Megint a PS4-es Beyondról pletykálnak

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 8.
  • Pletyka
Link másolása
Ismét arról pletykálnak, hogy PS4-es átiratot kaphat a Beyond: Two Souls, ezúttal két egymástól független svájci bolt kezdte el árulni a játék újgenerációs kiadását. A The Last of Us után meglepő lenne?

Noha a Sony még csak a The Last of Us PS4-es változatát jelentette be (az ráadásul még ebben a hónapban megérkezik), a Beyond: Two Souls újgenerációs kiadása kapcsán még nem mondott semmit, pedig erről is pletykálnak már egy ideje - áprilisban egy programozó portfóliójában találtak rá bizonyítékokat.

A minap újra megindultak a találgatások, köszönhetően annak a két svájci üzletnek, amelyek bár egymástól függetlenül - tehát nem közös adatbázissal - működnek, mégis szinte egyszerre kezdték el árulni a PS4-es Beyondot. Bár a World of Games már leszedte a kínálatából a címet, az Alcomnál még mindig kint van az adatlapja - kár, hogy ebből sem derül ki semmi konkrétum azzal kapcsolatban, hogy az újgenerációs Beyond milyen változtatásokat hozhat.

Persze csak ha hoz egyáltalán: a Sony bejelentéséig semmiben sem lehetünk biztosak.

16.
16.
keiji maeda
#13: igen de a heavy rain és a fahreinheit nem ilyen volt ott tényleg számított a döntés,illetve több volt a játék mint ebben, itt viszont csak a legutolsó döntés van amivel ki lehet hozni pár ending videót.
15.
15.
strike19
#9: Az szép.Ennyi erővel ha tv-be nézed a fald fel amerikát akkor azt is átéled ahogy a videójátékot."Nézni a kaját + megenni a kaját két különböző dolog"
https://www.youtube.com/watch?v=OSiwya9iGFI :D
13.
13.
PaulBlake
#10: Heavy Rain-t is áttvittem sokszor és nemuntam meg ! Sőtt még az Indigo Prophercy(Fahrenheit)-al is elszórakoznák ha elvinné a W8, de sok mindent kell megmozgatni a gépbe h elinduljon. Szóval igen, valószinűleg megfogom venni azért is :)

#11 Nem veszekedni szeretnék, de olyan embereknek csinálják ezeket, akiknek nemvolt lehetőségük kipróbálni anno PS3-on. Persze marketing is van benne, mert mért ne :D

De szerintem remek! TLoU-t is áttvittem már, mégis elő van rendelve PS4-re. Ha jönne az Uncharted-nek Remastered változata, azt is megvenném, mert mért ne :D
Na remélem érted :) ☼

10.
10.
keiji maeda
#9: hát ha néztél végigjátszást akkor nem értem miért akarod még1x mivel csak előre sétálni kell benne meg mozizol végig maximum aiden-el fojtogatni kell ami talán akciónak lehet nevezni vagy valaminek.
9.
9.
PaulBlake
#8: Egyébként várós a Beyond! Sajnos a PS3-om már nemvolt meg amikor ezt a játékot kiadták, csak a GameStart-on néztem a végigjátszást ☼
8.
8.
PaulBlake
Unchartedből jöhetne már Remastered Version. Olyan messze van még 2015Nyár/Ősz
Nemnőtt a fán még oly játék ami túlszárnyalta volna ezt a remekműt ! ☼
7.
7.
keiji maeda
szép volt jó volt de engem nem igazán érdekel még1x aki végig akar sétálni egy filmet és kihagyta ps3-mon talán megveheti de én akkor is lenézem ezeket az átportolásokat biztos ennek is remestered lesz a címe mintha 10 évvel ezelőtt jelent volna meg. na mindegy
5.
5.
lacinho01
Remélem itt már teljes képernyős lesz
4.
4.
lacinho01
Remélem itt már teljes képernyős lesz
3.
3.
Cristiano
biztos el fog készülni
1.
1.
Szelenas
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...