Felvásárolják a Digital Extremest

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 8.
  • Biznisz
Link másolása
Kínai cégek vásárolják fel a több mint húszéves múltra visszatekintő Digital Extremes stúdiót; a vevők között van a Perfect World is, ami miatt a Warframe-rajongók már most aggódnak.

Egyelőre nem tudni, mennyiért, de felvásárolják a Digital Extremest, a vevő az MMO-iról ismert, kínai Perfect World Entertainment és a Sumpo Food Holdings. Utóbbi egyébként csirkehússal foglalkozik.


A felvásárlás körülményeiről, illetve várható következményeiről semmit sem tudunk, de a Warframe-rajongóknál már most kiverte a biztosítékot a felvásárlás híre: a játékosok még sztrájkoltak is a hír hallatán, a Redditen szerveztek egy olyan akciót, aminek a keretein belül tiltakozásul nem játszottak a játékkal.

A srácok a Cryptic esetére hivatkoztak: a stúdiót szintén a Perfect World vásárolta fel, és szerintük a cég tönkretette a játékait azzal, hogy bizonyos tartalmakat paywall-lal korlátoztak. Ettől tartanak a Warframe-rajongók is.

A Digital Extremes egyébként 1993-ban alakult, eleinte flipperjátékokat fejlesztett, majd az Epic Gamesszel dolgozott együtt: segített az Unreal és az Unreal Tournament fejlesztésében többek között. Később a BioShocknál és a Homefrontnál is közreműködött, a Dark Sector, a The Darkness II és a Warframe pedig már a saját játéka volt.

9.
9.
zsocwargear
Megtalálja a zsák a foltját...
8.
8.
"Warframe rajongók" :D:D MUHAHAHAHAHAHHAAH :D
7.
7.
markoci555
Nem tartottam egy hú de jó játéknak de mivel ingyenessége kompenzálja, nem tudom leszólni, viszont ha tényleg bekövetkezik amitől tartanak, akkor b*szhatja az új tulajdonos, mert ha úgy képesek voltak nem játszani, hogy ingyenes, mi lesz ha még fizetős is lesz? Nemtom hányan nem játszottak mert a kék link nem jön be, ha be kéne jönnie valaminek
5.
5.
Dreadlox
Ismét egy jó játék fog eltünni a pay2win darálójába....a blacklightot is mikor fogják felvásárolni?már minden jó f2p cím p2w lesz a mobákat leszámítva...
4.
4.
Gumiember
3.
3.
LWTF
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
2.
2.
Raam989
RIP Warframe...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...