Nagyot fog szólni az új Call of Duty

Link másolása
Ezúttal nem marketingértelemben értjük a kifejezést, hanem szó szerint. A Call of Duty: Advanced Warfare készítői többek között a játék hanghatásain is újítanak, így búcsút inthetünk a műanyag hangoknak.

A Sledgehammer Games már az első pletykák óta esküdözik, hogy egy megreformált CoD-ot kapnak ebben az évben a rajongók. Az új fejlesztői videóban arról mesélnek, hogyan is készülnek a hangok a játékhoz, és hogy ezúttal tényleg olyan érzésünk lesz, mintha mi használnánk az adott eszközt vagy fegyvert. Tessék, hallgassátok csak meg:

A Call of Duty: Advanced Warfare november 4-én érkezik PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PC-re.

37.
37.
TheAxySnaker
Sledgehammer Games na ők újak a CoD sorozatgyártásban eddig az InfinityWard és Treyarch pingpongozott egymással évről évre, Szerintem a CoD ghost akarom mondani Call of Kutya nagyon rossz lett így hogy egy új fejlesztőcsapat van emögött még jó is lehet. Részemről a Call of Kutya utáni nulla elvárás határozottan jót fog tenni.
36.
36.
colonialmarine
#14: Már ne haragudj,de egy normális csapatba játszol,fülessel, hidd el jobb az az ultrarealisztikusság,a király hangok,fegyverek fizikája,a nagy területek,hidd el kicsit is taktikusan kezeled egyből tetszene.Vagy nem :)
Általában azok fikázzák akik nem tudnak vele játszani
35.
35.
Neurotic
Marketing bullshit. Már a Ghotsnál azt szajkózták, hogy "itt a nextgen" most meg "ez most már tényleg az". Én ezt már nem veszem be. A Ghosts volt az utolsó cod amit kiadáskor megvettem. Ott is a régi engine van felhúzva aminek hála durván optimalizálatlan volt és még a Bf3 is fényévekkel jobban néz ki nála. A multi meg egy külön vicc ahol a pályák kialakítása nevettséges, kifejezetten campereknek, mintha valami randomgenerátorral csinálták volna őket.

Erre az új codra csak akkor fogok ránézni ha mindenki könnyes szemmel, meghatódva nyilatkozik csak róla, hogy ez egy mekkora zseniális játék lett :D
33.
33.
Mr.Dead
#31: Nekem is. És azzal, hogy a BO2-nek több befejezése volt, engem megvettek kilóra :D
32.
32.
Ghost26Dave
Nem csak neked :D.Eszméletlenül jó történetük volt.
31.
31.
szuja
#8: Törtenet szempontjabol csak nekem tetszett a BO 1-2?
30.
30.
Ghost26Dave
Bátorkám elég az esztelen beszédből.
29.
29.
TheNick
Nem nagyon játszok CoD-okkal, valahogy nem az én világom, de a single a "riválisnál" is ugyanolyan gyenge. Ritkán, de inkább BF-ezem (főleg a 3), ott olyan volt az egész kampány, mintha tutorialt csinálnál. Na az undorító volt pl..

Egyértelmű, hogy a multira mennek, tudják, hogy az emberek nagy részét kb. csak az érdekli. Ez van.
25.
25.
LeBlanc
24.
24.
Grabowsky30+
Duma, duma, duma, de sokszor hallottuk ezt az elmúlt években, hogy az új COD az most aztán olyan lesz, hogy mindenki lepippantja magát! Aztán láttuk milyen lett! Egy újabb nulla, rókabőr 15000ezerért!
22.
22.
Mufika
#14: "Nekem mar elegem lett a nagy ultrarealisztikussagbol, amit a bf-ekben akarnak"
Hát,neked se ajánlom az Arma sorozatot.....
20.
20.
Falcon
ez tényleg jól hangzik! meg komolyabbra vehetnék a szériát ufók, zombik ,mikró map-ok nélkül el tudnám képzelni a fojtatást!
rengeteg haditechnikai fejlesztés zajlik azokkal foglalkozzanak és hogy minél valószerűbb legyen minden .....nem ez a 8 éveseknek szánt színvonalat erőltessék
19.
19.
Angelwing
Az okosoknak! Az fikázzon aki meg is VETTE a játékot! Ha meg letöltötted "INGYÉ"és nem tetszik,akkor törlöd,és kereshetsz magadnak más játékot.A másik embert meg ne oltogasd,mert te sem vagy külömb,iskola ide iskola oda.
18.
18.
maktub
Ideje volt már nagyon, hogy ezzel is foglalkozzanak, aztán majd meglátjuk illetve halljuk, hogy ennek mennyi lesz a látszatja.
17.
17.
Antonov77
#3: Valóban nagyon odabasz a látványnak! A többi meg csak bla, bla, bla parasztvakítás, majd meglátjuk ha megjelenik. Mert hát a puding próbája az evés...
14.
14.
#10 cod 4 is olyan volt, mint amik utana jottek, es ez is olyan lesz, szerencsere, egy agyatlan happy lovolde. Nekem mar elegem lett a nagy ultrarealisztikussagbol, amit a bf-ekben akarnak, de kozben semmi ertelme, spawn killek tomkelege,felesleged jarmuvek, stb.
13.
13.
Ecneb
#11: Köszönöm a linket, innentől kezdve előszeretettel fogom használni!
12.
12.
dzsiádzsó
#9: Szerintem felesleges személyeskednünk :)... Munkámról egy szót se írtam, most én is írhatnám, hogy nem figyelsz, meg szövegértés 1-es, ahogy valóban nem diplomamunkákba készülnek itt a HSZ-ek se...

Szerintem az oldal színvonaláért a szerkesztők felelnek, nem a hozzászólók! Nekem maximum néhány cikk nyelvezete, meg a későn kikerülő hírek nem szimpatikusak, egyébként nincs bajom, de nem emlékszem én ennek itt annyira hangot adnék, de biztos neked van igazad :D

Ettől függetlenül a CoD egy kalap ürülék számomra, ez a videó meg maga a pofátlanság, ahol egy teljesen alapvető elemét úgy adják elő a videojáték gyártásnak, mintha a megváltást hoznák el az új generációs gépekre. Aki egy Skyrim fejlesztői videót megnéz a hangokkal kapcsolatban, az csak sírni tud ezen a parasztvakításon, amit a CoD esetében csinálnak.
11.
11.
névtelenség
Ecneb ha már cipőknél tartunk, akkor használd egészséggel a professzor úrral szemben: http://tinyurl.com/k2x8929

A CoD meg mintha már egyszer eljátszotta volna már ezt. De lehet, hogy a másik fráncsájzzal keverem...
9.
9.
Ecneb
#6: Akinek nem inge... de gondolom ismered ;)
Amúgy meg nem tudom, miért vagy ennyire kiakadva, szerintem ha már igényes GK oldal mellett követelőztél pár cikkel ezelőtt (lövésem nincs melyiknél volt, ne kérd, hogy megkeressem), akkor gondoltam, a "hozzászólok én is" gomb nyomása előtt legalább 1x átolvasod, amit írtál.
Az, hogy hol fogsz dolgozni, meg miért meg egyéb felesleges információk hogyan jöttek ide?
8.
8.
Ooorky
Az eddigi összes CoD története röviden:
https://www.youtube.com/watch?v=eE_msAKWdOs
7.
7.
Ecneb
#5: DS fan vagyok, viszont azt is a 3. rész felé szerintem eléggé elb@szták történet szempontjából. CoD-ot meg nem játszottam természetesen, nem kemuri vagyok, csak tapasztalatból mondom, hogy az elmúlt CoD sorozat szinte minden darabja futószalag termékként megy el. Persze bizakodom, hogy hátha ezúttal valami normálisat kapok, de félek csalódás lesz ennek is a vége. Még annyit teszek, hozzá, hogy direkt azzal kezdtem előző kommentemet, hogy szerintem. Szóval nem fikázok vagy ilyesmi, csak egyedi véleményemet fejtettem ki, az előző CoD-okra alapozva.
6.
6.
dzsiádzsó
#4: Továbbra se értem emberek milyen nyelvtant akarnak egy fórumon? Arra vered elvégezted a szaros gábordénest ?? :D Nekem 2 szakirányos diplomám van és nemsokára MSc-m kicsit komolyabb helyen, mint neked :)...
Akkor most én vagyok az atyaútisten? Írjam be, oltsalak le, mint az előbb Te engem? Neked ez a szint, akkor szerintem rossz fórumon vagy okoskám...
5.
5.
MoRT2195
#4: Gondolom te már végig is játszottad, hogy tudod 0 a történet.

(Csak úgy megjegyzem, hogy ezt a CoD-ot egy új csapat csinálja, méghozzá egy olyan csapat, amiben az emberek nagy része a Dead Space játékokon dolgoztak előzőleg. Szóval ha valakinek van előítélete a játékkal kapcsolatban, az szerintem inkább legyen pozitív, mert ezt nem a IW vagy Treyarch csinálja, hanem a Dead Space volt fejlesztői. Az, hogy az IW által készített Ghosts milyen lett, semmit nem jelent, más csapat, más emberek, más motor, minden más volt.)
4.
4.
Ecneb
#3: Nyelvtant tanultak helyetted :)

Szerintem ez nem több egy látványos CoD folytatástól. 0 történet, 0 értelem, szép fegyverek és ész nélküli lövöldözés. Vagyis egy sima CoD, csak "szebb" grafikával. Gondolom majd sokan meg is veszik, mert húú de egyedi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...