H1Z1 - új részletek és videó

A Sony Online Entertainment közelgő zombis MMORPG-je folyamatosan finomodik. Most már tudjuk, hogy havas környezetben is túl kell élnünk, emellett egy több mint tízperces gameplay felvétellel is szolgálhatunk.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#13
Ennek a játéknak szerintem csak amiatt lesz sikere (ha lesz), mert ez jön PS4re, míg a többi ilyen zombis túlélős online játék nincs egyik konzolra sem. Meg, ha jól emlékszem akkor elég magas elehet a játékosok száma egy szerveren (valami ezres létszámra emlékszem), ez az ami igazából egyedivé teheti (vagy idegesítővé, nem tudom), hogy nagyon sokan vagytok egyszerre egy helyen.
#12
#11: Akkor ezek szerint mégis csak a DayZ mellett rakod voksod le:)..
#11
#10: Egy biztos ha ez optimalizálva lesz és elfut a gépemen akkor nálam favorit lesz. DayZ akkora foshalmaz gépigénye van hogy az valami vicc. Pedig szeretném ha futna.
#10
#6: Örülök hogy gameplay videókbol így le tudod szürni ezeket :)

És te papolsz hogy a játékokat átt kel élni

Nyomornc
#9
#7 Hát igen, de azért például az új X-com hű maradt az elődjéhez nehézség terén és a Paradox Interactive stratégiái sem nekik kedveznek. Nem minden játék, gyerekjáték, csak meg kell őket találni (sajnos, jó messze a casual-tól)
#7
#3: Sajnos szinte minden játékot a 10-15 éves célcsoportnak készítenek. Ezért nincs már semmiben sem kihívás. Minden játék annyira egyszerű már, mint egy fa ék. Kétségbeejtő, mivé vált a játékipar.
#5
jó lesz ez
#4
#3 Legalább is, ahogy észrevettem ők bolondulnak a zombikért.
#3
#2 Valószínű, hogy a célcsoport az érettségi előtt álló ifjúság.
#2
#1: Vagy ingyen sem. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki ilyen céltalan, manapság trendi "zombi-survival-crafting-earlyacces" dolgokra pazarolja idejét teszem azt munka, vagy egyetem mellett. Az érettségiig meg mi is ráértünk minden szarra :D
#1
Újabb MMO, zombikkal, kraftolással, minimális rpg elemekkel, valódi célok nélkül, éldtúl a napokat és szerez jobb cuccokat. Végülis ideig óráig szórakoztató és ha ingyen van akkor pláne megéri.