Valami készül még Halo témában

A Microsoft E3-as konferenciája a bizonyíték arra, hogy a redmondiak a jövőben is szeretnék elkényeztetni a Halo-sorozat rajongóit, ráadásul most nagyon úgy fest, hogy a cég még nem is terítette ki az összes kártyáját.

Munkatársakat toboroz a Microsoft, pontosabban a Halo-sorozatért felelős 343 Industries, ami önmagában ugyan nem lenne érdekes, azonban a cég új munkatársának "egy új, a Halo-univerzumon belüli termékvonalon" kellene dolgoznia. Ez pont úgy hangzik, mintha újabb spin-off-fal bővülne a sorozat.

Az álláshirdetés még elérhető egyelőre, és bár kevés olyan információ hámozható ki belőle, ami releváns a számunkra, az kikövetkeztethető, hogy a leendő vezető producer projektjén a 343 Industries valószínűleg egy másik stúdióval karöltve dolgozik, és az is egyértelműnek tűnik, hogy az új termékvonal játékot vagy játékokat takar.

A Halo-sorozattól nem állnak messze a mellékágak, elvégre még stratégiai játék is készült hozzá a Halo Wars képében, nemrég pedig a Halo: Spartan Assault vette be a konzolokat, a PC-ket és a mobilokat. A 343 Industries egyébként jelenleg két bejelentett Halo-projektet terelget, a Halo: The Master Chief Collection idén, a Halo 5: Guardians pedig jövőre érkezik.

Köszi, kopic!

7 komment - szólj hozzá!