Visszatérhet az Aliens vs. Predator

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 11.
  • Hír
Link másolása
A Rebellion Developments illetékese egy interjúban mesélt arról, hogy csapatával erősen kötődnek az Aliens vs. Predator univerzumához, így szóba jöhet a folytatás is. Elképzelhető, hogy már fejlesztés alatt van?

A legelső Aliens vs. Predatort szintén a Rebellion készítette 1999-ben, majd két évvel később jött a folytatás a Monolith-tól. A rebootra egészen 2010-ig kellett várnunk, ám az eredeti fejlesztőgárda is kevés volt az üdvösséghez, az alkotást nem fogadták túl jól a kritikusok.

A DSOGamingnek adott interjújában a Rebellion programozási vezetője, Kevin Floyer-Lea elmondta, hogy szóba jöhet a folytatás, mivel csapata különösen kötődik az AVP univerzumához.

Ráadásul a stúdiónak már konkrét elképzelései is vannak: ha az új rész elkészül, akkor véletlenszerűen generált szinteket tartalmaz majd, ahol "a szó szoros értelmében soha nem tudjuk majd, hogy mi vár ránk a következő sarkon".

A Rebellion legutóbbi játéka, a Sniper Elite 3 nemrégiben jelent meg, így a csapat erőforrásai is felszabadultak, minden adott egy új Aliens vs. Predatorhoz. A jogok a Segánál vannak, reméljük, a kiadó is rábólint az ötletre.

7.
7.
Sznfctm
A Rebellion játékaival, legalábbis az AvP1 és 3mal, valamint a Sniper Elite 2-ig bezárólag az a baj, hogy nagyon kevés a tartalom. Nagyon-nagyon. Nagyon. Az AvPkben volt kb 4-5 különböző pálya, amit aztán úgy "sokszoroztak meg", hogy minden szereplővel végig kellett menniük rajtuk. Az alig-alig felbukkanó, gyakran összefüggéstelen és gagyi történettel ezt persze úgy érezték, meg tudják magyarázni, de a valóság az, hogy (nekem pl) baromira kiábrándító volt, mikor a ragadozóval játszva is egy az egyeben u.azokon a helyszíneken kellett kavarni, mint előtte pl a marine-nal. Aztán persze ugyanazok a helyszínek voltak a multiplayer pályák is, köszi rebellion. (U.ez a Sniper Elite sorozatban is, pl.) Egyedül a DLC-vel lehetett volna valamit kezdeni, de mivel a Sega két multiplayer pályáért is elkér tíz dollárt, mire ezek kijöttek, már senki nem akart foglalkozni velük.

A gond nem a véletlenszerű pályákkal van, főleg ha 4 v 5 doboznyi skinből véletlenszerűsítik őket, hogy máshova essenek a folyosók. Remek, hogy máris úgy érzik a fejlesztők, hogy hoppá, na EZ lesz a spanyol viasz, ettől nem lesz majd középszerű a játék... :P Ha csak ennyit tudnak, akkor már most borítékolom, hogy ugyanaz lesz vele a baj, mint rég, hogy nincs történet, nem csinál semmit a témával, csak annyira épít a franchise-ra, mint egy szériányi predator műanyagfigura. Persze, van köze hozzá ,felismerhető, csak baromira nem üt meg semmilyen mércét. Nincs benne mélység, mint pl a Monolith játékában volt.

Ennyi. Köszönöm a figyelmet, és most sport. :P
6.
6.
Juha
Csak vhogy oldják meg azt a hatalmas "szintkülönbséget" az emberek és idegenek között úgy, hogy a játék is kiegyensúlyozott maradjon... lövésem sincs hogyan, de kicsit sem vicces, ahogy a kis tengerészgyalogosok aprítják az Alieneket, nem is beszélve egy predatorról. Pont a háttérsztorik lényegét veszik el ilyenkor, ês semmi kisebbségkomplexusa nem marad az embernek, pedig itt az a lényeg, hogy Dávidként próbáld Góliátot legyözni.
5.
5.
paraszt
Ha a multi legalább olyan jó lesz mint a 3-ban akkor instant vétel
4.
4.
MrLentoFan
#2: De akkor HORRORT akarok VÉRT meg RETTEGÉST! :)
2.
2.
vnm51
véletlenszerűen generált szinteket tartalmaz majd, ahol "a szó szoros értelmében soha nem tudjuk majd, hogy mi vár ránk a következő sarkon."

Na végre......
1.
1.
levantine
Helyes. A legutóbbi baromi lenyűgöző volt az első egy órában, aztán unalomba fulladt az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...