Nem Montrealban készül az új Assassin's Creed

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 3.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft úgy döntött, hogy az Assassin's Creed: Unity után már nem a montreali stúdiójuk felel majd a népszerű frencsájz főbb darabjaiért, hanem egy viszonylag friss csapat Quebecben. Reméljük, profi kezekben lesz a sorozat!

Az Assassin's Creedért a Ubisoft Montreal felelt az elmúlt években, annak ellenére, hogy  további hét stúdió is besegített a munkálatokba. A montreali brigád az egyik legnagyobb fejlesztőstúdió a világon, több száz főt foglalkoztat, és olyan címek fűződnek a nevéhez, mint a Far Cry-sorozat vagy éppen a Watch Dogs.

Nos, az anyacég némileg könnyít a csapat vállára nehezedő terhen: egy viszonylag friss stúdiónak adja át az Assassin's Creed-sorozatot, melynek székhelye Quebecben van. A Unity után már ez a brigád készíti a soron következő részt.

Azonban a Ubisoft Montreal marad más Assassin's Creed-projektek vezető fejlesztője, azaz a mobilos mellékágak és a kézikonzolos spin-offok továbbra is náluk készülnek, és a jövőben szorosan együttműködnek majd a quebeci csapattal.

A francia kiadó nemrég 28 millió dollárt fektetett a quebeci stúdiójába, 500 ezer dollár állami támogatást is kapnak a várostól, és hamarosan 350 főre bővíti az alkalmazottak számát.

40.
40.
DON GONDOCS
Új stúdió, remélem ez csak jót tesz a sorozatnak ha új ötletekkel frissítik fel a sorozatot.
39.
39.
Juha
#38 Én emlékszem az elözö életemre, kakas voltam egy nagyháborús katona pisztolyán...

Az ösztön is kell, hogy vmi emléken alapuljon, és ha egy dolog átfér, akkor ott több is átmehet sztem... Nem vagyok génész, de lehet ott lapul nagyapáid emléke a fejedben, csak még nem tudod elöhozni.
Ettöl függetlenül a scifi fi része a fikcióról mond vmit, a sci rész itt kimerült a környezetben, meg az elméleti "utazásban".
34.
34.
selejtes
#33: Veled ellentétben nekem más dolgom is van, minthogy folyamatosan frissítgetve az oldalt azt figyeljem, hogy mikor válaszol a másik. Viszont megtisztelő, hogy ennyire várod a reakciómat, komolyan.6-7 óra fele visszanézek szerintem, de lehet közben is, azért ne csüggedj, nyomogasd a refresht hátha írok valamit.Kitartást hozzá, és nehogy elkeseredj ha esetleg nem írok ehhez a fos játékhoz újra.
33.
33.
Ecneb
#32: Sokáig tartott a nagy visszavágásodat megfogalmazni!
32.
32.
selejtes
#31: Tehát egy egér kísérlet igazolta, hogy az ember örököl emlékeket, és én vagyok a hülye.Rendben, azért ezt ne hangoztasd értelmesebb emberek közt szerintem, lehet itt még elmegy, vagy ha összeválogatod a "zseniket" magad körül az életben és ott.
Ne haragudj, de elfelejtem kirakni a kötelező nagy röhögő fejet a végére, tényleg bocs.

31.
31.
Ecneb
#30: Kezdem érten miért beszélnek veled úgy a többi cikknél :D
29.
29.
Ecneb
#27: Komoly gondjaid vannak!
27.
27.
selejtes
#24: Kipróbáltam, de forgott a gyomrom a főhőstől.
DNS meg nem raktároz emléket.
26.
26.
selejtes
Lenne már vége ennek a fosnak, nincs egy eredeti ötlet már jó ideje.
Ugyanaz a fekália, csak más környezetben.
Az eredeti splinter cell koncepciót vennék inkább újra elő, ami az első két részben volt.
24.
24.
Ecneb
#23: Játszottá bármelyik résszel is? Ha igen, legalább a magyar felirat be volt kapcsolva?
20.
20.
csaszi2
Érdekes. Szerintem a Black Flag az AC3-hoz képest nagyon sokat változott. A főhős nem egy szürke jellemű, antipatikus akárki, hanem egy szimpatikus, valódi személyiséget birtokló, már Ezio-i magasságokba törő karakter. + ugye a hajózás, ami sokkal kiforrottab lett, és pluszba open world is.
Ellenben az tény, hogy a sorozat a 3-tól elvesztette az igazi esszenciáját. Kikerültek az igazán magas építmények amiket megmászni, és a tetejükön császkálni külön élmény volt. + nekem habár a 4 lett a kedvencem, az szomorú tény, hogy minimálisra csökkentették a bejárható szárazföldi területeket...
19.
19.
randall13
#16: Modern AC-nek ott a Watch Dogs.
18.
18.
Csak ismételni tudom magam. Fikció. Pont ez a lényege, nem kell benne a valóságosságot, hihetőséget keresni.
14.
14.
Juha
Emlékszem anno egyetemista koromban rendeltem meg az AC1-et, addig nem hallottam róla sokat, csak hogy a PoP "örököse", és akciós volt.
Amikor elkezdtem játszani, játéktéren tapasztaltabb lakótársam egyböl rávágta, hogy az emlékezös modern szál miatt qva sok rész fog megjelenni, bár ö az RTS-t megvárja majd azért, mert biztos az is lesz majd...
Nem tartom kizártnak egyébként...
12.
12.
NECROSMOKE
En a tegnap fejeztem be az AC III es eddig ez tetszett a legjobban, meg a Broterhood.
9.
9.
#4: Egyetértek, asszem én is az AC-t választanám ezesetben. Nekem fordítva volt, Velencében már jártam, és a 2. részben visszaköszöntek a helyszínek. De a valódi Róma nálam még várat magára. :)

Valahogy minden részben valami új, valóban. Kivéve a játékmenetet, ami az egész gyökerét alkotja. Az első és második rész között sikerült annyi mindent bővíteniük, hogy bár az maradt ugyanaz, ne vegyük észre. De onnantól kezdve már csak apróbb változásokat kaptunk. Mindez jó amíg működik, főleg hogy én mindig is jobban szerettem a történetét az AC-nek, mint magát a játékmenetet, így nem is izgatott annyira. De nagyon kezd veszteni a szavatosságából. Kapunk egy új sztorit minden részben, ami (szerencsésebb esetben) igen jóra sikerül, de utána számomra vége az adott rész érdemi részének. Természetesen "ha már megvettem, teszek még bele pár órát" alapon elhülyültem még vele egy kicsit, de az újabbak közül a Black Flag-en kívül egyikről se mondhatnám el, hogy ez különösebben le tudott kötni. Olyan változások kellenek, amik újra meghozzák a kedvem ahhoz, hogy céltalanul fedezzem fel a várost a háztetőkön. Damascus vagy Velence eszméletlen hangulatos volt, ezzel szemben a 3. részben egyetlen olyan dolgot nem tudok mondani, aminél meg kellett állnom, hogy jobban megnézzem... Én szerettem a Revelations-t is, de Ezio miatt. És a szám a végén maradt tátva, nem pedig akkor, amikor egy idióta kampóval lehetett gyakni az ellent. Az a baromi jó hangulat, ami a sorozatot jellemezte, az utóbbi két részben már abszolút nem volt jelen. Remélem idén visszahozzák.

#6: A legtöbb összefüggés a 2, a Brotherhood és a Revelations között van, lévén ugyanaz a főszereplő. Még Desmond miatt valamennyire a 3 is ide vehető, de "ezt az agymosósdit" már a Revelations-ben is elhanyagolták, így ettől nem kell tartanod. AC3, Black Flag simán megáll a saját lábán a többi ismerete nélkül. Mint ahogy a Unity is. Hiába örülnek sokan, mert az egész modern szálat csak fölöslegesnek tartották, én emiatt szerettem bele anno a sorozatba, és szerintem ettől volt igazán egyedi. Sajnos idővel elkurvultak az Ubinál és szinte teljesen kiszorították a történetből, mert a legtöbb vevő nem igényes sztorira vágyik, hanem csak kaszabolni akar az utcán, akkor meg minek vesződjenek vele... Pedig régen az AC sokkal-sokkal több volt egy akciójátéknál, de a új részeknél ez már nem igaz sajnos. Kár érte.
8.
8.
deviques
#7: #6: Egyetértek, nagyon eltávolodott az eredeti koncepciótól, de nekem így is tetszett, új volt, más volt, mégis tetszett, viszont most a Unity-nál mikor megláttam az igazán magas házakat és tornyokat úgy éreztem, hogy hazatérek. Jó lesz újra klasszikus AC. Eddig csak a Liberation-t nem játszottam, de bepótolom októberig.
7.
7.
Mr.Dead
#4: Nekem a Revelations még nagyon tetszett, de az utána való részek már nem AC-k...
5.
5.
Kb minden héten jön 1-2 Unity hír, de mi van a Comettel, az Ubisoft inkább azt leplezné le.
2.
2.
"A következő rész" .. Komoly változtatásokat kell beiktatniuk hamarosan a sorozatban, különben teljesen elcodosodik. (Vagy már meg is történt?) Mondom ezt úgy, hogy nagy rajongója vagyok a sorozatnak. De a durva inkább az, hogy már a Revelations-nél ugyanezt el kellett mondanom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...