Bejelentésre készül Cliff Bleszinski

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 1.
  • Hír
Link másolása
CliffyB tegnap a Twitteren jelentette be: hivatalosan is visszatér a videojáték-készítéshez. Új projektjét a héten leplezi le az Epic Games egykori designere, ezek szerint már talált csapatot magának.

Miután 2012 októberében Cliff Bleszinski otthagyta az Epic Gamest, nem igazán volt aktív. A hosszú szünet alatt persze folyamatosan agyalt, s úgy tűnik, lassan, de biztosan révbe ért.

A Gears of War atyja tegnap a Twitteren erősítette meg, hogy visszatér a játékfejlesztéshez, ráadásul a következő projektjét hét napon belül leleplezi.

Tavaly augusztusban már láthattunk pár teaser képet a designer következő nagy dobásáról, illetve decemberben Bleszinski azt nyilatkozta, hogy egy aréna-FPS-t csinálna PC-re. Nem tudjuk, hogy a két alkotás vajon egy és ugyanaz-e.

Legyetek résen, hamarosan minden kiderül!

10.
10.
Sechu
Rég izgultam ennyire! :-)))
9.
9.
BrendOoN
#2: Kojima is csak egy designer volt, majd megteremtette a Metal Gear sorozatot. Én sem szeretem Bleszinskit, kicsit lenéző embernek tartom de nem szabad elvenni tőle az eddigi érdemeit. A GoW: Judgement jelenleg az egyetlen Gears of War, amihez nem volt köze és ez is meg is látszott a minőségén...
7.
7.
SLi
#2: de buta vagy bazdmeg :D :D :D
6.
6.
crytek
Valami jóféle single tps kéne pc-re ha a Gears-eket tosznak kiadni :(
5.
5.
Obiwan HUN
Pontosan: Lead designer volt a GoWnal es az eleg fintos szerep! :) De teszik mikor valakit elkonyvelnek mar akkor mikor be sem jelentett semmit! :(
4.
4.
DON GONDOCS
Kifli papa megint csinál egy túlliheget sci-fi akció játékot, reméljük azért fejlődött valamit kreativitás terén. A gears is a 3 részre érett be igazán. (szerintem)
3.
3.
dzsiádzsó
#2: Nem level hanem lead designer volt a GoW esetében, és ha nem tudod miről beszélsz akkor picit csendesebben...
2.
2.
Cipo3
CliffB egy level designer. Pályákat csinál(t). Sokat tesz hozzá egy játékhoz ha a pálya kiegyensúlyozott szerethető, de Ő "csak" egy level designer.

Nem tudom mit várunk tőle, egy jó UT1-es pályát? :D

Legközelebb majd a zeneszerző is egy új játékkal áll elő? Mert a zene is nagyon fontos, de ettől még az csak egy zeneszerző.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...