Bejelentésre készül Cliff Bleszinski

CliffyB tegnap a Twitteren jelentette be: hivatalosan is visszatér a videojáték-készítéshez. Új projektjét a héten leplezi le az Epic Games egykori designere, ezek szerint már talált csapatot magának.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#10
Rég izgultam ennyire! :-)))
#9
#2: Kojima is csak egy designer volt, majd megteremtette a Metal Gear sorozatot. Én sem szeretem Bleszinskit, kicsit lenéző embernek tartom de nem szabad elvenni tőle az eddigi érdemeit. A GoW: Judgement jelenleg az egyetlen Gears of War, amihez nem volt köze és ez is meg is látszott a minőségén...
#7
SLi
#2: de buta vagy bazdmeg :D :D :D
#6
Valami jóféle single tps kéne pc-re ha a Gears-eket tosznak kiadni :(
#5
Pontosan: Lead designer volt a GoWnal es az eleg fintos szerep! :) De teszik mikor valakit elkonyvelnek mar akkor mikor be sem jelentett semmit! :(
#4
Kifli papa megint csinál egy túlliheget sci-fi akció játékot, reméljük azért fejlődött valamit kreativitás terén. A gears is a 3 részre érett be igazán. (szerintem)
#3
#2: Nem level hanem lead designer volt a GoW esetében, és ha nem tudod miről beszélsz akkor picit csendesebben...
#2
CliffB egy level designer. Pályákat csinál(t). Sokat tesz hozzá egy játékhoz ha a pálya kiegyensúlyozott szerethető, de Ő "csak" egy level designer.

Nem tudom mit várunk tőle, egy jó UT1-es pályát? :D

Legközelebb majd a zeneszerző is egy új játékkal áll elő? Mert a zene is nagyon fontos, de ettől még az csak egy zeneszerző.
#1
új játék:)