Sunset Overdrive - gameplay traileren a co-op mód

Link másolása
Új gameplay videót kapott az Insomniac Games játéka, a Sunset Overdrive. Ezúttal a kooperatív módot vehetjük szemügyre, és megnézhetjük, hogyan működik a Chaos Squad játékmód.

Az Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive nyolcfős kooperatív módjába nyerhetünk bepillantást a legújabb gameplay trailerben. A játékosok pillanatok alatt átléphetnek a többjátékos mókába, ráadásul az ott szerzett pontjainkat és jutalmainkat felhasználhatjuk a single playerben is.


A Chaos Squad módban a játékosok megszavazhatják, milyen küldetéseket oldjanak meg közösen a nyílt világban. Ha ezekkel végeztünk, jön a játékmód csúcspontja, a Night Defense, ahol tower defense-szerűen kell csapdákat állítanunk, és megölni a hullámokban érkező szörnyeket.

A Sunset Overdrive október végén jelenik meg kizárólag Xbox One-ra.

5.
5.
Hoshigaki Kisame
#3:Mondtam,hogy nem ise tartozik-,-
4.
4.
p3ti
Mindig szívesen látok co-op lehetőségeket játékokban. Nagyon hiányolom hogy haverral tudjak játszani és szórakozni. Nálam nagyon várós a Sunset
3.
3.
p3ti
#1: Ehh...

Tényleg nem azért, és nem is akarok paraszt lenni..de hogy jön ide egy Demo, pláne Xboxos hírnél? Google -n jóformán mindent megtalálsz.
1.
1.
Hoshigaki Kisame
Bocs,tudom,hogy ez nem ide tartozik,de nem úgy volt,hogy ma jön az új Naruto játék demo-ja?Ugyanis nem találom a PS Stor-ban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...