BlueStreak - bemutatkozik CliffyB új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Cliff Bleszinski a korábbi ígéreteinek megfelelően leleplezte legújabb játékát, és bár túl sok részletet nem tudtunk meg róla, az biztos, hogy PC-re érkezik, és egy free-to-play arena shooter lesz.

Az Unreal Tournament és a Gears of War atyja, Cliff Bleszinski a minap bejelentette legújabb játékát: új csapata, a Boss Key Games egy free-to-play modellt használó, sci-fi arena shootert fejleszt, ami a BlueStreak munkacímet viseli. A kiadásáért egyébként a Nexon felel majd.

A játékról nem hallottunk több részletet, és a látnivalókat is nélkülöznünk kell; az Epic Games egykori direktora azt mondta, "nem fog kamu CG-előzeteseket használni a játékmenet bemutatására". CliffyB egyébként azoknak is odaszólt, akik MOBA-t vártak tőle: "Nem gondoltátok komolyan, hogy MOBA-t fogok csinálni, ugye?"

Cliff Bleszinski a múlt héten kezdte el teaselni, hogy hamarosan elárulja az első részleteket az új játékával kapcsolatban, illetve nem sokkal később azt is bejelentette, hogy egy új stúdiót alapít. A mostani infók olyan szempontból nem meglepőek, hogy az úriember már korábban is utalt rá, hogy szíve szerint egy arena shootert fejlesztene.

Köszi, kay_ps4!

6.
6.
bitbandita
Lehet, hogy csak elfáradtam mára, de ezt a cikket nem értem. Most akkor milyen játékot csinál? A cikk azzal kezd, hogy valamilyen arena shootert-t fejleszt, aztán azzal folytatja, hogy nem MOBA-t. De a MOBA az tudtommal Multiplayer Online Battle Arena, szóval akkor most mi van?
5.
5.
Cristiano
4.
4.
dzsiádzsó
Nem fog kamu CG előzetest csinálni :) ez tetszik! Ugye kedves Ubisoft ?
1.
1.
SSJ Gábriel
Te Jó Ég (Csak hogy a szokásos OMG-t kihagyjam). Akkor most tulajdonképp két nagyszabású arena shooter is készül? Mert akkor ez érdekes lesz... :D Azonban ez free to playnek indul, az UT meg most teljesen ingyenes lesz, szóval a kérdés csak az, hogy a modderekkel jön-e össze több tartalom (esélyesebb) vagy az újonnan alapult stúdió tud nagyot alakítani. Hát, meglátjuk... :D Lehet hogy eljött újra az arena shooterek ideje?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...