Titanfall - íme, a második pályacsomag

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Respawn Entertainment bejelentette a Titanfall második pályacsomagját, ami a Frontier's Edge címet kapta. A megjelenéséről nem mondott semmi konkrétat, a korábbi infók alapján szeptember végéig kell befutnia.

Bemutatkozott a Titanfall második pályacsomagja, a Frontier's Edge. A májusban megjelent Expeditionhöz hasonlóan ez is három térképet tartalmaz majd: a Dig Site egy mindentől elszigetelt bánya környékén játszódik, a Haven egy tengerparti nyaralóhelyre viszi el a titánokat (naptej legyen nálatok!), míg az export egy hegyvidéki... nos, bányába helyezi át a harcot.

A Frontier's Edge 10 dollárba kerül majd, de természetesen része a 25 dolláros season passnek is. A megjelenéséről nem sokat tudunk, korábban a Respawn azt mondta, hogy a második pályacsomag rajtjára három hónapon belül, szeptember végéig lehet számítani. Szintén a korábbiak alapján tudható, hogy először PC-re és Xbox One-ra jön a DLC, Xbox 360-on várni kell rá.

2.
2.
UncannyDante94
f*sza, hegyvidék alatt,remélem havas hegyvidéket értenek,csak mert rohadtul érdekelne 1 havas pálya 1 ilyen játékban,szerintem igen cooool lenne ! :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...