Készül az Ultima Underworld szellemi utódja

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Ráadásul rögtön az eredeti alkotó, Paul Neurath jóvoltából. Az úriember új stúdiót alapított OtherSide Entertainment néven, a csapat első játéka a méltán híres Ultima szellemi örököse, az Underworld Ascension lesz.

Az eredeti Ultima Underworld 1992-ben jelent meg, egy belső nézetes dungeon crawlerről van szó, amely igazi stílusteremtő volt. Jó hír, hogy a Thief, a System Shock 2, az Ultima Underworld, a Descent, a Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide és a Terra Nova atyja, Paul Neurath a sarkára állt, és új stúdiót alapított OtherSide Entertainment néven.

A csapat első játéka az Underworld Ascension lesz; mivel nem rendelkeznek az Ultima jogaival, így csak az Underworld elnevezést tartották meg. Megijedni nem kell, így is a klasszikus RPG szellemi utódjával lesz dolgunk. Nagyszabású ígéretekből nincs hiány: az OtherSide visszatér az RPG-k gyökereihez, ugyanakkor a Deus Exszel és a The Elder Scrolls-szériával felállított minőségi trendeket is szem előtt tartják.

További részletek a következő hónapokban várhatóak.

4.
4.
Dante2014
#3: Üdvözöllek, engem pedig Lacinak hívnak. :D
3.
3.
Cristiano
2.
2.
Dante2014
#1: Christiano, alias Kemuri újabb regisztrációjához van szerencsénk?
On:
Az Ultima rengeteg rajongót szerzett annak idején, tutira vevők lesznek erre is. Úgy tűnik, hogy bizonyos játékok szellemei örökségei mindig tuti befutók (Stalker készülő utódjai, akkor a System Shock nyomdokain lépkedő Bioshock):
1.
1.
Sechu
Nagyon kiváncsi leszek rá! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...