejlesztés 2015-ben érkezhet, és a készítők szerint "biztos", hogy slágercím lesz belőle.

A United Front Games free-to-play játékon dolgozik, és bár az anyagról nem sokat tudunk, az biztos, hogy a Nexon America felel majd a kiadásáért. 2015-ben számíthatunk a megjelenésére, és a fejlesztők szerint "biztosan" slágercím lesz belőle; az ígéretek szintjén ezt támasztja alá a Nexon nyilatkozata is, a cég szerint ugyanis az a célja, hogy AAA-minőségű free-to-play játékokat dobjon piacra.

A United Front Games 2007-ben alakult olyan fejlesztőveteránokból, akik korábban az Electronic Artsnál, a Rockstar Vancouvernél és a Radical Entertainmentnél is húzták az igát. A Sleeping Dogs mellett ők fejlesztették a ModNation Racerst, a LittleBigPlanet Kartingot és a Tomb Raider: Definitive Edition Xbox One-os változatát, a jelenlegi információink szerint pedig egy új, Sleeping Dogs-témájú játékon dolgoznak Triad Wars címmel. Hogy ennek van-e köze a most emlegetett free-to-play címhez, azt nem tudni.

5.
5.
BadPeth
#4: Egy-kettő fogott meg egy darabig Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms meg a warface .Szerintem idő előtt unalmas lesz. Hozzáteszem ezek amiket felsoroltál N1!! Tényleg szép ,foglalkoznak vele,ingyenes szavam nem lehet .Le a kalappal a fejlesztők előtt. De számomra még sem AAA ! De persze ízlések és pofonok . De szeretnék kellemesen csalódni ,és remélem fogok is !! Nem akarok fikázni senki kedvenc FTP -jét sem !
4.
4.
Stranger
#3: Planetside 2, Warframe, War Thunder... ezek miért nem felelnek meg AAA minőségnek?
3.
3.
BadPeth
AAA-minőségű free-to-play na erre kíváncsi leszek :D Én még nem nagyon találkoztam ilyennel, persze vannak jók nem azt akartam mondani sőt egyre több ! De még akkor sem "AAA" Inkább megveszi az ember mint milliomos vérpistikéket lássak rohangálni akiket esetleg véletlen ha le tudsz nyomni, mert őneki mindegy mennyit költ havonta rá apuci meg anyuci :D Mondjuk egyre több amivel tudsz játszani vagy is érvényesülni ,de hála a jó team balance-nak összerakja az újoncokat egy helyre és az 1001 lvl tartó vén rókák meg kergetik őket :D :D NA REMÉLEM NEM ILYEN LESZ !! De várom én is kíváncsi leszek rá nagyon !!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...